Lynskud både forfra og bagfra

i De Grå Sider

“Hun var også blevet optændt af situationen, og at de to andre piger stod lige ved siden af, selv om de ikke kunne se eller gøre noget som helst, selv om vi bollede lige ved siden af dem”
Historien, jeg vil fortælle, foregik sidste sommer på en af de varmere dage. Vi var tre kærestepar, der sammen var taget på tur i bil og telt rundt i landet. En dag kom vi til en mindre by, hvor der var marked med masser af boder og forskellige forlystelser, og vi blev enige om at blive lidt og kikke på løjerne.

Vi trængte til noget at drikke, og heldigvis var der et øltelt, hvor i hvert fald vi drenge kunne slukke vores tørst. Pigerne ville hellere have en is og drikke lidt vand fra deres evige mineralvandsflasker.

Vi kom alle i godt humør og gik videre for at se på det hele. Vi prøvede nogle enkelte ting, en fiskedam og et lykkehjul uden dog at være heldige at vinde noget som helst. Men så kom vi til et sjovt skydetelt, og her blev Lars og Martin og jeg enige om at prøve at skyde om kap mod hinanden.

Det var luftgeværer med små pile, som skulle ramme nogle papfigurer af springende harer eller kaniner, der bevægede sig forbi, Lars og Martin var lidt kluntede og ramte ved siden af de fleste af gangene, men jeg ramte temmelig mange gange, måske fordi jeg lige havde været inde og havde lært, hvordan man skule håndtere geværer og tage sigte. Jeg gik da også hen og vandt, og præmien var såmænd en æske kondomer.

Michelle og Louise, der var kærester med Lars og Martin, fnisede, mens min kæreste Ann Marie var synligt stolt af mig og sendte mig, syntes jeg, et sigende blik. Vi sled en del på kondomer i det daglige, så min præmie var et rart supplement til beholdningen, for billigere er den slags jo ikke blevet.

Grinende forlod vi skydeteltet og gik videre. Det var ved at være sidst på eftermiddagen, og der var ikke så mange folk omkring mere. Mange var sikkert taget hjem eller et sted hen for at spise, for der kunne ikke være ret mange i det eneste spisetelt, hvor folk sad godt stuvet sammen for bare at få en grillpølse eller en pizza.

Det gad vi ikke. Vi følte os ikke sultne efter pølser eller pizza. Men der lå et eller andet i luften, som den præmie, jeg havde vundet, gjorde os underforstået sultne efter. Men det gik selvfølgelig ikke an bare at forsvinde om bag nærmeste træ og kneppe løs op ad stammerne. Det var jo et offentligt område, og vi ville gerne opføre os pænt. På den anden side nyttede det heller ikke noget først at skulle gå tilbage til bilen og finde en teltplads osv, for så var den spontane lyst jo nok forsvundet, og det var ikke sikkert, at det blev til så meget.

I udkanten af markedsområdet stod en ensom bod, hvor man kunne få lov til at prøve at stikke hovedet i gabestok. Der var forskellige gabestokke for både en enlig synder og to eller tre ved siden af hinanden. Det skulle vist ligne sådan noget middelalderhalløj, for der var figurer af personer i gammelt tøj, der stod og pegede på gabestokkene og grinede.

Det skulle se ud som om, en hel landsby hujede og råbte af de arme syndere, der stod der med hoved og hænder låst fast og ude af stand til at gøre noget som helst. Der var endda et billede af en mand, der forestillede at sparke dem i røven bagfra. Pigerne syntes, det så sjovt ud og spurgte, om vi ikke skulle prøve. Men vi drenge gad ikke rigtigt, så i stedet besluttede vores kærester, at det ville de da gerne lægge hoved til og mærke, hvordan det mon havde været i gamle dage.

Inde i boden sad en gammel dame, der tilsyneladende ikke interesserede sig en døjt for, hvad der foregik, men tilsyneladende nærmest kun var optaget af at læse i kulørte ugeblade.

Det kostede 25 kroner pr. person, og det, vi betalte for, var alene at få lov til at stikke hovedet i de forskellige gabestokke. Vi kunne selv lukke dem op og i. Sådan nogle raske unge mennesker, syntes hun at mene. Også billederne måtte vi selv tage. Men det var heller ikke noget problem. Lars havde et digitalt kamera med, og vi andre brugte bare vores mobiltelefoner.

Gabestokkene bestod af en overdel og en underdel med huller til hoved og hænder, og man klappede bare overdelen op og lagde halsen og hænderne i de rigtige huller og sænkede forsigtigt overdelen ned over.

Hullerne var foret med noget stof og rigeligt store til at man kunne dreje hovedet rundt og se sig omkring, men ikke så store, at man kunne trække hovedet eller hænderne ud uden at klappe overpladen op. Damen tog blot pengene og fortsatte med at kikke i sine dameblade.

Vi fik hurtigt vores piger sat i “gabestok”. De lavede en masse løjer og grimasser, og vi grinede og knipsede løs. Stemningen var ret fjollet, og hurtigt gjorde pigerne tegn til, at de ikke gad mere, men ville ud af hullerne. Men vi drenge syntes, at det var ret herligt, at vores kærester bare stod der og ikke kunne gøre noget som helst. Der var ingen mennesker at øjne lige i nærheden, og så fik Martin den ide, at vi skulle gå om bagved og kneppe vores kærester bagfra, mens de stod der så dejligt uden at kunne gøre noget som helst.

Jeg tilbød at begynde, for jeg vidste, at Ann Marie på en eller anden måde var optændt, og sikkert med på spøgen. Lars og Martin skulle til gengæld “tage” hende forfra med linsen, når hun kom.

