Ophavsret på rapport.dk

Kopiering m.v.
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på rapport.dk stilles til rådighed for visning og læsning, og du må gerne udskrive enkelte kopier til dit eget private brug. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din eget, personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens §12
Ovenstående gælder kun enkeltpersoner. Virksomheder må ikke udskrive eller kopiere artikler m.v. fra rapport.dk til omdeling i virksomheden. Ønsker din virksomhed dette, bedes du/I kontakte rapport for at lave en aftale. Information vedrørende køb af artikler, fotografier etc. kan fås ved at skrive til info@rapport.dk

Links
Du må gerne linke til forsiden af rapport.dk eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside/blog eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse. Omtaler du en artikel på rapport.dk på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god citat-skik, at du linker til artiklen. Til gengæld accepterer vi ikke en på samme tid gentagen, systematisk og automatisk brug af links direkte til artikler og indhold på rapport.dk og uden forudgående aftale med rapport.
Der må heller ikke linkes på en måde, så rapport.dk kommer til at se ud, som om det er en del af en anden hjemmeside (såkaldt “framing”), medmindre du har indgået en aftale med rapport. Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Eksterne websites
rapport er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som rapport.dk linker eller henviser til, dette gælder også annoncer.
Har du spørgsmål til ovenstående, kan du skrive til info@rapport.dk