Tre pikke i fødselsdagsgave

i De Grå Sider

“Jeg stak hånden ned til hendes kusse og fandt hendes kilder; jeg kunne mærke, hvordan dildoen eller massageapparatet, eller hvad pokker det nu var, snurrede lige under mine fingre

Kvinder er mærkelige! Da jeg spurgte May, hvad hun ønskede sig til sin fødselsdag, og hvad hun ville lave, fik jeg helt forskellige svar om lørdagen og om mandagen.

Om lørdagen ville hun have fest og pik i lange baner, sagde hun. Det hang måske sammen med, at vi lå i sengen og kneppede, da jeg spurgte hende.

Dagen efter, altså om søndagen, ville hun bare en tur til stranden og nyde det gode vejr. Vi havde netop set vejrudsigten, og det så ud til, at det ville blive fantastisk vejr om onsdagen, hvor hun havde fødselsdag.

Vi havde taget fri begge to, og en tur til stranden passede mig fint. Men det dér med pik i lange baner og fest lød nu heller ikke så dårligt. Måske kunne jeg slå to fluer med et smæk og opfylde begge hendes ønsker?

Jeg lovede at pakke en madkurv, og jeg købte selvfølgelig også en gave til hende, som jeg ville give hende på stranden. En smart dildo, som hun kunne lege med, når jeg var væk på jobbet. Og så gik jeg ellers i gang med at opfylde hendes andet ønske. Pik i lange baner.

Så derfor ringede jeg til min bedste ven, Lars, som vi engang en nytårsaften for et par år siden havde haft en trekant med. Der var nu ikke rigtig nogen af os, der kunne huske så meget fra den aften, da vi havde været stangvisne alle tre. Men Lars var naturligvis på fra starten.

– Skal jeg ta’ et par venner med? spurgte han.

Jeg troede, han mente det for sjov, men det viste sig senere, at det gjorde han ikke. Jeg aftalte med ham, at han skulle komme sidst på formiddagen, og at han kunne finde os i den gryde på stranden, hvor vi plejede at ligge.

Om tirsdagen sagde May, at hun havde spurgt Debbie, hendes veninde, om hun ville med på stranden. Debbie var arbejdsløs, så hun havde tiden til det. Det forstyrrede mine planer lidt. Jeg vidste ikke rigtig, om jeg havde lyst til at give May dildoen for øjnene af Debbie, men hvorfor egentlig ikke? Og min aftale med Lars kunne vi jo altid lave om i sidste øjeblik.
Han havde vel situationsfornemmelse, tænkte jeg.

Vi tog hjemmefra ved titiden om formiddagen og hentede Debbie på vejen. Da vi ankom til stranden, ville pigerne ned og ligge ved vandkanten. Men jeg fik dem overtalt til at gå med op i klitterne med den begrundelse, at jeg gerne ville ligge nøgen. Og det kunne jeg ikke på selve stranden, følte jeg.

May var godt nok lidt overrasket. Altså over, at jeg ville ligge nøgen, når nu Debbie var med. Men det gik efter min plan. Og lidt efter lå vi alle tre på vores medbragte tæpper i sandet, godt afskærmet af de høje klitter på begge sider.

Jeg satte en lang pind fast i sandet og bandt min bluse til toppen, så folk på afstand kunne se, at gryden var optaget.

Ingen af pigerne lod sig mærke med, at jeg smed alt tøjet, men der var heller ingen af dem, der fulgte mit eksempel. May smed dog bh’en, mens Debbie beholdt sin på.

Da jeg skulle smøre May ind i sololie, fik jeg hende ned at ligge på maven. Jeg trak hendes trusser ned, så hendes faste røv blev synlig. Hun lod mig gøre det, mens Debbie lå og fnisede. Og selvfølgelig begyndte min pik at blive en anelse stiv.
Debbie lod, som om hun ikke bemærkede det, men pludselig smed hun toppen og lagde sig på ryggen med lukkede øjne. Jeg lænede mig helt ned til Mays ansigt og hviskede i hendes øre.

– Du sagde, du ønskede dig pik i lange baner, hviskede jeg.

Samtidig tog jeg hendes ene hånd og lagde den på min pik. Hun smilede men lå stadig med lukkede øjne, da hun tog rundt om den og begyndte at kæle for den. Lidt efter var jeg helt stiv.

– Skal du ikke smøre Debbie ind? spurgte hun pludselig; præcis så højt at Debbie også kunne høre det.

– Skal jeg smøre dig ind, Debbie? spurgte jeg.

– Det må du da godt, sagde hun med påtaget ligegyldighed,

Så da Lars et øjeblik efter kom gående over bakkekammen, lå jeg nøgen på knæ foran Debbie og var ved at smøre hendes lår ind, mens May nu lå helt nøgen kun halvanden meter væk. Debbie ignorerede totalt min stive pik og lå stadig med lukkede øjne.

Lars havde Keld med. Keld er en af vores fælles venner, som May også kender rigtig godt. May løftede overrasket hovedet og forsøgte at skjule sin nøgne kusse.

– Hej, sagde hun. Hvad laver I her?

– Det er din fødselsdagsgave, der kommer dér, sagde jeg.

I første omgang så hun helt uforstående ud. Men så gik der en prås op for hende.

– Ajj, altså. Det er for langt ude! grinede hun.

Lars var nu kommet helt ned og stillede sig ved siden af hende. Keld holdt sig foreløbig i baggrunden. Lars rakte hende en rød rose, han havde skjult bag ryggen. Så trak han sine shorts af, og Keld fulgte hans eksempel. De havde med god grund troet, at de kom i sidste øjeblik, da de havde set mig og min stive pik midt mellem de to tøser.