Jeg gik om bagved og stillede mig bag hende. Hun blev straks spændt, kunne jeg mærke, og jeg pressede min krop frem mod hendes ryg og bagdel. Hun var i kort kjole, og jeg lod mine hænder køre lidt op og ned ad hendes ben.

Hun forsøgte at trække hovedet ud ved at skubbe fra med hænderne. Men det kunne hun naturligvis ikke. Jeg blev ekstra ophidset af, at de to andre piger stod lige ved siden af uden at kunne se, hvad der foregik.

Min kæreste sitrede svagt og skubbede sin bagdel bagud mod min mave, og hun kunne vist ikke undgå at mærke, hvad jeg havde lyst til. Men det var på den anden side også lidt pinligt, for selv om Michelle og Louise ikke kunne se, hvad der skete bagved, kunne de jo nok regne det ud. Men skidt. Det forøgede kun spændingen.

Ann Marie gav et lille hyl fra sig, da jeg lod mine hænder vandre op ad hendes lange lægge, op langs bagsiden af hendes knæ og videre op langs indersiden af hendes lår, idet jeg forsøgte at skille hendes ben en smule, så hun kom til at stå i en let skrævende stilling.

Jeg kunne høre Lars og Martin fumle frem og tilbage og klovne for at aflede opmærksomheden og hindre Michelle og Louise i at opdage noget alt for tidligt. Foreløbig gik det også fint. De fnisede og grinede og troede sikkert, at deres kærester bare lavede sjov, mens de fotograferede dem i gabestokken.

Jeg havde nu mine hænder helt oppe mellem benene på Ann Marie, og hun gav et lille suk fra sig og forsøgte ikke længere forsøgte at trække sig ud af hullet.

Hun var også blevet optændt af situationen, og at de to andre piger stod lige ved siden af, selv om de ikke kunne se eller gøre noget som helst, selv om vi bollede lige ved siden af dem. Det var virkelig også en underlig og ophidsende fornemmelse.

Min kæreste skilte selv benene og stod nu skrævende lige så meget hun kunne med hovedet i gabestokken og røven lige i vejret vendt mod mig. Og jeg fik hurtigt et par fingre op under trussekanten og gjorde hende dygtigt våd.

Så fik jeg hende til at samle benene igen med en hånd fra begge sider, for jeg måtte naturligvis lige trække hendes trusser af. der gik ikke lang tid, før, de lå de nede på græsset.

Så spredte jeg forsigtigt hendes ben igen og krængede samtidig mine shorts af og satte et af mine “præmiekondomer” på min stådreng, der dunkede, så det næsten gjorde av.

Og så udvidede jeg hendes skamlæber med fingrene og jog den ellers op i bund, men jeg burde måske nok have været mere forsigtig, for Ann Marie slap et lille hyl, og det hørte både Michelle og Louise jo naturligvis og prøvede febrilsk at trække deres hoveder ud, men kunne naturligvis ikke.

Det så virkelig sjovt ud, og jeg kunne høre Lars og Martin grine højt foran på den anden side. Så begyndte jeg at pule ind og ud med lange seje bevægelser, hurtigere og stærkere og dybere for hvert stød, og Ann Marie hev rytmisk efter vejret.

Også Michelle og Louise begyndte faktisk at sympatistønne af bare ophidselse, og snart måtte Ann Marie kapitulere og kom i et langt lydeligt suk, mens jeg kunne høre, at Lars og Martin knipsede løs.

Nu, hvor de andre piger var klar over situationen, og hvad der sikkert også ventede dem, var der jo ingen grund til at gøre det enkeltvis. Så Lars og Martin gik begge samtidig om bag ved gabestokken og gjorde sig klar, mens jeg gik frem foran og fotograferede.

Min kæreste smilede over hele hovedet til mig og havde samtidig et glimt af forventningsfuldhed, fordi hun jo nu kunne slappe af og høre, hvordan det gik Michelle og Louise. det var selvsagt stadig lidt uvant, at det ligefrem foregik side om side, men vi kendte jo hinanden ret godt, og selv om vi ikke var indbyrdes sengekammerater eller noget som helst i den retning, gjorde situationen, at det bare var helt i orden og samtidig totalt ophidsende.

Ann Marie gjorde søsterligt gengæld og hjalp de to andre piger til at komme hurtigere ved at begynde at udstøde så stille suk. Efterhånden var vi jo ved at være lidt bange for, om den gamle tante trods alt skulle fatte mistanke til noget og lægge sit kulørte dameblad og komme ud af boden.

Jeg gik lige ind for at se efter, men hun sad stadig omme på sin stol bagved fuldstændig opslugt af en kryds-og-tværs og en banan.

Jeg tænkte, at havde hun lyst til flere bananer, kunne hun jo bare komme ud. Men det bedste for os alle sammen var jo nok, at hun blev, hvor hun var. Så jeg gik hurtigt tilbage til min fotopost.

Der gik heller ikke ret lang tid, så kom Michelle og Louise næsten samtidig i lange klukkende suk, som de dog af al magt forsøgte at dæmpe ned, så ingen kunne høre det. Men heldigvis var der stadig ganske mennesketomt hele vejen rundt.

Lars og Martin skyndte sig at hive deres egne bukser op om livet, for nu kom den gamle dame ud. Vi lukkede gabestokken op, så pigerne i en fart kunne samle deres trusser op og krænge dem på igen.

Vi stod vist alle sammen og så temmelig forlegne ud, men tanten smilede bare og troede vist, at pigerne bare havde været lidt bange for at være blevet sat i gabestok.

Nu sidder vi med en masse sjove fotos af vores kærester, mens de “kommer” i gabestok. Og sådan nogle er der vist ikke mange, der har.