Uartige ord blev til hor

i De Grå Sider

Gitte var vild med ord og havde ord overalt omkring sig. Hun kunne ikke få nok af ord. Det var en besættelse, og jeg kunne lide, at hun sådan havde en passion.

 

Jeg havde ikke på samme måde et yndlingsord, de fleste kunne vel være lige gode, tænkte jeg, men for hende var lyden af “sj” i jargon helt vildt sexet. Hun syntes også, at chokolade var et fedt ord. Det var noget, hun gik op i, lyde og betydning. Imponerende nok.

Da jeg besøgte hende, var der ord på væggene, ikke kun i form af bøger, også simpelthen skrift, linier, tekst. Det undrede mig ikke, at hun også – med sin utroligt dejlige mund – læste op af noget, hun selv havde skrevet.

Jeg vidste godt, hun skrev, at det var en del af hende og den måde, hun var på. Om jeg kunne lide det? Ikke specielt. Sagt lige ud, så var jeg mere interesseret i hendes bryster.

Da jeg nærmede mig hende i hendes stue, lænede jeg mig imod dem og kyssede hendes læber, så de ikke længere kunne sige de ord, der, selvom de måske var velvalgte, på en måde fjernede fokus fra det væsentlige.

Mens vi kyssede, blev hun ved med at forsøge at læse op. Det var som om, der simpelthen boblede ord indeni hende hele tiden, og at hun ikke kunne stoppe strømmen. Hun var et talende vanvid og en skrivemaskine i ét. I de få pauser, der var i kysseriet, havde hun da også lige noget, hun skulle af med.

– Din tunge er en glinsende fisk, jeg sluger.

– Ja, det er godt med dig. Kom her…

Jeg tog på hende. Hun måtte for min skyld gerne sammenligne min tunge med en fisk. For mig gjorde det ingen forskel. Hun var en sild, smagte godt, og jeg kunne mærke på hendes stønneri, hun nød, at hun endelig fik noget hårdt imellem benene.

Hun holdt mig fastere, og det var dejligt. Hun tog mig på røven. Jeg tog hende på røven. Siden vi havde kysset sidst til sommerfesten, havde det ligget i luften, at vi skulle have sådan et kyssemøde her. Når vi nu mødtes i parken tilfældigt, skulle der ikke meget overbevisning til.

Under bøgen betroede jeg hende, at jeg var blevet glad for hendes brev, hendes rap-digt. Jeg sagde også, at det ikke er hver dag, man får breve, der dufter af Chanel No 5. Her var hun hurtig og sagde, at Chanel No 5 var hendes nattøj. Dette citat fra Marilyn Monroe kendte jeg godt, og jeg blev helt stolt. Modellen havde engang sagt, at det eneste, hun sov i, var Chanel No 5.

Gitte, nøgen, i Chanel No 5, ikke andet, var et billede, der pirrede mig. Selvfølgelig skulle vi videre. Hendes løbetur måtte ende sammen med mig, og det gjorde den.

– Taler du også, når du har sex?

– Selvfølgelig.

Der var eventyr på hendes sengetøj, og det, vi lavede, da vi tumlede ind i soveværelset, opslugte af hinandens kys og berøringer, var også fuldt af ord, i en sådan grad, at jeg indimellem tænkte: okay, spiller jeg Scrabble her, eller har jeg sex? Hun havde f.eks. alle mulige navne til min pik.

– Kom her, slambert, sagde hun, da hun lynede op for mig og tog min stive pik i hånden, op mellem læberne og ind i munden.

– Hva’ så, William… din lille ål..?

At se hendes mund samles om den, var noget andet end at høre hende læse op. Det var sådan, det skulle være, nåede jeg at tænke, hun skulle have lukket kæften med pik, det vidste jeg jo godt fra starten.

Sådan er det med meget talende kvinder, ikke? Og så var hun supergod til at slikke. Det var fantastisk, og hun holdt godt fast om mine nosser, som om hun mente noget med det og virkelig ville give mig en oplevelse af de dyre. – Sådan ja, slik mig. Kom!

Det kørte hende op, at jeg talte, kunne jeg mærke. Jo mere desto bedre. Jeg prøvede vel at give hende lidt modspil.

