Vi fik en ekstra pige med i seng

i De Grå Sider

– Så er hun her! Julie! råbte Caroline ude fra entreen.

Det kunne jeg sgu godt regne ud. Som om hun behøvede at forklare. Vi havde ikke talt om andet hele dagen.

Vi havde fundet Julie på Nettet. Eller rettere sagt: Hun havde fundet af os. Hun var nemlig en ud af den lille håndfuld piger, der havde svaret på min og Carolines kontaktannonce.
Vi søgte efter en ekstra pige i sengen. Eller i naturen, på stranden, bag en busk, hvor som helst! Bare hun var frisk på noget trekantssex, uden at gå af vejen for en god omgang pigesex også.

Vi havde som sagt fået en del svar. Næsten alle de piger, der svarede, var spiselige. Men vi havde altså valgt Julie. Jeg hørte hende og Caroline snakke ude i entreen, mens Caroline hjalp hende overtøjet af. Det var en bidende kold og regnfuld aften udenfor. Caroline lo lidt nervøst. Julies stemme var mørk og blid.

Det var nok mit behov mere, end det var Carolines, det her med en ekstra pige. Indrømmet! Caroline ville hellere have haft en ekstra fyr i sengen.

Måske fordi pigesex ikke var nyt for hende; det var derimod nyt, hvis hun fik to fyre på en gang. Men det måtte blive en anden gang. Nu stod menuen på Julie. Julie med det lange, lyse hår, hvis ellers hendes billede talte sandt.

Og nu stod hun altså i døren. Caroline kom ind først og slog ud med hånden.

– Det er så Julie, sagde hun, som om hun præsenterede en længe savnet veninde for mig. Jeg rejste mig.

– Det kan jeg næsten regne ud! Velkommen, sagde jeg og trykkede hendes hånd. Hun så ikke spor genert ud. Hun smilede varmt til mig. Jeg noterede mig på stedet, at hun havde ret små bryster og lange ben. Hun havde et par jeans og en stram bluse på. Det lange hår, der var endnu længere nu end dengang, billedet var blevet taget, var bundet op i en hestehale. Jeg vidste fra hendes svar, at hun var 24. Caroline og jeg er begge 27.

Vi satte os alle tre i sofaerne omkring glasbordet, hvor jeg havde sat nogle flasker frem. Julie lagde de lange ben over kors og kiggede forventningsfuld på os. Hun havde naturligvis set billeder af os, inden hun kom her, og vi havde også talt i telefon med hende. Alligevel vidste vi ikke rigtig, hvad hendes forventninger var.

– Nå, vi er her jo af samme grund, sagde Caroline lidt nervøst. Hvad nu?

Jeg rejste mig og sagde, at jeg ville hente lidt isklumper. Så kunne pigerne passende finde ud af, hvad der skulle ske. Da jeg kom tilbage fra køkkenet, havde Caroline sat sig over ved siden af Julie i sofaen. Det så ud, som om de sad og sammenlignede hænder og fødder. Det var nu ikke det, der foregik. Caroline så op på mig med sine strålende øjne. – Vi er ved at fortælle hinanden om vores frækkeste oplevelser, fortalte hun.

Nå, da! Tænkte jeg. Mon Caroline nu fortæller om dengang, jeg bandt hende nøgen ude i skoven? Eller om vores leg med s/m? Vores oplevelser for øjnene af vildt fremmede på en rasteplads?

Det viste sig nu hurtigt, at det var Julie, der havde mest at fortælle. Hun havde før været med til trekanter, og med sin forhenværende kæreste havde hun været i swingerklub flere gange.

– Vi dyrkede altid sikker sex, skyndte hun sig at forsikre os om.

