Væddemål endte med vild sex | Fræk historie

i De Grå Sider

“Hun begyndte at knappe mine bukser op. Det var godt, jeg ikke havde væddet om, hvor hurtigt hun kunne gøre det. For det tog kun få sekunder”

Somme tider hadede jeg Ina. Det gjorde jeg faktisk tit. Hun var en kontrolfreak, der elskede at fange os andre i en fejl. Ina var simpelthen hele firmaets skræk, når hun rullede sig ud og kontrollerede os alle sammen for småfejl. Det var sådan set hendes job, men måden hun gjorde det på!! Den var ulidelig.

– Jeg vil vædde på, at du har lavet mindst to fejl! Sagde hun triumferende, inden hun gik i gang med at kontrollere mine lister over dagens salg. Desværre havde hun ofte ret. – Jeg vil vædde på, at du ikke får det færdig til tiden, sagde hun til Mille, min kollega i salgsafdelingen. Ina ville hele tiden vædde. Og hun vandt for det meste.

Uheldigvis så Ina skide godt ud. Det var måske derfor, hun kunne slippe godt fra næsten hvad som helst. Når hun stod med sine elegante fingre og trommede på vores skriveborde, mens duften af dyr parfume bølgede omkring hendes fantastiske krop og det lange lyse hår, var der ingen, der turde tage bladet fra munden og fortælle hende, at hun opførte sig som en bitch.

Nogen gange tog jeg alligevel handsken op, når hun påpegede mine fejl og mangler. – Jeg vil vædde på, at du tager fejl, sagde jeg. Og tabte næsten altid.

I sidste måned skulle alle vi medarbejdere på et weekendkursus, som skulle ryste os bedre sammen. Det var i hvert fald den officielle grund. Den egentlige årsag til, at ledelsen ofrede en luksusweekend på os, var selvfølgelig, at de regnede med, at vi ville sælge mere i fremtiden.

– Jeg vil vædde på, at I ikke sælger mere ad den grund! sagde Ina triumferende.

Ingen af os i salgsafdelingen sagde noget, hverken Mille, Torben eller jeg. Jeg håbede på at få hævn over hende på et eller andet tidspunkt. Enten ved at sælge dobbelt så meget. Eller på en anden måde.

Vi blev kørt i bus til det konferencecenter, hvor weekendens teambuilding skulle foregå. Fredag aften var der stor middag og drikkevarer ad libitum. Klokken nærmede sig elleve, da jeg pludselig mærkede liderligheden presse sig på. Jeg kiggede mig om efter mulige emner, som jeg kunne tilbringe natten sammen med. Hele tiden vendte mit blik tilbage til Ina. Hun så helt kanon ud i en udfordrende buksedragt med udskæring. Bukserne måtte hun have taget på med skohorn. Jeg havde fået rigeligt at drikke, men alligevel hentede jeg mig en whisky mere i baren og gik over til kaminen, hvor de andre sad. Ina så hånligt på mig.

– Jeg vil vædde på, at du har tømmermænd i morgen, sagde hun. Jeg stirrede ind i hendes øjne og lænede mig over mod hende, så ingen kunne høre, hvad jeg sagde.

– Jeg vil vædde på, at jeg kan give dig den bedste orgasme, du nogensinde har fået! Sagde jeg. Ord, jeg aldrig ville have drømt om at sige, hvis jeg havde været ædru. Men her røg de ud af munden på mig.

Der var ingen af de andre, der kunne høre, hvad jeg sagde.

– Hvad var det, du sagde? spurgte hun og hævede øjenbrynene.

– Du hørte mig! Svarede jeg.

Hun lænede sig helt tæt hen til mig.

– Og hvad i alverden får dig til at tro, at du er mand nok til det? hviskede hun skeptisk med et lille hånligt smil om mundvigene. Der var to røde pletter på hendes kinder.

– Du trænger til det! svarede jeg. Det er derfor, du hele tiden vil vædde. Du lider af spilletrang, fordi du er seksuelt underernæret!

Hun næsten spruttede af en blanding af forargelse, arrigskab og morskab. Så spurgte hun mig, hvordan jeg havde forestillet mig, at det væddemål skulle afgøres. Jeg svarede, at jeg var sikker på, at hun var fair nok til at indrømme det, når det viste sig, at jeg havde ret.

