Massagekurset inspirerede til partnerbytte

i De Grå Sider

“Jeg var ør af liderlighed og lykke over at ligge her og slikke denne vidunderlige kvindes kusse, mens min kæreste lå ved siden af og slikkede pik”

 

“Intuitiv massage” hed det massagekursus over en weekend, som Helle og jeg havde deltaget i. Det gik ud på, at man skulle føle sig frem til, hvor den, men masserede, trængte mest til massage, og hvor berøringerne gav mest velvære. Det var faktisk meget spændende, og det var også noget grænseoverskridende.

Vi var tolv kursister i alt. Otte kvinder og fire mænd. Alle kom to og to, så vi masserede kun egen partner. Jeg er ret sikker på, at de fire piger, der masserede hinanden, var lesbiske eller biseksuelle.

Vi havde undertøj på det meste af tiden i lokalet, der var dejligt varmt. Men på et tidspunkt skulle den person, vi masserede, ligge nøgen under et lagen, og vi skulle så massere de mere følsomme steder. Ikke seksuelt, slet ikke! Men bare massere bryster og balder og inderlår og så i øvrigt komme i kontakt med hinandens kroppe, som lærerinden sagde.

Hun havde selv en tidligere elev med, som hun brugte, når hun skulle demonstrere noget. Det var en ung pige på omkring tyve år med ildrødt hår og en smuk krop. Hun lå helt nøgen på en rullemadras uden lagen over sig, da lærerinden demonstrerede.

Vi var opløftede, da vi kom hjem og lovede hinanden, at vi ville massere hinanden hver aften. Det blev nu ikke til så meget. Men om lørdagen, hvor vi skulle være sammen med vores bedste venner, Michael og Anette, fortalte vi selvfølgelig begejstret og indgående om sidste weekends oplevelser.

Helle havde allerede fortalt Anette det meste i telefonen dagen efter kurset. På et tidspunkt under vores beretning foreslog Helle, at vi skulle give dem en smagsprøve, på hvad vi havde lært. Det sagde de ja til, så da vi rejste os fra de hjemmelavede pizzaer og rødvinen, lagde Michael og Anette sig på gulvet oven på deres dyner, som Anette havde hentet i soveværelset.

De havde taget tøjet af, så de lå i undertøj. Anette i praktiske hvide trusser og en fornuftig bh, Michael i boksershorts. Helle og jeg tog også tøjet af. Ikke for at være solidarisk eller noget; mere fordi det faktisk er hårdt at give sådan en fuld kropsmassage, og man får i den grad varmen. Der var i forvejen meget varmt i deres stue.

Vi havde selvfølgelig også fortalt om den afsluttende massage inde under “blufærdighedslagnet”, som Helle havde døbt det. Jeg så, at Anette også havde taget et par lagner med ind i stuen fra soveværelset. Foreløbig lå de på sofaen, men det tydede jo på, at hun var villig til at modtage denne del også.

Anette har nogle fantastisk lækre bryster. Hun ved det naturligvis godt selv, og hun går ofte i nedringede bluser, der fremhæver den smukke barm. Da hun havde lagt sig på gulvet, kunne jeg mærke ophidselsen ved snart at skulle røre denne smukke krop og måske endda de fantastiske bryster. Men jeg forsøgte at undertrykke den. Det handlede jo om “intuitiv massage”, det her. Ikke om sex!

Vi startede synkront, Helle og jeg. Først med ansigtet, som man faktisk også skulle slutte med. Dernæst med armene og fingrene og så med benene, inden vi arbejdede os op til selve kroppen. Helle så dejlig ud, som hun sad dér i bh og trusser med sine fingre omkring Michaels ansigt. Han lå med lukkede øjne og så meget afslappet ud.

Da vi var færdige med den første gang ansigtsmassage tog vi deres arme og derefter deres ben. Hvis det skulle gøres ordentligt, tog det over en time at komme kroppen igennem. Men efter godt tre kvarter gik det “galt”, eller hvad man nu skal kalde det.

