PIK i PARK og på MUSEUM

i De Skæve, Rejser

I tvivl om, hvad du skal lave i sommerferien? Hvad med en udflugt til verdens eneste penis-museum eller en stor, smuk penis-park?

 

Mærkværdige penisser i alle størrelser skaber store øjne på verdens eneste penismuseum. Cirka 60 procent af museets besøgende er kvinder, mens mændene (i frygt?) venter uden for.

Kæmpe-penis
Museet har 280 penisser fordelt på 100 arter. Derudover kan du opleve testikler, spiselig tørret hestepenis med forskellige krydderurter og alverdens fallosskulpturer.

Moby Dicks penis kan også opleves. Den kæmpe svaber fra kaskelothvalen er halvanden meter og vejer 75 kilo og er den diametrale modsætning til hamsterens, som nærmest er usynlig. Noget af det mere overraskende er grisens penis, der er lang og tynd(!?).

PenisPark PIK_i_PARK_og_paa_MUSEUM4

Penis i parken
Penisparken i Korea er også en stor turistattraktion. Især koreanske kvinder valfarter hertil. Parken er stiftet på baggrund af sagnet om en ung jomfru, der kastede sig i havet og druknede. Siden var der mangel på fisk i havet, som de mente var hjemsøgt af jomfruen. Derfor besluttede man at tilfredsstille hende ved at oprette en park fyldt med penisser. De lokale mænd blev ligeledes opfordret til at sende en klat direkte af sted til hende i havet.
Der er 100 procent garanti for Facebook-likes på dine billeder fra penis-parken.

Penis-museum
Islands Fallologiske Museum
Laugavegur 116
Reykjavik
www.phallus.is

Penis-park
Haesindang Park
167-8
Seingnam-dong
www.atlasobscura.com/places/haesindang-park