– Jeg vil til gengæld vædde på, at jeg kan give dig dit livs blowjob! sagde hun pludselig.

Det var sgu noget af en påstand. Jeg har fået nogle stykker i mit liv, og mange af dem har været helt forrygende. Så jeg spurgte hende selvfølgelig, hvad der gjorde hende så selvsikker.

– Tro mig! sagde hun. Jeg ved, hvad jeg taler om.

Vi sad et øjeblik og kiggede på hinanden. Det blev nærmest en kamp om, hvem der kiggede væk først. Jeg vandt.

– Hvordan får vi så afgjort de væddemål? spurgte jeg.

Hun kiggede igen på mig.

– Mit værelse. Om ti minutter. Jeg går nu. Du venter lidt! sagde hun.

Ordene blev smældet ud som ordrer. Jeg svarede ikke men lænede mig tilbage i lænestolen med min whisky.

Ina gik straks efter. Hun undskyldte sig med, at hun gerne ville være frisk til næste dag. Ti minutter senere rejste jeg mig og sagde godnat til de andre.

Jeg gik ned på gangen, hvor vores værelser lå lige over for hinanden. Inden jeg forsigtigt bankede på, kiggede jeg efter, om der var nogen der så mig. Jeg gad ikke have noget sladder i morgen. Der var ingen, og Ina åbnede hurtigt døren, straks efter mit første bank.

Det var hende, der først sagde noget.

– Sidste chance for at bakke ud, sagde hun. – Hvis du altså er bange for at tabe!

– Jeg har ikke i sinde at tabe, svarede jeg, mens jeg slugte hende med øjnene. Hun havde taget noget andet tøj på. En slags hjemmesæt, men sandt for dyden noget af det mest sexede hjemmetøj, jeg nogensinde havde set. Det måtte stamme fra en pornobutik.

– Du ser godt ud, sagde jeg, mens jeg mærkede, hvordan det begyndte at rykke i min pik.

– Du er heller ikke så værst, sagde hun. Der blev en lille pause. – Nå, men hvem begynder? Spurgte hun så.

– Det kan vel godt foregå… sådan…sideløbende…samtidig? foreslog jeg.

Det, syntes hun, var en god idé. Hun begyndte at knappe mine bukser op. Det var godt, jeg ikke havde væddet om, hvor hurtigt hun kunne gøre det. For det tog kun få sekunder, førend hun havde hevet mine busker ned til gulvet. Jeg skyndte mig at sparke skoene af mig og træde ud af dem. Da var hun allerede i gang med min skjorte.

Jeg afbrød hende for en stund og trak hendes bluse af hende. Hun havde ikke noget på under den, så pludselig stod jeg lige foran de mest fantastiske bryster. De syntes at række ud efter mine hænder. Så jeg tog naturligvis på dem og mærkede, hvordan hendes vorter blev hårde under mine fingerspidser.

Jeg måtte imidlertid slippe dem igen, da hun trak skjorten af mig, og før jeg så mig om, havde hun også trukket mine underbusker ned. Min halvstive pik sprang ud mod hende. Hun kiggede anerkendende på den.

Jeg skyndte mig at hive sokkerne af også, inden jeg gik til angreb på hendes trusser. Hun lod mig trække dem af hende helt uden at lade, som om hun ville gøre modstand. Faktisk virkede hun temmelig utålmodig. Men det var klart! Hun var jo en spiller! Hun ville i gang med væddemålet. Jeg nåede lige at konstatere, at hendes kussehår var mørke. Jeg konkluderede, at hendes hår på hovedet så måtte være affarvet; eller også farvede hun hårene på fissen?

Men der var ikke tid til spekulationer. Jeg vidste nemlig, hvordan hun skulle tages, så hun aldrig glemte det. Det var ret praktisk, at hendes hjemmesæt var lavet af noget elastisk materiale, for jeg havde til hensigt at binde hendes ben fast til sengen.

Jeg havde allerede konstateret, at sengen var af den slags, der stod på høje træben, så det var nemt nok at få det elastiske stof til at nå op omkring hendes ankler og ned til sengens ben.

Jeg løftede hende op og bar hende over til sengen, selv om hun protesterede og forsøgte at få fat i min pik. Da jeg havde fået hende lagt ned på ryggen, måtte jeg holde hende fast med den ene hånd. Det var ikke så nemt, så jeg valgte at sætte mig oven på hende og surre hendes bukser omkring det ene ben og derefter blusen om det andet.