Julie var faktisk var meget mere erfaren end os, selv om hun var nogle år yngre. Hun berettede blandt andet om, hvordan hun engang havde været midtpunkt i et gangbang med fire mænd og en pige mere i en swingerklub i Ishøj lidt uden for København. Vi havde ingen grunde til ikke at tro på hvert et ord, og hun beskrev det så malende, at vi begge sad og blev lidt ophidsede. Jeg kunne mærke, at det rykkede i min pik, og jeg så, hvordan Caroline sad lidt uroligt i sofaen.

– Pigen havde bryster sådan i din størrelse, sagde hun pludselig og rakte ud efter Carolines bryster bag den stærkt nedringede bluse. Lige til at bide i. – Vil du gerne det? spurgte jeg.

Julie nikkede. Det var signal nok til Caroline. Hun trak blusen over hovedet. Da hun sad i bh, stak Julie hurtigt hænderne om på Carolines ryg og hægtede øvet bh’en op. Hun trak den forsigtigt ned over hendes skuldre og lænede sig derefter frem. Jeg blinkede en enkelt gang. Da jeg igen åbnede øjnene, sad Julie foroverbøjet og kyssede Carolines ene bryst.

Herfra gik tingene hurtigt. De to piger hjalp hinanden af med tøjet, mens jeg vandt lidt tid ved at skænke drinks op.

Da de begge var nøgne, begyndte Caroline at vise Julie frem, nærmest som en fangst, hun havde hevet i land. ”Se de her bryster, er de ikke dejlige”, sagde hun og mere i den dur.

Hun kommenterede hendes røv og hendes omhyggelige fissebarbering og de lange ben, indtil det næsten blev pinligt. Den afslappede stemning blev dog hurtigt genoprettet, da Caroline rent ud sagde til Julie, at hun havde lyst til “det hele” med hende. Og at hun bare måtte sige til, hvis vi foreslog noget, som hun – altså Julie – ikke havde lyst til.

– Det tror jeg ikke, I gør, smilede Julie, inden hun vendte sig mod mig og spurgte, om jeg ikke også skulle have tøjet af.

Jeg rejste mig og trak blusen over hovedet. Tøserne lænede sig tilbage og slog armene om hinanden, mens jeg langsomt afførte mig mit tøj. Da jeg nåede til underbukserne, vrikkede jeg lidt med røven og lavede et lille stripnummer til stor fornøjelse for dem.

Da jeg endelig var nøgen, vinkede Caroline mig nærmere med en pegefinger. Jeg trådte hen foran dem. Nu tog Caroline min pik i munden, og det tog hende ikke lang tid at slikke mig stiv.

Da jeg var helt og aldeles på fuld stang, slap hun mig og skubbede min pik over mod Julie. Det var blandt andet det her, jeg havde været spændt på forinden. Hvordan ville Caroline reagere, hvis en anden pige slikkede på min pik? Men her var det hende selv, der gav Julie lov, så der var ingen problemer. De to tøser skiftedes nu til at slikke mig, indtil jeg foreslog, at vi gik ind i vores store dobbeltseng for at se, hvad vi kunne finde ud af derinde.

Det var, som om det kejtede og akavede helt var forsvundet. Vi fnisede og pjankede. Alle rørte ved alle; der var ikke mange hæmninger tilbage. Da vi lå i sengen alle tre, spurgte Julie Caroline, om hun kunne lide at blive taget bagfra. Det svarede hun ja til; det vidste jeg, hun ville. Caroline elsker at få pik i hundestilling.

Nu overtog Julie styringen. Hun fik Caroline lagt på alle fire med godt spredte ben. Jeg blev kommanderet hen bag hende, og Julie styrede min pik op i Carolines våde grotte. Så tog hun om mine hofter og fik mig til at kneppe min kæreste rytmisk og langsomt, men ganske dybt.

Så kravlede Julie ned under Carolines krop og op mellem hendes ben, så hun havde ansigtet lige under hendes kusse og min pik. Hun behøvede kun at løfte hovedet ganske lidt for at kunne slikke Carolines fisse.