Vi var nået til det punkt, hvor de skulle tage lagnerne over sig. Der sad et lille smil om læberne på Anette, da hun trak det hvide bomuldslagen hen over kroppen og helt op til hagen og derefter tog bh og trusser af inde under det. Det var her, jeg begyndte at få stiv pik. Men jeg forsøgte at ignorere det.

Da jeg kort efter lænede mig lidt frem på knæene for, ligesom vi havde lært, at lade fingrene glide varsomt nedad den ene side af kroppen og opad den anden, man skal altid massere i samme retning, som blodet løber til hjertet, mærkede jeg pludselig Anettes hånd omkring min pik.

Den lille strik havde opdaget min ophidselse og havde stukket hånden uden for lagnet og taget fat omkring pikken uden på mine underbukser. Jeg skævede over til Helle og Michael. Helle arbejdede seriøst, kunne jeg se, og Michael så ud, som om han var faldet i dyb søvn.

Det kunne man ikke sige om Anette. Hun sendte mig et skælmsk smil og sagde højt, at hun mente, hun havde hørt mig sige, at det her ikke havde noget med sex at gøre.

Hun slap ikke sit tag omkring min pik; tværtimod klemte hun den en lille smule, hvad den kun blev større og stivere af. Jeg så kortvarigt ned af mig selv og så, at den efterhånden havde fået mine shorts til at ligne et cirkustelt.

Både Helle og Michael drejede hovederne over mod os. Jeg blev ildrød i hovedet. Jeg var taget på fersk gerning, om man så må sige, selv om jeg slet ikke havde haft intentioner om at foretage mig noget, der på nogen måder kunne tolkes som frækt.

– Hvad sker der? spurgte Helle.

Jeg svarede ikke. Det gjorde Anette heller ikke. I stedet tog hun fat i lagnet og trak det stille og roligt af sig, så det lå ved siden af hendes krop. Det svimlede næsten for mig. I Guder, hvor var hun smuk.

De fantastiske bryster lå som to katedralkupler med brystvorterne som perfekte små spir i midten. Maven var flad, taljen smal. Over fissen sad en perfekt trekant af mørke hår, der var klippet forholdsvis tæt. Hendes skamlæber var glatte.

– Det er dejligt, sagde hun med et lille smil.

Jeg opdagede, at jeg stadig havde mine fingre på hendes krop. Michael havde nu sat sig halvt op. Han drejede hovedet og så på Helle, der trak på skuldrene som for at antyde, at hun ikke anede, hvad der foregik. Så lagde han sig igen ned på ryggen, men nu fjernede han også lagnet. Jeg lagde mærke til, at hans store pik ikke var spor stiv. Han havde tilsyneladende også klippet sine kønshår helt korte.

Jag sad stadig lidt som lammet. Udviklingen var vist også kommet noget bag på Helle.

– Skal du ikke fortsætte? spurgte Anette sødt.

Jeg drejede hovedet og kiggede på Helle, og min forvirring må have overbevist hende om, at det ikke var noget, jeg havde planlagt. Men måske var det noget, Anette og Michael havde aftalt i forvejen. Helle havde jo allerede i telefonen fortalt det meste om vores kursus, og hun havde nok ikke givet den for lidt, da hun fortalte om det dér med at ligge nøgen under et lagen.

Da jeg forsøgte at genoptage massagen, hylede Anette mig igen helt ud af den. For nu trak hun mine shorts ned under pikken og tog direkte fat om den og lå og onanerede mig ganske stille, mens jeg forsøgte at massere undersiden af hendes bryster meget forsigtigt, sådan som jeg havde lært og som Helle havde sagt, føltes rart.

Igen drejede jeg hovedet over mod Helle, og nu så jeg, at der var ved at komme liv i Michaels pik. Hun arbejdede ganske vist kun på hans brystkasse, men alene det at have afsløret sin pik for hende, var nok til at få den til at rejse sig.
Helle kunne derfra, hvor hun sad, godt se, at Anette havde taget fat om min pik. Som en slags refleks rakte hun ud efter Michaels pik, der hurtigt blev totalt stiv mellem hendes fingre. Der bredte sig et tilfreds og måske lidt lumsk smil om hans læber.

