Kunsten at sutte pik

i De Grå Sider

Jeg har gennem lang tid finpudset mine evner indenfor at glæde en mand, og hvis jeg skal sige det selv, har jeg udviklet en lang og god taktik til piksutning.
Jeg har flere gange læst i rapports læserbrevkasse om piger, der ønsker hjælp og vejledning til den ultimative piksutning, og jeg synes lige, at jeg vil komme med et forslag.
Jeg plejer at starte langsomt ud. Min mand ligger fladt på ryggen på sengen eller på et lavt bord, med et håndklæde under sig. Det bliver fjernet senere, når jeg har vasket ham godt og længe med det varme vand fra en balje, velduftende skummende sæbe og en blød vaskeklud.

Jeg vasker ham først ned langs maven og i det bløde hud på inderlårene, sæber hans hår grundigt ind, så sæber skummer godt op og danner et fint lille skinnede hvid bakke på hans mave og underliv.

Mens sæben stadigvæk sidder der fjerner jeg med en lille saks alle de længste hår, både på hans pung og hans pubesbehåring og sikrer mig at jeg også får de små hår i røven væk.

Jeg kan godt lide en behåret mand, men alting med måde. Det er ikke sjovt hele tiden at tage hår væk fra tænderne, så når jeg er færdig, er han fint trimmet og velduftende.

Jeg vasker sæben væk og tørrer ham forsigtigt med håndklædet, før jeg fjerner det og smører ham ind i velsmagende olie. De kan købes i de fleste butikker, men bedst er det at starte med dem man køber i sexbutikkerne, da nogle olier godt kan give en ubehagelig sviende oplevelse, og det er jo da ikke det ens partner synes bedst om.

Med mine smidige fingre smører jeg ham godt ind. Han elsker specielt i starten at få hans pungs bløde hud godt olieret og jeg lader mine fingre smutte ned langs hans røv og bagdel og en gang i mellem lader jeg min ene fingre glide lidt ind i hans bagerste hul. Det plejer at give bonus i form af en god hård og forventningsfuld pik.

Når hans smukke pik ligger hårdt op langs hans mave, begynder jeg mit mundarbejde. Jeg sidder på alle fire ved siden af ham og lader ham se hele min liderlige krop. Jeg slikker ham først på hans følsomme pikhoved.

Med en min hårde tungespids spiller jeg blødt hen over hans pikhoved, lader tungen omfavne hans pikhoved og drillende lege med hans skaft. Jeg sikrer mig at jeg får smagt på hans første varme dråber, der stille viser sig på hans rejste pikhoved. Her plejer han at røre ved mine bryster og forsøge at trække mig ned til ham, men det er mig der bestemmer tempoet og legen og nogle gange skubber jeg ham blidt, men bestemt væk. Jeg vil bare smage ham og hans sperm og senere, meget senere, kan han få lov til at pille ved mig. Nogle gange elsker vi efterfølgende, men andre gange yder jeg, mens han ligger tilbage og nyder. Jeg venter længe med at tage ham helt ind i munden. Først slikker jeg ham langs skaftet og når jeg når helt op af hans lange tykke pik, tager jeg ham blidt i munden. Ikke det hele, kun lige hovedet og suger blidt, før jeg igen lader hovedet kører frem og tilbage.

Jeg tager hans nosser i munden, slikker ham bestemt under pungen og lader min tunge lige strejfe hans bagerste hul. Nu er han ved at være sprængfærdig, men jeg har gemt det bedste til sidst. Jeg rører ham overhovedet ikke med hænderne mere, men lader dem støtte mig, mens jeg knepper ham med min varme mund.

Jeg stopper op, hver gang hans stønnen bliver tung og suger hårdt omkring roden for at stoppe hans udløsning. Først når jeg har fået nok af hans begær, lader jeg ham komme. Jeg elsker at kunne bestemme over hans udløsning og han elsker at give sig hen til mig og mine lyster.

Uden at tage ham ud af munden, suger jeg skiftevis hårdt og blødt på hans pik, laver et vakuum med munden og suger ham til udløsning. Hans vilde stønnen fortæller mig at hans elsker min behandling af hans pik og inden længe har jeg drevet ham til det yderste, point of no return, og hans fede sperm sprøjter mig langt ned i halsen.

Han kommer i tykke varme stråler og jeg sluger. Han får ikke lov til at slappe af endnu, jeg fortsætter mit vakuum og suger ham helt tom, før jeg slikker mig om munden, for at få alle hans dyre dråber med. Jeg driller kortvarigt med min tungespids på hans næsten slappe pik, tager hovedet lidt ind i munden og hans ryster over hele kroppen og forsøger at slippe væk. Jeg ved, at det kilder dejligt, og først når han lægger sig udmattet tilbage i sengen, slipper jeg mit greb. Jeg lægger hånden på hans brystkasse og mærker hans hjerte banke, hårdt og hurtigt.

Tilfreds og glad kysser han mig og bliver liggende, og vi nyder hinandens nærhed.

Nogle gange vågner han senere op til dåd og giver mig tilfredsstillelse med hans varme tunge og hænder, andre gange sover vi bare og fortsætter legen senere. Oftest er dette bare starten på vores leg, som vi kan blive ved med i timevis. Når min mand har fået sin første lange udløsning, plejer han at være i stand til at holde hele natten og jeg får den hel store behandling til gengæld.

Min kære mand ved lige præcist hvilke knapper han skal trykke på og jeg er godt varm og våd efter min langvarige behandling af ham. Når han er kommet sig ovenpå hans opløsning, er han godt liderlig, og det er min tur til at ligge fladt på ryggen og lade mig betjene af hans lange og varme tunge, smidige og følsomme hænder og i særdeleshed hans tykke pik.

Han plejer at starte ud lidt lige som mig med vand og sæbe, og en skarp skraber. Det varme vand tænder mig helt vildt… men når jeg nu kommer til at tænke mig om, så er det ikke en opskrift på et supergodt blowjob, mere på et superfantastisk knald, og det var jo da ikke det, jeg ville fortælle om, så det kommer til at være op til alle jer fantastiske fyre at gætte jer til resten…