– Åh, din mund omkring mig, jeg er for vild med dig. Mine hænder i dit hår, ja, du er for lækker.

Vi kneppede sådan, eller rettere: hun kneppede mig. Jeg lod hende sutte på ålen med de mange navne, og på et tidspunkt, da jeg var rigtig godt stiv, holdt hun pause. Hun lagde sig på ryggen på sengen med en udfordrende arm ud i luften.

– Okay, darling. Pil mine blade af mig!

Nu havde hun åbenbart forvandlet sig til et træ. Det var da i orden med mig. Jeg pillede hendes tøj af hende, blad for blad og slikkede på hendes bryster. Hun blev ved med at beskrive sig selv.

– Åh, mine rosiner stritter…

– Ja, sørme…

– Smag dem nu, kom, er de mon noget for dig?

– Det kan du tro.

Sådan talte vi sammen, og jeg slikkede hende og var stadig hård. Jeg mærkede, at hun var våd og gik ombord i hendes dejlige kusse. Jeg kneppede ordpigen ordløst og kontant.

Det var sådan, det skulle være. Jeg kneppede hende, og hun gav efter, blødt og kvindeligt, mens jeg nød at se hendes bryster vugge med disse rosinstrit på toppen. Gitte er simpelthen lækker, sprød, og det var på tide, at vi fik vores tid sammen.

– Åh, kom, ja… jeg er din kneppeprinsesse.. . Endnu et interessant ord, som jeg hørte gennem tågerne. For min skyld kunne hun kalde det, hvad hun ville. Jeg kneppede hende bare koldt og maskulint og mærkede hendes stramme 28-årige kusse omkring min pik. Opfindsom var hun, men det, vi lavede nu, krævede egentlig ikke den store fantasi, jeg skulle skubbe hjernespindet ud af hende, jeg skulle kværne det boblende vanvid bort, så der kun var krop tilbage. Sådan og sådan og sådan… Indad og indad og hårdere og hårdere.

– Åh, jeg kommer, ja, tag mig…

Hun skreg, og det var sød musik i mine ører.

Jeg holdt fast omkring hendes hofter og blev efterhånden vildere, tog hende nu som en dukke, fast og hårdt, mens jeg mærkede min overvældende styrke i forhold til hende, at jeg er en mand med muskler og livskraft, og hun bare er smidig og fin og kvindelig, at jeg er bestemt, og hun er eftergivende, tilstede for mit begær, der vil slukkes, brænde og slukkes.

– Åh, ja, du er lækker.

– Ja, åh, ja, JAAA

Hun skreg sin orgasme ud, og jeg trak mig ud og kom over hende. Jeg sprøjtede bare, blev ved, der var mere, og jeg gned min creme ind over hendes bryster, den lækre, hvide krop med rosinerne, der stadig strittede, og jeg lod hende smage min sæd med fingrene.

– Værsgo, her er min mælk…

– Mhm, jeg drikker dig… du smager af lykke.

Sikkert. Det gjorde hun også. Der kom en brusende og afslappet følelse indeni. En følelse uden ord, påvirket af, hvad jeg så: Gittes røde tunge slikkende min sæd og med spillende, lykkelige øjne. Jo, jeg er sikker på, vi blev skrevet ind i et digt den aften, at vi gav næring til Gittes skriveri. Jeg har endnu ikke fået tilsendt noget digt, men sådan som det bobler i Gittes ordfabrik, er der da helt sikkert noget i gære.

Jeg kigger efter hende, når jeg er ude at løbe på min sædvanlige rute. Egentlig kunne jeg bare maile, har jo hendes adresse, men måske skal vi bare lade det ligge. Det var skøn sex, mens det stod på, og som par ville jeg hurtigt blive træt af alle ordene. Til gengæld har jeg læst noget af det, hun anbefalede mig. Det var en forfatter, der hed Edith Söedergran. Svensk poesi! Jeg forstod ikke meget af det, men der var nogle linier, jeg stadig kan huske. Noget med, at det var en triumf at leve, en triumf at findes.

Jeg gik og tyggede på dette i flere dage. En triumf ligefrem. Hvor havde hun ret. Især når man havde held i sprøjten, og det har jeg i disse dage. Både hos ordfetichistiske og fåmælte kvinder. Den ene mere liderlig end den anden.