– Det her lærte vi altså ikke på kurset, smågrinede Helle.

– Du er ellers god til det, spandt han.

Nu udviklede det sig sådan, at det var Michael og Helle, der overhalede Anette og mig, selv om det var Anette, der havde startet det hele. For pludselig lænede Helle sig frem og tog Michaels stive pik ind mellem sine læber.

Jeg så, hvordan mere og mere af den tykke pik forsvandt ind i hendes mund, indtil han måtte være så langt inde, som hun overhovedet kunne tage ham. Men ikke nok med det. For med et snuptag – Michael er både stor og stærk – hvad han løftet
Helles underliv hen over sit ansigt, og nu placerede hans hendes fisse og røv lige over sin mund.
Da hun sad dér, trak han hendes trusser ud til siden, så han kunne komme tilmed tungen. Hele bevægelsen var foregået uden, at Helle havde sluppet hans pik med munden.

Da Anette og jeg så, hvad der foregik, dykkede jeg ind mellem hendes lår Hun spredte villigt benene for mig og lod mig stikke tungen ind i hende kusse. Jeg mærkede den skarpe men liflige duft af lysten kusse, der sikkert havde været dér længe, og med tungen fornemmede jeg den spændte klitoris, der sikkert snart var klar til en omgang massage med tungen.

Helle og Michael blev liggende i en 69’er, mens jeg slikkede Anette. Jeg drejede dog kroppen en halv omgang, så hun stadig kunne nå min pik med hånden, selv om mit ansigt var mod hendes kusse.

Som jeg rigtigt havde iagttaget, var hendes kilder klar til stimulation næsten med det samme. Så da jeg satte tungen imod den, lagde hun en hånd bag min nakke og pressede mit ansigt ind mod sig, så min tunge ramte netop dér, hvor det var bedst for hende. Hun begyndte næsten omgående at stønne og ligge og vride sig.

Jeg var holdt op med at gå op i, hvad der foregik ovre hos Helle og Michael. Jeg var ør af liderlighed og lykke over at ligge her og slikke denne vidunderlige kvindes kusse, mens min kæreste lå ved siden af og slikkede pik.

Jeg ville på forhånd have troet, at jeg ville blive jaloux, men det hele føltes bare så rigtigt. Og da Anette kort efter fik orgasme, blev jeg ramt af en lykke og en ømhedsfølelse af en anden verden overfor begge de to piger.

Anette lagde sig nu om på siden, så jeg ikke længere kunne slikke hendes kusse. Hun var åbenbart mæt nu. Til gengæld tog hun min pik i munden, og ved skiftevis at bruge munden og hånden, fik hun mig drevet til udløsning på ganske få minutter.
Min sperm sprøjtede ud over hendes bryster og hendes hånd. Hun kiggede et øjeblik beundrende på den voldsomme ladning, hun havde fremkaldt, inden hun til sidst brugte lagnet til at tørre sporene væk.

De var mere udholdende ovre hos Michael og Helle. Men kort efter kom han! Jeg så, hvordan spermen fossede ind i Helles mund, hvorefter hun lod det sive ud over hans pik og ned over hans nosser, hvor det lagde sig i de sparsomme kønshår.
Det så ikke ud, som om hun slugte noget af det. Han var stoppet med at slikke hende, mens han sprøjtede, men hen genoptog kort efter kusseslikningen på min kæreste, og nu, hvor han bedre kunne koncentrere sig fuldt og helt, gik der ikke lang tid, inden også Helle måtte overgive sig. Hun bed sig i knoerne og udstødte små, søde jamrende lyde, da orgasmen rullede ind over hende.

Det var første gang, vi havde sex med Anette og Michael. Men det har ikke været den eneste. Så det kan der altså også komme ud af et – ellers helt seriøst – massagekursus.