Klippe-øen blev til kneppe-øen! | Erotisk novelle

i De Grå Sider

“Hendes klitoris sprang næsten ind i munden på mig. Den var en hel del større end hos gennemsnittet af piger. Og den var hårdfør!

Der gik ikke lang tid, inden jeg nappede i den med læberne, svirpede den med tungen og slikkede direkte på den med tungespidsen” Jeg har aldrig set så megen sne som sidste vinter på Bornholm! Allerede på færgen havde vi fået at vide, at vi ikke skulle regne med at komme ud af Rønne. Men det troede vi ikke rigtig på. Vi skulle videre til Gudhjem, min storesøster og jeg, hvor familien ventede os.

Er der noget, der kan få danskerne til at rykke sammen og tale med hinanden, er det voldsomt vejr og naturkatastrofer. På båden var vi kommet i snak med to piger, der skulle til Svaneke.

Vi havde lovet, at de kunne køre bag os, da de var kørende i en ganske lille bil, mens min søsters bil, som vi kørte i, var en firehjulstrækker. De to piger var i tyverne, og specielt den ene så rigtig godt ud. Hun havde nogle meget levende brune øjne og langt mørkebrunt hår, der hang ned over skuldrene og helt ned over brysterne.

På et tidspunkt stod vi sammen i kø for at købe kaffe, og her lagde hun fortroligt sin hånd på min arm. Jeg havde engang læst, at det var et af kvinders sikre flirtetricks.

Da vi ankom til Rønne, var vi klar over, at der var realiteter bag udkørselsforbuddet. Vi blev tilbudt overnatning i et nærliggende idrætscenter, så vi trillede forsigtigt derud. Det var skrækkeligt. Flere hundrede mennesker i en stor idrætshal, masser af skrigende børn og larm i det hele taget.

Jeg må sige, at personalet gjorde alt, hvad de kunne for at gøre vores ufrivillige ophold tåleligt, men jeg var med det samme klar over, at jeg ikke ville få lukket et øje hér. Men vi lod os anvise nogle pladser, og her lagde vi os ned.
Min søster, Irene, og den anden pige, der hed Gitte, gik hen for at få kaffe og varm suppe. Jeg blev hos den brunøjede skønhed. Hun hed Caroline.

Vi snakkede rigtig godt sammen. Vi havde allerede aftalt, at vi skulle snakke sammen efter jul, når vi var tilbage i København, og hun sendte mig et af de dér blikke, der røg direkte i bukserne på mig.

Pludselig kom Gitte farende. Hun havde sin mobiltelefon i hånden. Ophidset fortalte hun, at hun havde talt med nogle af sine forældres venner i Rønne, og vi var velkomne til at komme til dem og overnatte. Der kunne vi i det mindste få ro.

– Jeg har sagt, at vi er fire sammen! tilføjede hun.

Så kort efter var vi med største forsigtighed på vej ud i udkanten af Rønne i min søsters firehjulstrækker. Vi fandt huset uden problemer og uden at køre fast, og fem minutter senere var vi bænket omkring et bord med varm gløgg.
De rare mennesker, der havde givet os husly, viste os, hvor vi kunne sove. De havde masser af plads, så vi fik hver sit værelse. De havde engang haft masser af børn, men alle børnene var for længst flyttet hjemmefra. Men de havde beholdt det store hus.

Jeg fik et af værelserne på 1. sal i huset; det samme gjorde Caroline og Irene. Gitte fik anvist et værelse i kælderen. Der var behageligt varmt over alt.

Vores værtsfolk gjorde virkelig alt, hvad de kunne for at gøre vores ophold så behageligt, som muligt. Jeg havde glemt min tandbørste ude i bilen, men straks kom de med en helt ny børste, jeg måtte få. Kort efter lå jeg i sengen og håbede bare på, at udkørselsforbuddet ud af Rønne ville være ophævet næsten morgen.

Pludselig bankede det på min dør. Egentlig er ordet “kradsede” mere dækkende end “bankede“. Inden jeg kunne nå at svare, gik døren forsigtigt op. I halvmørket kunne jeg lige skelne det lange brune hår. Det var Caroline.

– Kan du holde varmen? hviskede hun.

Jeg sagde, at det havde jeg ingen problem med.

– Jeg fryser, påstod hun og skuttede sig.

Hun havde en lille top på og et par trusser. Hendes ærinde var åbenlyst. Hun ville varmes. Og sikkert også mere end det, hvis heldet var med mig.

Jeg løftede inviterende dynen, og få sekunder efter lå hun sammen med mig under min dyne. Varmen fra hendes krop og duften af den var vidunderlig.

Jeg nåede ikke i halvmørket at bemærke, om hun havde bh på inde under toppen. Det kunne jeg imidlertid hurtigt fornemme, da hun lå tæt op ad mig. Det havde hun ikke. Hendes lange ben lå op ad mine. Jeg mærkede, hvordan alene den lette berøring var nok til, at det begyndte at rykke i min pik.

– Er det ok? spurgte hun. Jeg frøs så forfærdeligt!

Jeg forsikrede hende om, at det var mere end ok. Samtidig tog jeg om hende og trykkede hende ind mod mig, uden at tænke på, at hun så ville kunne mærke min begyndende erektion.