May havde fået et grineflip, som forvirrede både Lars og Keld fuldstændigt. Egentlig kunne jeg da også godt se, at der var noget kikset over hele min iscenesættelse, men det var da bedre, at hun grinede, end at hun råbte og skreg og smed dem væk igen.

Debbie havde omsider åbnet øjnene. Hun spurgte forvirret, hvad der foregik. May prøvede mellem latteranfaldene at forklare, at hun havde fået tre pikhoveder i fødselsdagsgave.

– Og en dildo! tilføjede jeg, idet jeg stak hånden ned i min taske og tog den pænt indpakkede dildo op og smed den over ved siden af hende.

Men pludselig blev hun alvorlig. Hun satte sig op og forsøgte ikke længere at skjule sin nøgenhed.

 

– Du er sød! sagde hun til mig. Langt ude, men sød!

Så rakte hun ud efter Lars’ pik, og et forklarelsens skær bredte sig over hans ansigt. Han lagde sig på knæ ved siden af hende og begyndte at kæle for hendes små, lækre bryster. Jeg så, hvordan hendes brystvorter blev hårde, og så vidste jeg, at alt var, som det skulle være.

Pludselig havde jeg mine hænder på Debbies bryster. Hun fjernede dem i første omgang med en heftig bevægelse, men så var det, som om hun også overgav sig, mens hun fulgte med i, hvad der foregik ovre hos May og Lars.

Keld, der havde den største pik, jeg længe havde set, havde lagt sig ned på knæ på den anden side af May. Han havde helt slap pik. Men det fik May hurtigt lavet om på.

Hun trak ham nemlig nærmere sit ansigt og bøjede sig bagover og tog ham ind i munden. Og langsomt begyndte også hans manddom at rejse sig, til den snart var lige så stiv, som Lars’ og min pik.

Hun havde nu en pik i munden og en i den ene hånd. Jeg overvejede, om jeg skulle kravle derover og slikke hendes fisse lidt, men Debbie kom mig i forkøbet.

Jeg havde hånden nede ved hendes fisse nu, men hun fjernede sig fra mig og kravlede over mod May og de andre. Heller ikke hun lod længere til at være genert ved at være nøgen for øjnene af os tre fyre. Hun greb pakken med dildoen og flåede papiret af.

– Det er sgu da et massageapparat! Ikke en dildo, sagde hun.

Det måtte hun forklare mig senere. Jeg anede ikke, at der var forskel.

Nu satte hun sig mellem Mays ben og satte dildoen mod min kærestes kusse. Hun fugtede den ikke engang, men alligevel gled den glat op i May.

Hun måtte allerede være tilstrækkeligt ophidset, men det var ingenting mod det gys af vellyst, der løb gennem hende, da Debbie tændte for den lille sag. Heldigvis havde jeg sat batterierne i, inden jeg pakkede den ind, og Debbie lod til at vide præcis, hvordan det lille apparat fungerede.

Så jeg kravlede over ved siden af Keld og tog Mays hånd og lagde den endnu engang på min pik. Hun skævede til mig uden at tage Lars’ pik ud af munden, og nu havde hun virkelig “pik i lange baner”, som jeg havde lovet hende.

Jeg stak hånden ned til hendes kusse og fandt hendes kilder; jeg kunne mærke, hvordan dildoen eller massageapparatet, eller hvad pokker det nu var, snurrede lige under mine fingre.

Lidt efter syntes jeg, at May slikkede Lars en anelse for ihærdigt, så jeg fik hende drejet rundt, så hun lå på alle fire. Så lagde jeg mig på knæ bag hende og stak min pik op i hendes våde kusse. Massage-apparatet lå og snurrede nede på tæppet nu.

Lars var hurtig. Han krabbede sig lynhurtigt hen foran hendes ansigt og stak igen sin pik ind mellem hendes læber. Og mens jeg kneppede hende i fissen, kneppede han hendes mund. Keld så sig forvirret om, men Debbie var allerede optaget. Hun havde snuppet den lille snurrende tingest og holdt den nu mod sin kusse og kilder.

Hun lagde nakken bagover og lukkede øjnene, mens en sagte sitren gik gennem hendes slanke krop. Så Keld gik i gang med at gnide sin egen pik med den ene hånd, mens hans øjne slugte alt, hvad der foregik for øjnene af ham

Jeg kom først, og lige efter kom Lars. May fik noget af hans sperm i munden; resten af det røg ud over hendes ansigt og ene skulder. Da hun efter Lars’ udløsning stak sin egen hånd ned til sin fisse og begyndte at gnide sin kilder samtidig med, at jeg kneppede hende, kom hun selv hurtigt helt op i det røde felt.

Og da hun kom, borede hun ansigtet ned i tæppet og udstødte små grynt, mens kramperne gik gennem hendes smukke krop. Jeg lagde mærke til, at hendes tæer krummedes, lige idet orgasmen overmandede hende. Det havde jeg ikke set før.

Jeg ved ikke, om også Debbie kom. Men jeg ved, at Keld ikke gjorde det lige her. Men at dømme efter de øjne, som Debbie sendte efter hans enorme pik, skulle han nok få chancen senere, vurderede jeg.

– Du er altså bare for meget, smilede May sødt til mig.

– Ja, ikke! smilede jeg tilbage, idet jeg håbede, at hun mente det som en ros.

Et minut senere havde vi alle badetøj på og var på vej ud i vandet, som om intet var hændt.