Værtindens datter bød sig til

i De Grå Sider

“Jeg gik ned i knæ, men lige inden jeg satte munden mod hendes kusse, vendte hun sig rundt og stak sin røv frem mod mit ansigt. Hun tog med begge hænder i balderne og spredte dem”

I dag tager jeg kun sjældent på forretningsrejse for mit firma, og når det sker, foregår indkvarteringen på de bedste hoteller. Sådan var det ikke for tyve år siden, da jeg var ung, og firmaet var helt nystartet. Dengang måtte jeg finde de billigste overnatningsmuligheder overhovedet.

Det var et af den slags, jeg var ankommet til i denne mellemstore provinsby. Der var ikke engang bad eller toilet på værelserne men i stedet på gangen, fælles for de otte værelser. Men der var rent, og det kostede næsten ingenting.

Jeg var den eneste gæst i disse dage i marts. Det fik jeg at vide, da jeg fik udleveret min nøgle af en sød dame omkring eller lidt over de fyrre. Så derfor tog jeg det forholdsvis roligt, da jeg opdagede, at jeg ikke kunne låse døren ud til badeværelset.

Det store rum bestod af to brusekabiner, et badekar og to store vaskekummer. Man kunne trække et forhæng for både kabiner og badekar, og der var endda også mulighed for at trække et forhæng frem mellem de to vaskekummer. Hele indretningen bar præg af en tid, hvor folk måtte finde sig i at være flere på badeværelset på én gang. Pensionatet var bygget engang i 1930’erne.

Jeg trængte til et brusebad, så jeg tog tøjet af og tog et håndklæde om livet og gik ud på badeværelset. Jeg startede med at barbere mig foran spejlet ved den ene vasekumme. Da jeg havde barberskummet i hele hovedet, gik døren pludselig op. En ung pige på omkring tyve stod i døren. Hun stirrede ugeneret på mig.

– Nå, jeg troede ikke, her var nogen. Her var helt stille, sagde hun med en ret dyb stemme, der var i skarp kontrast til hendes feminine udseende.

Hun var iført et par meget små shorts af den slags, man gik med dengang og en ærmeløs T-shirt. I hånden havde hun en gulvskrubbe og en spand.

– Det var der altså, som du kan se! svarede jeg og fægtede lidt med barberskraberen.

Jeg forventede, at hun lukkede døren bag sig i en vis fart. Det gjorde hun imidlertid ikke.

– Jeg skal bare gøre rent! Jeg starter nede i den anden ende, sagde hun og gik ned mod badekarret.

Jeg havde endnu ikke fået mit brusebad, så det sagde jeg til hende.

– Der er masser af varmt vand i dag! svarede hun. Helt ulogisk.

Hun lå nu på knæ og skrubbede badekarret med en skuresvamp af en slags. Jeg antog, at det somme tider kneb med det varme vand og forventede samtidig, at hun rejste sig og forsvandt. Det gjorde hun stadig ikke.

Det var lige godt Fandens, tænkte jeg, mens jeg beundrede hendes svulmende runde røv, der strittede fristende bagud, mens hun lå på knæ med overkroppen nede i badekarret. Hun skulle altså ikke forhindre mig i at få mit brusebad, og hun var selv ude om det. Så jeg tændte for vandet i den ene bruseniche og smed håndklædet.

Lidt efter stak jeg i et hyl og hoppede ud af bruseren i en vis fart. Vandet var skoldhedt. Hun stak hovedet op fra badekarret og så grinende på mig.

– Jeg sagde jo, vandet var varmt i dag! sagde hun.

– Du sagde, der var masser af det! Du sagde ikke, at det var kogende, brokkede jeg mig.

Et kort øjeblik havde jeg helt glemt, at jeg stod nøgen foran hende. Hun rejste sig og gik lige forbi mig ind i brusenichen og regulerede lidt på koldt- og varmtvandshanen. Det var før, der kom termostater. Så stillede hun sig op og kiggede helt ugenert op og ned af mig.

– Du er ellers pæn, sagde hun ligefremt. Mor havde godt nok også sagt, at der var flyttet en flot fyr ind!

 

Aha, tænkte jeg. Så hun var altså værtindens datter. Det kunne forklare hendes facon. Hun frygtede ikke en fyreseddel, selv om hun forstyrrede folk midt i deres brusebad.

Jeg gik ind under det varme vand uden at sige noget. Men hun var ikke sådan at ryste af. For kort efter trak hun forhænget til side og stod igen og gloede helt ubehersket på min nøgne krop og på min pik i særdeleshed.

– Skal jeg vaske dig på ryggen? fnisede hun.

Hendes blå øjne gnistrede af munterhed og godt humør. Hun så faktisk rigtig sød ud. Ansigtet var måske ret normalt, men røven! Den var guddommelig. Og det så ud, som om hun havde pæne store bryster under den løse T-shirt. Pludselig tog min liderlighed over, og min sunde fornuft gled som så ofte før i baggrunden.

