Stephanie Star filmer i ny kommende musikvideo.. En hot teaser for fuld hammer…

i Blog, Stephanie Star

Hej I lækre hotte læsere, håber I nyder solen som stråler på jeres lækre kroppe, husk hvad solens stråler kan gøre ved sindet, sex lysten og kroppen…D vitaminer længe leve….når det så er sagt, er min krop fyldt med indre og ydre glæde, min krop sprutter af lyst på mange måder.

Snart skal jeg have lavet sprøde, hotte pics af pressefotograften Thomas Samsøe.
http://www.samsoephotography.com/… sidst på denne måned, har jeg fået champagnesponsor på, og jeg kan li’ at gøre mig umage og have dygtige stylister og gode omgivelser…bling bling…

Billederne skal pressen have, de skal være hotte sprøde og gerne frække meget frække, HVORFOR?: fordi jeg kan tillade mig det, er stolt af min krop og jeg viser den gerne frem..R.I.P Jantelov…jeg har stærke smukke gener, men tag ikke fejl, jeg træner og spiser fornuftigt for at bevare det ydre…og husk at kosten er 85 procent at det hele…

Jeg synes det er så lækkert at overraske, at vise det ydre indeholder en stærk profil. Jeg har en merkonom uddannelse i kommunikation og derudover en receptionistuddannelse på 2 ½ år og det er fedt at overraske… Jeg taler gerne en forsamling af led og gerne højt.

Få har en mening om mig, hvilket ER ok…fordømmelserne er blevet mindre, og det er åbenbart blevet mere accepteret nu,SMILER STORT. Nu handler det om, at alle kommer over og vil have en krammer, og at de gerne vil have taget et #selfie…griner fjoget og højt.. Mit energiniveau ændres ikke selvom der er 6 dokumentarprogrammer der skal færdiggøres. Så ikke alt kender I til…

Jeg skal optage cool musik video med et cool, hot DJband men jeg må endnu ikke afsløre, hvem alle er… Men hot og cool bliver det. Ellers står den på Zulu Comedy Galla Teaser. Jeg har fået en opgave som skal løses, så det er stadig lidt lækkert…mange små opgaver kommer ind imellem mine foredrag.

Ellers er jeg optaget af, at brande mig med mit kommende foredrag, min udvikling i livet, og om hvordan blog-dullen her stadig er hot på tv scenen, selvom hun er en moden kvinde og er startet sent i sin tv-karriere. Jeg kan lide at fortælle dem der har lyst til at høre om mit liv i billeder.

Foruden at skrive på min blog, nyder jeg mit singleliv og dyrker hot sikker sex, gør du?? Fyr den nu af og gør det gerne med stil og klasse, eller beskidt og perverst bare du passer på dig selv og andre.

Kærligst Stephanie Star
Foredragsholder, blogger, tv stjerne