Min unge logerende flyttede helt ind

i De Grå Sider

“Hans fingre kørte hurtigere og hurtigere inde i mig, og jeg var drivende våd, og da hans fingre ramte min klitoris, skreg jeg af liderlighed”
Da jeg blev skilt for nogle år siden, så det slemt ud med min økonomi. Min ex flyttede en dag ud, forlod mig og vores dyre hjem i det indre af Århus, til fordel for en yngre model, der både kunne og ville give ham det, han ønskede sig; børn.

Jeg er en af den slags kvinder, hvor det at blive mor, ikke er specielt tiltrækkende. Jeg nyder min frihed, mit arbejde og min karriere, og jeg vil ikke have børn, hvis jeg ikke har tid til at være en god og pligtopfyldende mor.

Og da jeg arbejder næsten 50 timer om ugen i mit meget spændende job, rejser meget og er meget væk om aftenen, synes jeg ikke, at det er optimale vilkår at bringe et barn til verden i. Vores skilsmisse beviste med al tydelighed, at det heller ikke er optimale vilkår for et ægteskab, men det tog mig noget længere at forstå det.

Økonomien strammede hurtigt til, og jeg var nødt til at tage logerende ind, hvis jeg ville beholde huset. Det ligger centralt midt i Århus, stort og hvidt, og med en dejlig have, og jeg ville gøre næsten hvad som helst for at beholde det. Det kom jeg også til, viste det sig, men på en langt mere behagelig måde end først forventet.

Jeg udlejede overetagen til et par unge fyre, der studerede på universitet, og både de og jeg var tilfredse med dette arrangement. Der var både bad og toilet ovenpå, og de hjalp med at få lavet et lille tekøkken.

De havde ikke brug for det helt store, da de sjældent lavede andet end pasta og kødsovs, og da de ikke var voldsomt larmende med teknomusik eller brummende basguitarer, var det et ok arrangement for både dem og mig.

Jeg arbejdede efterhånden mere og mere, kom sent hjem om aftenen og startede tidligt næste morgen, så det var sjældent, at vi stødte på hinanden. En fredag aften kom jeg hjem, temmelig udmattet kl. 22.

Jeg stod i mine egne tanker og tog jakke og sko af, da døren gik op. Det gav et lille gip af bare forskrækkelse, men det var bare de unge mænd, der kom hjem. De havde en pose med fra Føtex, og jeg kunne se en flaske rødvin stikke lidt op.

Vi sludrede lidt, og da jeg skulle gå til at gå ind til mig selv, spurgte Jesper, om jeg ikke kunne have lyst til at komme op at drikke et glas rødvin med dem. Så kunne jeg jo også se, hvordan de havde indrettet sig.

Jeg var godt nok træt, men havde ikke lyst til at tilbringe aftenen helt alene, så jeg takkede hurtigt ja. Jeg tog et hurtigt brus og skiftede til noget mere behageligt tøj, og ti minutter senere bankede jeg på deres dør.

Jeg kunne høre, at de havde haft travlt ovenpå. Havde formentligt fjernet affald og opvask fra deres fælles stue, men jeg lod som ingenting. Det var deres hjem nu, ikke mit, og de måtte vel gerne rode.

Deres lejlighed ovenpå bestod af to soveværelser, en lille stue, bad og som sagt det lille tekøkken, og der var desuden et lille rum, som de brugte til at studere i. Det var faktisk en rigtig god lille lejlighed, synes jeg, og de var vidst også tilfredse.

Vi sad foran fjernsynet, drak en god rødvin og snakkede om løst og fast. De var intelligente unge mennesker, og vi fandt hurtigt samtaleemner, som, vi alle syntes, var spændende.

Jeg blev dog mere og mere træt, efter en lang uge, og lidt rødvinen, gjorde bestemt også sit, og jeg endte med at krølle mig sammen på sofaen med hovedet i Jespers skød. Jeg måtte være faldet i søvn, for jeg vågnede, da filmen var næsten færdig, og Jespers bofælle var gået ind til sig selv. Jeg rullede mig rundt på ryggen og kikkede op i Jespers blide, brune øjne. Han smilede mig i møde.