Jeg rakte en hånd ud mod hende. Hun tog min hånd, og nu trak jeg hende ind under bruseren, så hun på et øjeblik var drivvåd. Hun reagerede ved lynhurtigt at trække blusen over hovedet, så hendes flotte bryster kom til syne. Hun havde ingen bh på. Det var ikke så moderne dengang.

Hendes shorts røg samme vej, og til min overraskelse havde hun heller ikke trusser på indenunder. Hendes dusk på kussen var næsten sort, hendes hovedhår var flere nuancer lysere. Jeg lod en hånd glide ned langs hendes side, indtil hånden faldt til ro på hendes hofte. Den anden hånd var på vej mod hendes bryster.

Hun kvitterede ved at tage et solidt tag i min pik, som hun hurtigt og rutineret begyndte at gnide stiv. Det tog hende ikke mange sekunder. Jeg havde samtidig flyttet min ene hånd ind til hendes kusse, mens den anden legede med hendes venstre brystvorte. Den varme fugtighed inde bag dusken mellem de bløde skamlæber var ikke et resultatet af vandet fra bruseren.
Hun var pisse ophidset, simpelthen!

– Går du tit i bad med gæsterne? spurgte jeg.

– Kun de lækre! svarede hun.

Det var det sidste, hun sagde et stykke tid, for nu gik hun ned på knæ og tog min pik i munden. Vandet plaskede ned over hendes ansigt, men det var hun tilsyneladende ligeglad med. Jeg slukkede dog for det, for jeg ville nyde synet helt uforstyrret. Min pik var helt stiv nu, og hun måtte åbne munden på vid gab for at have pikhovedet inde på tungen.

Jeg tog om hendes ansigt og brugte faktisk hendes hår som en slags håndtag til at køre hendes mund frem og tilbage over min pik. Det havde hun ikke noget imod, slet ikke! Faktisk forsøgte hun at tage min pik helt ned i halsen, dog uden at det lykkedes. Da hun lidt efter rejste sig, lå det i luften, at det var min tur.

Jeg gik ned i knæ, men lige inden jeg satte munden mod hendes kusse, vendte hun sig rundt og stak sin røv frem mod mit ansigt. Hun tog med begge hænder i balderne og spredte dem, og det var tydeligt, at hun ville slikkes i røven.

Det havde jeg faktisk ikke prøvet før på dette tidspunkt, men hendes anus så lækker og ren ud, så jeg satte tungen mod den. Og at dømme efter den virkning, det havde på hende, var det simpelthen det bedste, hun vidste.

Hun stak en hånd bagud og tog i mit hår og forsøgte at presse mig ansigt længere ind mod sig. Jeg stak tungespidsen frem og gjorde den så hård som muligt og gennemborede nu den stramme indgang. Det fik hende til at udstøde et suk af nydelse.
Kort efter trak hun mig op at stå, stadig med røven mod mig.

– Stik den ind! befalede hun og stak røven endnu længere bagud.

Hun ville kneppes analt. Ingen tvivl om det. Jeg greb en af de små flasker, der stod i brusebadet og smurte min pik ind i det. Det var noget lotion af en slags, som i øvrigt bar navnet på et større hotel i Århus. Så det var altså der, det var stjålet fra.

Det fungerede fint til formålet. For kort efter havde jeg min store stive pik halvvejs oppe i hendes røv. Det forekom mig helt ufatteligt, at hun kunne tage den uden at skrige af smerte. Men hun ville bare have mere. Hun sukkede af nydelse og bad mig trænge længere op i hende. Hun måtte dyrke analsex rigtig tit, tænkte jeg, da jeg pressede mig resten af vejen i bund i hende.

Jeg ville kæle for hendes kusse samtidig men opdagede, at hun allerede selv havde hånden dernede. Hendes pegefinger cirklede på kilderen i rasende fart, og jeg fornemmede hurtigt, at jeg skulle have fart på, hvis jeg ville følge trop med hende. Så der gik nok ikke meget mere end tre minutter eller deromkring, førend jeg sendte en varm stråle sæd op i hendes lige så varme røv.

Hun kom i det samme. Hun greb fat i vandrørene for ikke at skride på det glatte flisegulv, da orgasmen sendte rystelser gennem hendes smukke krop og store bryster. Jeg husker, at jeg krammede hendes bryster hårdt, inden jeg sprøjtede.

Vi faldt begge langsomt til ro igen. Mens hun tørrede sig, spurgte hun, hvornår jeg regnede med at tage bad næste morgen.
Så gik hun ud af badeværelset, helt nøgen, med det våde tøj i hånden. Hun måtte have et tøjdepot et sted, for kun et minut senere stod hun på ny påklædt over badekarret.

– Vi ses, sagde hun med et frækt og glad smil, da jeg forlod badeværelset.