– Du gør det ikke! råbte hun.

Jeg kunne se i hendes øjne, at hun netop ønskede, at jeg gjorde det.

– Det gør jeg i hvert fald, min snut! svarede jeg og bandt en knude på bukserne.

Kort efter kunne hun kun røre overkroppen. Hele hendes underkrop var spændt ud som et stort V. Jeg sad stadig hen over hende.

Jeg lod et par fingre glide ned mellem hendes skamlæber og konstaterede, hvad jeg godt vidste i forvejen: Hun var smask liderlig. Våd som en græsplæne en forårsmorgen. Hun duftede lige så godt! Det fandt jeg ud af, da jeg lænede mig forover og satte tungen mod kussen; først foretog jeg nogle lange slik fra top til bund, inden jeg skiftevis stak tungen ind mellem skamlæberne og trak den ud igen. Til sidst koncentrerede jeg alle mine kræfter om hendes kilder. Der gik et gisp igennem hende.

Hun stønnede allerede tungt. Men hun ville ikke give sig så let.

– Du skal ikke tro, at jeg får orgasme ved det dér! sagde hun trodsigt, inden hun igen måtte gispe og stønne, da jeg begyndte med nogle hidsige tungebevægelser direkte på klitten.

Men hun blev ved!

– Jeg kommer ikke! skreg hun. Det er ikke spor rart. Åhh, bliv ved, for Helvede!

Der gik godt syv eller otte minutter, tror jeg. Jeg tog naturligvis ikke tid. Og hold da helt op hvor hun skreg, da hun kom. Hun måtte stikke sin ene hånd ind i munden for at undertrykke sine skrig, der ellers ville have tilkaldt hele centeret. Da hun – svedig og forpustet – kom til sig selv igen og var i stand til overhovedet at sige noget, så jeg på hende for at få et svar.

– Ikke helt dårligt af en begynder, sagde hun frækt.

Jeg lænede mig endnu engang forover, og så fik hun en tur til Jeg måtte holde hendes hænder fast imens, og for anden gang på tyve minutter fik hun orgasme.

Denne gang var den knap så voldsom men til gengæld mere langvarig. Det var, som om den blev ved og ved. Den sendte krampetrækninger igennem hende, og jeg lyver ikke, når jeg fortæller, at hun til sidst hulkede af nydelse.

Det tog hende endnu længere tid at samle sig denne gang. Men til sidst så hun på mig med et lille smil.

– Det var vist OK! Du er i hvert fald bestået, sagde hun.

Så var det min tur. Jeg løsnede knuderne, så hun kunne slippe fri. Hun kastede sig over min pik, da hun endelig var sluppet for båndene. Jeg må indrømme, at jeg ikke holdt så længe, som hun. Det tog hende under fem minutter at få mig til at komme, men hun brugte også alle de tricks, der står i sexbøgerne. Hun nulrede mine nosser, hun klemte på det lille følsomme sted mellem nosser og røv, hun babbede på mit pikhoved, og hun slugte mig næsten til roden. Og hun brugte hænderne eminent dygtigt. Jeg havde ikke tænkt mig at forberede hende, når jeg kom. I min verden slutter et godt blowjob med, at jeg sprøjter i tøsens mund.

Heldigvis var Ina enig. Så de jeg kom, sugede hun næsten spermen ud af mig, så jeg var forberedt på fjorten dages tørke. Så meget kom der, og så udtømt følte jeg mig bagefter. Hun så forventningsfuld på mig, da hun havde slugt det sidste, og jeg havde tørret sveden af panden.

– Nåhhh? sagde hun. Tonelejet steg i slutningen af ordene. Jeg var ikke i tvivl om, at det var et spørgsmål.

– Vil du ha’ et ærligt svar? spurgte jeg.

– Selvfølgelig! sagde hun.

Det var det bedste blowjob, jeg nogensinde har fået. Du har vundet! Indrømmede jeg.

Hun rystede på hovedet.

– Niks, sagde hun. – Vi står lige. Det var den fedeste orgasme, jeg kan mindes.

Vi så smilende på hinanden et øjeblik uden at sige noget. Så lænede hun sig frem mod mig.

– Hvad siger du til, at vi spiller kvit eller dobbelt?