Malertøserne havde mange sextalenter

i De Grå Sider

“Jeg havde gladelig kneppet mig tom i Lærkes stramme, lækre fisse, men jeg ville fordele sol og vind lige, så jeg foreslog pigerne, at de byttede plads”

Mit sommerhus skulle males! Det trængte hårdt. Det skulle males hvidt. Og helst “sort”. Heldigvis er der en malermester i min tennisklub, og ham fik jeg fat i en dag efter en double.

– Jeg sender nogle folk, sagde han. Vil næste lørdag passe dig?

Det passede mig fint. Det skulle helst være i weekenden, når det skulle være sort, og jeg var alligevel deroppe den weekend, fordi jeg skulle slå græs og klippe hæk. Du bliver nok lidt overrasket, tilføjede han kryptisk. Jeg anede ikke, hvad han mente. Ikke på det tidspunkt.

Det blev jeg først klar over lørdag formiddag, da en malerbil trillede ind i min indkørsel, og to lækre blondiner steg ud. De var klædt i noget malertøj, der engang havde været hvidt, men som nu strålede i alle regnbuens farver af alle de malerklatter, der i tidens løb havde samlet sig på dragterne. De præsenterede sig som Lærke og Victoria. De lignede alt andet end malere. Lærke gav mig hånd og fortalte, at min ven havde sendt dem. Og at de hurtigt skulle få ordnet den smule hus.

– Er I virkeligt malere? spurgte jeg forundret og luftede derved mine fordomme om, hvordan en rigtig maler skulle se ud.

Det viste sig, at de var lærlinge begge to. Lærke ville gerne være teatermaler, og derfor havde hun valgt at tage en grunduddannelse først, mens Victoria simpelthen drømte om sit eget malerfirma en dag.

Jeg gik en tur rundt om huset med dem og viste dem, hvad der skulle gøres. De havde alt udstyret med, både maling, pensler, afdækningsplast og tape. Og jeg kunne hurtigt se, at de vidste, hvad de gjorde.

Det var en bagende, varm dag. Sveden haglede af mig, da jeg slog græsplænen. Jeg kunne se, at pigerne svedte mindst lige så meget som jeg. Da de havde arbejdet uafbrudt i en times tid, hentede jeg et par kolde sodavand og foreslog en pause. De tog med glæde imod både pause og sodavand.

Vi satte os på terrassen og lod solen bage ned på os. Jeg havde shorts på; Lærke og Victoria havde stadig malerdresset på. Det røg af, da vi sad dér på terrassen. Inde under den hvide kedeldragt havde de kun trusser og T-shirts på.

Jeg foreslog dem, at de kunne male i den mundering, men som Lærke påpegede, var det næsten værre at få maling på trusserne end på malertøjet. Mit forslag om at de malede nøgne, førte os til en snak om bodypainting. Lærke havde faktisk været model for en bodypainter engang.

De tog ikke malertøjet på igen, da de fortsatte arbejdet. Heller ikke da vi spiste frokost tog de mere på. Jeg nød de unge kroppe. De havde begge sat håret op, for at undgå malerpletter dér. Jeg kunne se, at i hvert fald Victoria havde fået en hel del maling på lårene, og Lærkes hænder var helt hvide af maling.

Da klokken var omkring tre, lagde de penslerne fra sig. Dagens arbejde var afsluttet; de ville gøre huset færdig næste dag. De havde virkelig nået meget. Jeg lavede kaffe til os alle tre og fandt noget wienerbrød i fryseren, og vi satte os endnu engang på terrassen.

De var nervøse for at lave malerklatter på mine havemøbler af teaktræ, så jeg foreslog dem et brusebad. Det ville de gerne. Da jeg fortalte dem, at jeg kun ejede et udendørs brusebad, så de lidt mere betænkelige ud.

Men Lærke var frisk. Hun smed T-shirten og gik hen mod bruseren, der hang på ydersiden af huset ved siden af terrassen. Da hun stod inde under den og forsøgte at åbne for vandet, smed hun også trusserne.

– Hvordan virker det her? spurgte hun, mens både Victoria og jeg sad og slugte hende med øjnene.

Jeg prøvede at forklare hende det, det er et ganske sindrigt system, hvor jeg udnytter regnvandet, men lige lidt hjalp det. Hun fik ikke en dråbe ud af brusehovedet. – Jeg kommer lige hen og åbner, sagde jeg og gik hen imod den lille plet, hvor bruseren hang.

Der er intet forhæng, ingen kan kigge ind på den side af huset, så jeg har aldrig haft brug for et forhæng før. Lærke blev stående og gjorde ingen forsøg på at skjule sin krops yndigheder.

Da jeg rakte ind over hende for at åbne for sluserne, kom hun til at støde ind i mig med det resultat, at jeg pludselig var sovset ind i hvid maling over hele armen og lidt af overkroppen.

– Ups, sagde hun. Nu skal du vist også i bad!

Jeg havde som sagt kun shorts på, så dem smed jeg hurtigt, inden jeg trådte helt ind under bruseren og fik åbnet for vandet. Få sekunder senere fossede det halvkolde vand ned over vores kroppe.

Hun forsøgte at fjerne malingen fra sine arme og ben, men hun havde også fået noget på ryggen. Det tilbød jeg naturligvis galant at hjælpe hende af med. Hun smilede bare og vendte ryggen til.

Da mine hænder gled ned over den fuldendte ryg og ned til de svulmende balder, begyndte min pik at blive stiv. Jeg kunne ikke forhindre den i at støde mod hendes lænd; jeg forsøgte faktisk heller ikke.

