Vild (men sikker SEX ) og botox.

i Blog, Sex & Erotik

Hvilken diva elsker ikke forskønnelse, jeg gør, men med måde, og det får jeg hos min ven, botox-baronen på klinik Qura. Men når det så er sagt, så kom med ind i min verden sammen med min frække pen, kom med på et eventyr, kom med….

 

Hej I dejlige, frække læsere. Så er det snart maj, og der flirtes for fulde hammer og med “sex lige på og hårdt”.
Derfor så husk at beskyt mig. Mange har lidelser, fordi de ikke beskytter sig – har tæt kontakt til Sex og Samfund og Sundhedstyrelsen – deres kampagne er gået i gang for længe side. Husk, intet er kedeligt, bare fordi du tager ansvar…

Når det så er sagt, så er jeg efter utallige opfordringer gået i gang før påske med at skrive min bog med den fedeste titel…begyndte for 3 år siden, men var næppe klar. Ind imellem min skrive-bog-proces er jeg stadig tilhænger af at dyrke kvinden i mig på alle måder. Det er vigtigt for mig at dyrke mit vilde, sensuelle voksenliv. Jeg synes godt, jeg kan tillade mig det. Har en stor snusfornuftig datter, der sparker bagdel med udvikling og ansvar. Et resultat af en god forælder – er stolt både af hende og af mig…

Vild_men_sikker_SEX_og_botox_1

Tilbage til fokus på sikker sex. Sensualitet er at være bevidst om, hvilken partner og hvilke behov og lyster du har. Men come on! Hvem gider at høre på, at du efter en bytur eller en vild sexjagt-tur har kneppet, så fissen og pikken er fyldt med betændelse og svamp?…INGEN !!!! Min partner er vild med alle former for sex. Jeg har altid mine kondomer med og har sågar fået ham til lægen. Vi har begge taget Aids-tests og andet godt. Beskyt dig for pokker, hvis du er single og fyrer den max af.

Jeg kan tillade mig at opfordre alle til at beskytte sig, da jeg er stor nyder af sex på mange forskellige måder, dvs. at jeg kender til tricks og lignende, men den går ikke hos mig. En anden ting efter en bytur: Få smidt partneren i bad og få vasket missen og pikken. Pikkens glans vil ingen ende tage af lystighed, og missen dufter ren og lækker. Holder sindssygt meget foredrag om ”quickien”. Få nu den dut på – gør det nu for pokker, alting har ændret sig. Jeg har altid kondom i lommen, basta! Husk nu også at få det på, når du sutter pik. Det er altså ikke rart at få en masse svamp i munden. Vær smart, klog og skarp.

 

Ellers er min træning af min smukke talje og mine balder stadig aktuel, – det er altså ikke nok med en portion personlig udvikling og sunde tanker. Jeg har en gudindekrop, men mit ansigt kan genere mig. Det er tydeligt, at min historie har sat sig i linjerne i mit ansigt. Jeg har dyrket masser af sol, og det har lagt sine ansigtsspor.

Vild_men_sikker_SEX_og_botox_3

Jeg får lagt botox hos Klinik Qura på Pile Allé 15 på Frederiksberg. Klinikken danner rammen, når jeg skal forskønnes. Jeg gik fra en håbløs klinik i Lyngby til Qura hos Kim Novaa. Han blev en god ven, er loyal, og jeg svigter selvfølgelig ikke min ambassadørpost. Servicen er i top…noget der ellers er en mangelvare alle steder. Mange smukke kvinder og mænd gæster denne butik. Tænk over, om I vil prøve klinikken – så kom af sted! Gør, hvad der passer jer, ingen bestemmer over jer og jeres kroppe. INGEN !!!!

Vild_men_sikker_SEX_og_botox_4

Som ambassadør for Qura laver jeg reklame- og modelbilleder, som skal være lige i skabet. Jeg er jo ikke tyve, men jeg har en kantet personlighed, en gudindekrop og en skarphed, der tager pusten fra de fleste, der lige møder mig. Derfor bliver jeg kontaktet. Skønhed er mange ting i mit univers. Det defineres bedst som at være kvindelig, kende sin krop og være ansvarsfuld, selv i de heftige seksuelle øjeblikke, hvor kneppe- agten træder i sit største karakter. Så siger det lige igen: Husk nu et kondom. Ja, det lyder pisse kedeligt at spise lolly pop med papir på, men det kan altid svare sig.

Jeg sender jer de lækreste varme og sensuelle hilsener, stort kram, pas på jer, dyrk en masse sex, men BESKYT jer for pokker. Kommer snart med mere nyt, men indtil da så elsk, spis, nyd og ELSK!
Kærligst en mønsterbryder