– Du var træt, konstaterede han. Han kyssede mig blidt på panden, og jeg var solgt til hans blide væsen. Jeg druknede i hans blik og lå helt stille, mens han knappede mit skjortebluse op og fandt vej til mine bryster.

Mine brystvorter reagerede omgående på hans blide kærtegn, og jeg bed mig i læben. Det var længe siden, og jeg tændte lynhurtigt. Billeder af Jesper nøgen fløj gennem mit hoved, mig ovenpå ham, nedenunder ham, overalt på ham. Jeg tror, at han kunne gætte mine tanker, for han forsikrede mig om, at vi havde hele natten til vores rådighed. Han klædte mig af, stadig liggende i skødet på ham, jeg vred og vrikkede og hjalp ham, det bedste jeg kunne, og snart lå jeg helt nøgen, stadigvæk med hovedet i hans skød. Hans fingre kørte op og ned på mine krop, ramte alle de følsomme steder, inden de fløj videre. Han spillede mig som en sand mester, og jeg stønnede, ville have ham, men han var langt fra færdig med at varme mig op.

Hans smalle fingre gled op i mig, og jeg troede et øjeblik, at jeg skulle dø. Det var så længe siden, jeg havde mærket noget varmt og levende i mig. Jeg havde i nødstilfælde leget med min dildo, men det var heller ikke særligt tilfredsstillende. Ikke som en rigtig mand.

Jeg ville smage på ham. Min mund løb i vand, og jeg vendte mig om, stadigvæk med hovedet mod hans skød, Skød numsen i vejret, så han ikke behøvede at slippe mig, og med dirrende hænder knappede jeg hans bukser op.

Hans smukke pik, med det glinsende næsten blå hoved stak frem fra de stramme underbukser. Jeg spillede med tungen henover hans hoved, og han stønnede lavmælt.

Jeg klukkede af tilfredshed og fjernede de uvelkomne stofstykker, så jeg kunne se hele hans pik i al dens mægtighed. Han var tilpas stor og tyk, ikke overvældende, bare dejlig.

Jeg tog ham helt ind, lod hans pikhoved ramme det bagerste af min mund, sugede, pressede og slikkede. Han smagte dejligt af mand, salt og sved. Hans fingre kørte hurtigere og hurtigere inde i mig, og jeg var drivende våd, og da hans fingre ramte min klitoris, skreg jeg af liderlighed.

Jeg kunne mærke de førte spæde sammentrækninger, og han måtte også kunne mærke presset på sine fingre, for han holdt op og lod mig komme mig lidt.

Vi skiftede stilling. Nu lå han på sofaen, og jeg pressede min varme kusse mod hans ansigt, men jeg selv legede mine vilde legede med hans pik og nosser. Han var meget følsom i det bløde mellemkød, stønnede højlydt, når min varme tunge ramte ham der. Han var dejlig hård, stor og pulserende, og da jeg var lige ved at komme for anden gang, trak jeg mig væk fra hans ansigt og førte hans stive pik dybt op i mit længselsfulde indre.

Han var næsten ikke engang kommet ind, før jeg kom igen. Sammentrækningerne truede med at knuse ham og føre ham til hans udløsningen, men han var hurtig og trak sig lidt ud, lod mig komme mig, før han begyndte at kneppe mig. Langsomt, hurtigt, dybt, lidt inde. Han var en sand mester, og jeg rystede over hele kroppen, mens han førte mig op og ned. Han var meget udholdende, og jeg kom endnu engang, denne gang højt skrigende, rystet og svedende.

Han trak sig hurtigt ud af mig, væltede mig ublidt op på ryggen og sprøjtede sin ladning i min mund. Jeg slugte og suttede, mens dønningerne i mine krop fortog sig, og jeg lå udmattet tilbage i sofaen.

Han satte sig ned foran mig, kyssede min spermfyldte mund, holdt om mig. Vi fortsatte i hans seng senere, få dage efter i min seng, og det varede ikke længe, inden hans bofælle måtte finde sig en ny kammerat.

Jesper bor nu hos mig, og hvis folk kommer med onde bemærkninger om de næsten 13 års forskel på ham og mig, kan jeg kun smile og fortælle dem, at de går glip af noget.