Vi smurte hinanden ind i chokolade

i De Grå Sider

De kloge sagde, at det var sundt med et par stykker om dagen, men det var ikke nok for os. Maria og jeg havde en passion for chokolade.

Den penthouselejlighed, jeg på dette tidspunkt boede i, var hyggelig, og vi lavede vores egen lille chokoladehule øverst i hemsen, hvor min seng stod.

Det var sjældent, vi kom ud, og når vi gjorde, var det for at hente mere chokolade og flere film. Film og chokolade var det, vi levede af, i disse uger, mens vi holdt pause fra vores studie, filmstudiet, på universitetet.

Måske var Maria og jeg ved at blive dropouts, i hvert fald havde vi ofte den følelse, at studiet var for akademisk til os. Vi var eventyrere, og vi ville lære verden at kende.

Det var fint nok at gå dybt i bøgerne engang imellem, men ind imellem skulle vi også bare dykke grundigt ned i livets skole. Vi havde en distance til studiet, som måske var sund, men måske også lidt farlig, for ind imellem kom vi langt væk fra det, optagede som vi var, af hinanden og af kærligheden, af alt det virkeligt vigtige.

Vi dyrkede nydelser, og chokoladen var én af dem. Chokolade blev også en ingrediens i vores erotiske spil med hinanden. Jeg kogte chokolade, og efter at den havde stået lidt, men stadig var flydende, smurte jeg hende ind i den.

Hun fik chokoladesovs hen over brysterne og på sin mave, chokolade i navlen og chokolade i sine kønshår, chokolade i kussen. Vi lod lagen være lagen og tillod os at svine lidt. Jeg slikkede hende i mere end én forstand. Jeg skulle slikke chokoladen af hende, og jeg slikkede hende, og det hele klistrede sammen og var vådt og fedtet og lækkert.

Forskellen var en forskel i konsistens. Hendes hud var konstant glat. Jeg kunne have brugt massageolie eller creme, men chokoladen var mere henvendt til mig og min lyst. På et tidspunkt smurte jeg min pik ind i chokolade og lod hende slikke den. Hun labbede det i sig, så det var en fryd.

Vi var enige om det her eksperiment, at det var en forlængelse af vores passion for chokolade. Vores safter og chokoladen flød sammen, og mange ville nok mene, at det var noget værre svineri, men vi nød det.

Det bedste var, når hun slikkede mig. Hun kaldte min pik for en chokoladestang, og hun labbede chokoladen i sig sammen med disse skønne bevægelser, hun lavede med sin tunge. Og hun fablede noget om en film af Peter Greenaway, som jeg ikke kan huske, hvad hedder.

Det var noget med tegn, og det var også noget med mad. Hun var koket og lidt drømmende, og der var en grund til, at hun studerede film. Hun ville gerne have et liv, der var lidt ligesom en film selv.

Der var ingen kameraer, når vi var sammen, men vi følte os lidt uden for verden, hvor nogle andre regler gjaldt. Vi var forelskede.

Én af disse chokoladeaftener bad hun mig slikke hende helt systematisk fra ansigtet og nedefter. Det skulle være regelmæssigt i cirka lige lange intervaller. Det havde den effekt, at jeg blev mere og mere tændt efterhånden, som jeg nåede nedad, og det samme gjorde hun.

Jeg kyssede panden, næsen, munden, længe, og slikkede brystvorterne og bagefter navlen, og da jeg nåede ned til kussen var hun så liderlig, at hun var plaskvåd. Jeg slikkede hende, mens hun lå med spredte ben, og jeg nød det. Det var sødt og så den kanelagtige smag oveni. Det blev lidt syrligt. Det blev lidt frækt.

Da jeg gled op i hende den aften, skreg hun lige med det samme af fryd.

– Kom, ja, tag mig hårdt.

– Vil du have pik?

– Ja, jeg vil have dig. Kom nu!

Det var nyt, at hun slog sig sådan løs og talte, ja, ævlede løs, mens vi havde sex. På den måde vidste jeg også, at hun var virkelig tændt og ville have mig med arme og ben. Hun plejede at være tavs og mere inde i sig selv.

– Er det sådan?

– Åh, ja, tag mig, jeg vil mærke dig. Kom, du skal fylde mig ud med din pik.

– Sådan her?

– Ja, sådan, kom, åh, knep mig

Den ene grænseoverskridelse tog den næste. Jeg fik vendt hende rundt og tog hende bagfra, stadig i kussen, i noget tid, og hun nød det, men fordi det hele var så vildt, gik vi endnu et skridt videre, og jeg gled op i hendes bageste hul. Det havde ingen af os prøvet før, og lige nøjagtig i denne sammensætning, hvor det hele var svinet til, vores kroppe var mørke, klistrede og fedtede af chokolade, og der var noget meget udflydende over os, gled jeg op i hendes bageste hul, forsigtigt.

Jeg kunne ikke vide, at det føltes sådan. Det undrede mig, at der var så meget plads, og jeg tog hende nu med fuld kontrol over hendes røv, som jeg slog forsigtigt i, mens jeg pressede hende imod mig.

Hendes sorte, bølgede hår, som jeg holdt af, hang ned, og hun vendte hovedet og kiggede på mig med et meget mærkeligt blik, henført og liderlig og på en sær måde taknemmelig. Hendes øjne strålede, og hun var smuk i dette øjeblik, fordi hun havde overgivet sig til sine drifter fuldstændigt, hun var i lystens og nydelsernes vold.

Jeg tog hende, og hun stønnede kraftigt. Jeg blev nok endnu mere vild end hende, og efter at have gynget lidenskabeligt og ophidset i noget tid, sådan rigtig nydt hendes krop og hendes liderlige stønnen, hev jeg mig ud og sprøjtede over hende i lange, vilde sprøjt.

Hun var ikke færdig, og jeg gjorde hende færdig med fingrene, indtil hun skreg, og hun skreg virkelig:

– Åh, åh, det er for vildt, du gør mig så liderlig, kom, bliv ved, nu, ja…

– Kom så skat…

– Åh, det er godt, det er godt…

Jeg arbejdede godt med fingrene i hendes sprække og omkring hendes klitoris, samtidig med, at jeg havde et bestemt tag om hele hendes dejlige krop, der var let uden at være benet, slank og feminin, ja og understreget af det blondeundertøj, hun gjorde sig umage med.

Og den nat blev hun ved med at klynke, indtil hun kom i sine krampetrækninger. Jeg kastede mig over hende, og vi lå lidt og kyssede, endnu engang som inde i en boble. Det med chokoladen var vores egen opfindelse. Hendes læber smagte af mere.

– Det var hot.

– Ja. Det var lækkert.

– Det skal vi helt klart prøve igen.

Det gjorde vi også nogle dage efter, og vi fandt – som så mange andre – ud af, at jo mere, man afprøver, desto mere får man også lyst til at afprøve. At grænserne for, hvad der er normalt, kan udforskes og udvides, og hvis man først er gået et skridt, får man lyst til at tage det næste.

Det kom vores chokoladeaftener til at være symbolet på, og vi fik det sexliv, vi drømte om. Dette var kun begyndelsen. Så tænk over det næste gang, du tager et stykke chokolade. Det er kun en lille nydelse, men der venter måske mere derude. Meget meget mere.