Jeg kunne pludselig se de positive ting ved snestormen. Hvis vejret havde været normalt, ville jeg nu have ligget i huset i Gudhjem og forsøgt at falde i søvn. Nu lå jeg i stedet – helt uventet – med en smuk, halvnøgen pige et sted, hvor jeg aldrig havde været før. Ingen kender dagen, førend solen er gået ned, som man siger.

Jeg mærkede nu, hvordan hun pressede sit underliv mod mig, mere end det var nødvendigt. Sengen var rigeligt bred til os begge to, så der var ingen fare for, at hun ville falde ud. Men jeg lagde alligevel en beskyttende hånd om bag hendes ryg og holdt hende ind mod mig, mens jeg priste mit held. Her havde vejrguderne virkelig spillet os et puds.

Mon der andre steder lå nogen i samme situation som mig? Af det ekstreme vejr kastet i armene på en person af det modsatte køn.

Jeg mærkede nu hendes fingre nede ved min pik. Hun tog om den, i første omgang uden på underbukserne.

– Stiv af kulde? spurgte hun med et smil.

Jeg pressede pikken mod hende og sagde, at det nok snarere var hendes varme, der havde haft den effekt. Pludselig dykkede hun ned under dynen, og ganske få sekunder senere mærkede jeg hendes mund omkring min pik.

Hun havde hevet underbukserne ned, så elastikken sad lige under mine testikler. Hun tog om pikkens rod med den ene hånd. Så begyndte hun langsomt at gnide på den.

Jeg kunne vælge at lægge mig tilbage og bare nyde det og se, hvad der skete. Jeg kunne også vælge en mere aktiv rolle. I første omgang valgte jeg bare at nyde. Det var jo ikke mig, der var gået ind på hendes værelse. Hun var kommet til mig. Så måtte hun også bestemme, hvad der skulle ske.

Det gjorde hun da også kort efter. Hun startede med at trække dynen ned på gulvet. Så hoppede hun selv kortvarigt ud på gulvet og trak blusen og trusserne af, mens hun bad mig ligge stille. Og til sidst trådte hun hen over mig, så hun lå med et knæ på hver side af mig og med kussen lige over min stive pik.

Hun sendte mig et frækt smil, idet hun tog om min pik og styrede den mod sin indgang, der tilsyneladende var våd nok til at modtage mig. Så lagde hun den ene hånd på min brystkasse; den anden havde stadig fat rundt om min pik. Det var halvmørkt i rummet, det eneste lys var fra en lille lampe ovre på kommoden.

Da jeg var oppe i hende, begyndte hun at bevæge sig. Jeg fulgte lidt med ved at støde underlivet op mod hende, men det var hende, der satte tempoet. Efterhånden begyndte hun også at stønne; endda så meget, at jeg måtte lægge en hånd hen over hendes mund. Min søster lå jo og sov i det lille værelse lige ved siden af.

Nu begyndte hun på noget, som jeg ikke havde prøvet før med nogen pige. Men det vil jeg gøre fremover, for det virkede enormt effektivt på Caroline. Så det ville det sikkert også gøre på andre piger.

Hun fjernede sig nemlig fra min pik og rykkede opad, så hun sekundet efter sad på min mund, men ikke mere end et kort øjeblik, nok højst ti sekunder. Så tilbage på pikken i ti sekunder, hvorefter hun igen rykkede hen over min mund.

Jeg var ikke i tvivl om, at hun nok er en af de mest “våde” piger, jeg nogensinde har været i seng med. Sådan blev hun ved med at rykke frem og tilbage, indtil hun til sidst valgte at blive siddende på mit ansigt. Samtidig rakte hun bagud, så hun kunne holde om min pik og gnide den lidt.

Hendes klitoris sprang næsten ind i munden på mig. Den var en hel del større end hos gennemsnittet af piger. Og den var hårdfør! Der gik ikke lang tid, inden jeg nappede i den med læberne, svirpede den med tungen og slikkede direkte på den med tungespidsen.

Caroline måtte bide sig i hånden for ikke at skrige højt i nydelse. Kort efter fik hun orgasme. Hun tog fat i mit hår med begge hænder og prustede samtidig som en flodhest, mens hun tværede den våde kusse rundt i hele mit ansigt. Safterne fossede ind i min mund, mens jeg satte det endelige angreb ind på kilderen.

Så trak hun sig væk fra mig og lagde sig ned ved siden af mig. Jeg kyssede hende på panden og mærkede de små svedperler mod mine læber.

– Skal jeg slikke dig, hviskede hun ind i mit øre.

– Kun hvis du har lyst, svarede jeg naturligvis.

– Det har jeg! sagde hun og krabbede sig endda i sengen.

Kort efter lå hun med ansigtet på min mave og med min pik mellem sine læber. Og der forblev den, indtil jeg havde skudt min ladning varme sperm ind på hendes tunge. Jeg tror nok, hun slugte det hele.

Der gik næsten et helt døgn, inden vi kunne komme ud af Rønne. Det blev det bedste døgn i hele min juleferie. Og vi var ikke mange dage inde i januar i det nye år, inden hun kom hjem og besøgte mig.

Vi har været kærester lige siden. Så uvejr og snestorm kan altså sagtens føre til noget godt!