Hendes tunge kom også i kontakt med min pik. Jeg gik helt i stå. Det var første gang, jeg så Caroline få slikket fisse af en anden pige, men det var tydeligt, at det ikke var første gang, Julie gjordet det på en pige.

Hun vidste præcis, hvor hun skulle sætte tungespidsen, og det varede ikke ret lang tid, førend Caroline sukkede og stønnede på en måde, som viste mig, at hun ville være i stand til at få orgasme, selv om hele situationen trods alt var så ny og fremmed.

Men Julie var ikke færdig med at overraske mig. For på et tidspunkt stak hun armen op mellem Carolines lår og tog fat om min pik og trak den ud af Carolines fisse. Så hev hun lidt ned i den, så den var lige ud for hendes mund.

Jeg kunne se, hvordan den skinnede af Carolines fissesaft, men det generede ikke Julie; tværtimod! Hun tog den sultent ind i munden og suttede grådigt på den, inden hun igen førte den op i Carolines kusse.

Det gentog sig nogle gange, og da Julie for tredje gang satte tungen mod Carolines klitoris, så jeg, hvordan Caroline krummede sig sammen og satte munden mod vores nye venindes kusse.

Jeg vidste, at Caroline havde slikket fisse før, men jeg havde aldrig selv været til stede; det ophidsede mig helt vildt at se min kone labbe kussesaft i sig.

Jeg lod mig styre af Julie. Jeg afpassede tempoet sådan, at det passede med hendes slikkebevægelser, og jeg forholdt mig passiv, når hun trak min pik ud af Caroline for selv at tage den i munden. Men selv om jeg var nok så passiv ind i mellem, kunne jeg alligevel mærke, at min udløsning var nært forestående.

Jeg blev nu ikke den første, der kom! Det gjorde Caroline derimod. Julies fantastiske tunge og min pik i kussen gjorde udslaget. Pludselig kom hun i en voldsom orgasme, der kun dæmpedes af, at hun pressede ansigtet ned i puden mellem Carolines ben.

Jeg så, hvordan hun kastede hovedet fra side til side. Jeg hjalp med at holde hende fast med et solidt greb om hendes hofter, mens Julie ubønhørligt blev ved med at slikke hendes kusse, så længe orgasmen varede.

Jeg blev ved med at kneppe hende varsomt, mens Julie fornuftigt nok var stoppet med at slikke hendes kilder. For det havde Caroline næppe holdt til. Mine blide kneppebevægelser var derimod ok.

Jeg blev opmærksom på, hvordan Julie stadig lå mellem Carolines ben, men nu med øjnene klistret til mit ansigt. Det gik op for mig, at hun holdt øje med, hvornår jeg ville komme.

Hendes timing og hendes fornemmelse for tidspunktet var perfekt. Lige da de første stråler var begyndt et eller andet sted inde i mine ædlere dele, hev Julie min pik ud af Carolines fisse, hvorefter hun tog den i munden.

Hun lå stadig på ryggen, og sådan blev hun liggende, da jeg sprøjtede al min sperm ind i hendes varme mund. Jeg var en besvimelse nær. Da jeg var totalt tømt, trak jeg mig langsomt ud. Julie smilede op til mig. Der var ikke en dråbe tilbage, ikke et eneste spor efter, hvad der måtte have været en af mine voldsomste udløsninger nogensinde. Vi ville bagefter give Julie en velfortjent udløsning, Caroline og jeg. Men det var Julie ligeglad med. Hun havde fået, hvad hun ville have, sagde hun. Næste gang, tilføjede hun.

– Bliver der en næste gang? dristede hun sig til at spørge. Var det ok for jer?

– JA! råbte vi begge i kor, uden tøven.

Og det blev der. Og en næste og en næste igen. Det her var blot vores første gang med Julie. Hun har givet vores sexliv en helt ny dimension. På fredag skal vi i swingerklub sammen alle tre.