Et kort øjeblik rakte hun hånden bagud for at finde ud af, hvad det var, der prikkede hende lige over den ene balde. Hun fik fat i min pik med det resultat, at der pludselig var et hvidt håndaftryk rundt om hele skaftet. Hun vendte sig rundt og grinede.

– Nej, se nu, hvad jeg kom til! sagde hun.

– Ja, hvad skal vi gøre ved det? spurgte jeg.

Hun svarede ikke men rakte ud efter sæben og hældte lidt af det ud i sine hænder. Kort efter mærkede jeg begge hendes hænder omkring min pik, der nu var totalt stiv. Hun kiggede op på mig og skævede hen til Victoria. Jeg lagde mine hænder omkring hendes slanke talje. Jeg ville ikke tage det første skridt; hun måtte bestemme, hvor meget, der skulle ske.

Det blev vi imidlertid flere om at bestemme. For pludselig stod Victoria nøgen ved siden af os. Jeg havde ikke set hende komme, men det havde Lærke selvfølgelig. Hun stod jo med fronten vendt mod hende.

De næste fem minutter gik med, at vi rent faktisk sæbede hinanden ind, indtil alle sporene af den hvide maling var så godt som forsvundet. Min pik forblev stiv, selvom ingen af pigerne længere rørte ved den.

Da min vandtønde var tom, spurgte jeg, om jeg skulle koble den normale vandhane til, så de kunne blive skyllet over med varmt vand. Det var ikke nødvendigt, mente de. Så i stedet for at lukke for hanen eller hente håndklæder til os, gik jeg ned på knæ og trak Lærke hen imod mig.

Sekunder senere stod hun med fissen presset mod min mund og næse. Hun spredte benene lidt, så jeg bedre kunne komme til, men uden at hun mistede balancen. Victoria stod ved siden af os og lod sine fingre glide gennem det lange lyse hår.

Jeg drejede mig en kvart omgang og trak nu hende hen til min mund. Også hun lod mig komme til ved at sprede benene. Hun skrævede ganske voldsomt på de nu lidt glatte fliser, så hun støttede sig til Lærke for ikke at falde.

Min mund gik på skift fra den ene fisse til den anden, og jeg fornemmede tydeligt, hvordan tøsernes ophidselse steg. Jeg noterede mig også, at Lærke kælede for Victorias bryster, mens Victoria til gengæld havde sin ene hånd nede på Lærkes røv.

På et tidspunkt rejste jeg mig og trak pigerne med hen til min solvogn, som var beklædt med en tyk grøn hynde. Jeg ville lægge Lærke ned og fortsætte med at slikke først hende og siden Victoria, men Lærke valgte at lægge sig på alle fire og vendte røven imod mig.

Hun ville tages bagfra. Jeg stillede mig ned for enden af solvognen og mærkede efter med en finger, om hun stadig var våd. Hun var drivende fugtig. Det næsten dryppede fra hendes kusse. Langsomt førte jeg min pik op i hende.

Nu lagde Victoria sig på tværs på den øverste del af solvognen. Hun lå halvt ud over kanten og måtte støtte sig med hænderne bag sig for ikke at falde ned.

Grunden til, at hun lagde sig på denne lidt ubekvemme facon, var, at så kunne Lærke nå hendes fisse med tungen eller fingrene. Hun valgte fingrene, desværre. Det havde ellers været fedt at se de to tøser slikke fisse på hinanden.

Min pik hamrede nu ud og ind af Lærkes kusse. Hun stønnede og gned sin klitoris med den ene hånd, mens den anden var i Victoria fisse. Jeg havde gladelig kneppet mig tom i Lærkes stramme, lækre fisse, men jeg ville fordele sol og vind lige, så jeg foreslog pigerne, at de byttede plads. Jeg havde et stille håb om, at jeg så måske ville se dem slikke fisse på hinanden, men det skete ikke. Til gengæld fik jeg nu Victoria ned at ligge på ryggen, så jeg kunne kneppe hende ved at ligge på knæ for enden af solvognen.

Lærke stod ved siden af vognen og legede med sig selv, indtil Victoria rakte en hånd ud og stak to fingre op i Lærkes kusse, mens hendes anden hånd gnubbede som en rasende på hendes lille spændte kilder.

Jeg kunne ikke holde til ret meget mere, men jeg ville lige prøve at have pikken i munden på i det mindste en af dem. Så jeg trak mig ud af Victoria kusse og rejste mig og gik op til hovedgærdet. Så gik jeg lidt ned i knæ og stak pikken ned mod hendes mund.

Det var imidlertid Lærke, der var hurtigst. Hun lagde sig lynhurtigt ned på knæ, uagtet at Victorias fingre derved røg ud af hendes fisse. Så lod hun sine læber omslutte mit pikhoved, inden hun langsomt førte ansigtet ned over min pik, indtil hun ikke kunne have mere i munden.

Jeg forholdt mig helt stille og lod hendes mund gøre arbejdet. Det gjorde den til gengæld også så godt, at jeg snart måtte advare hende om, at min udløsning var lige på trapperne.

Hun fjernede ansigtet i sidste øjeblik med det resultat, at min sperm fossede ud over Victorias krop. Bryster, mave og hals var snart dækket med min enorme ladning. Lærke smurte det med fingerspidserne ind i venindens lækre bryster. Hendes hud og hendes brystvorter skinnede gyldent i solskinnet af min sperm.

De fik et brusebad mere. Denne gang i det varme vand fra min varmtvandsbeholder. Da vi tog afsked, spurgte jeg, om der var noget, jeg skulle sørge for til dagen efter.

– Bare det samme, som i dag! smilede Lærke og vinkede farvel med en lang solbrændt arm ud af bilens vindue.