Kapret af en mælkemaskine

i De Grå Sider

“Jeg er helt ligeglad med, hvor mange gange du kan komme. Jeg sluger simpelthen al den sperm, du kan levere…”

En ellers trist, men nødvendig tur ind til byen for at købe fødselsdagsgave til min onkel og tante skulle give mig en af de helt store sexoplevelser, hvor jeg efter endt “arbejde” var fuldstændig hulkindet og meget, meget tør i kæften.

Hun havde simpelthen suget det hele ud af mig. Det var simpelthen bare “fransk”, der ville noget. Jeg har egentlig aldrig været til de smukke kvinder. Jeg har aldrig decideret gået efter udseendet. Men når jeg møder en rigtig kvinde med fed udstråling, bliver jeg straks liderlig.

Desuden fornemmer jeg med det samme, når der er erotiske vibrationer i luften. Jeg kan ganske enkelt snuse mig frem til en kvinde, der ønsker at opnå et eller andet seksuelt – og indtil videre har det altså givet mig nogle helt fantastiske oplevelser.

Jeg sad stille og læste min avis i toget, da hun satte sig overfor mig. Iført et par usandsynlig stramme og blanke lakbukser.

Jeg ved stadig ikke, om hun gjorde det bevidst, men hendes spidse sko ramte mig direkte over skinnebenet, hvilket naturligvis fik mig til at kigge op – og jeg skulle lige til at bande højlydt, men nåede bare aldrig at sige en lyd.

Utrolig provokerende fiskede kvinden en pakke Prince op af tasken, og helt usandsynligt frækt, placerede hun den mellem sine eventyrligt store og fyldige læber, så mig direkte ind i øjnene og rullede forsigtigt cigaretten frem og tilbage mellem læberne.

Jeg har altid ment, at Angelina Jolie havde et sæt af de mest sexede suttelæber. Men hende, der nu sad overfor mig, slog Angelina med flere længder, og dette lille spil hun nu var begyndt på, røg direkte ned i min altid så livlige ynglekæp.

Hun lænede sig frem imod mig og hviskede hæst, mens hun lavede den mest liderlige trutmund.

– Du har vel ikke lidt ild i lommen, lille skat?

Det var overhovedet ikke til at misforstå, og da hun samtidigt blinkede skælmsk, var jeg slet ikke i tvivl om, hvad denne ret så tydelige invitation gik ud på. Kvindemennesket osede simpelthen af sex, og hele hendes påklædning og den næsten vulgære make-up sagde mig klart og tydeligt, at hun ville have pik her og nu – og åbenbart havde valgt mig som sit “offer”.

Atter lod hun smøgen glide ind og ud mellem sine fyldige læber, der var malet knaldrøde, og de glinsede vildt indbydende, efter hun havde fugtet dem med tungen. Så tog hun cigaretten ud af munden, lavede endnu en gang ophidsende trutmund, og kørte så pegefingeren ind i det tiltrækkende, mørke mundhul.

– Hvad tænker du nu på, lille skattepus? spurgte hun provokerende. Kunne du godt tænke dig en god og grundig suttetur mellem mors læber her?

Jeg var nu helt paf, og totalt tør i kæften, men havde dog mod nok til at tage udfordringen op.

– Ja, hvorfor dog ikke? svarede jeg. Lad os da bare smutte hjem til dig på et lille fransk visit. Så kan du passende vise mig, om du har det hele i kæften, eller om du virkelig kan suge en stav.

– Har du noget fornuftigt mellem benene? Nåh, sagde hun igen hæst. Har du da noget fornuftigt til mig mellem benene, jeg så kan lege med? For små, slappe drengepikke kan jeg ikke bruge til noget som helst. Jeg skal have et stort, stift mandelem, og har du nu det, skal jeg suge dig fuldstændig hulkindet.

– Jeg elsker det, og det er jo ikke for sjov skyld, at mænd kalder mig for byens absolut bedste malkemaskine. Så er du frisk, tilbyder jeg dig gerne en oplevelse af de helt sjældne – og da jeg er i godt humør og drønliderlig, skal du også få det ganske gratis.

Nu blev jeg sgu rød i hele femøren, og da jeg så mig omkring, kunne jeg godt se, at enkelte havde overhørt hendes meget direkte opfordring. Der sad blandt andet en ældre mand med åben mund og polypper og grinede småsjofelt.

– Så lad os komme af sted, kælling! Du skal få dit legetøj, hvis du ellers kan gabe over dyret.

Vi hoppede af på Valby Station, fiskede en taxa, og fem minutter senere stod vi inde i hendes store herskabslejlighed.

– Kys mig! Du skal mærke mine store, livlige læber, før jeg lader dem omslutte dit dunkende lem.

Hun trak mig så temmelig brutalt ind til sig, og gav mig nu det mest ophidsende, våde tungekys, jeg nogensinde havde oplevet. Hun borede sin tunge langt ned i halsen på mig, mens hendes hænder gramsede vildt på min røv.

– Smid klunset, smukke! udbrød hun så. Nu vil jeg smage dig for alvor, og hvis du har den lovede møbelbanker, får du ikke lov til at gå igen, før jeg har suget ALT, hvad du har i dig ud af dit stive lem. Jeg er nemlig temmelig utrættelig, hvis legetøjet har den rigtige størrelse – og jeg er helt ligeglad med, hvor mange gange du kan komme. Jeg sluger simpelthen al den sperm, du kan levere.

Jeg rystede af lutter ophidselse. Men nu var damen også blevet utålmodig. Så med et kraftigt ryk åbnede hun min livrem, flåede lynlåsen ned, og i løbet af meget få sekunder stod jeg uden en trevl på kroppen.

Hun så vurderende op og ned ad mig, og slikkede sig til sidst tilfreds om munden, mens hun tog om min nu meget store, og meget, meget stive pik.

– Uhm! udbrød hun anerkendende. Det der kæmpeinstrument vil jeg lege med resten af dagen, og du skal fylde min grådige mund med din varme, klistrede mandesperm, lige så længe du overhovedet orker at kneppe mig mellem mine umættelige, bløde gigantlæber. Du slipper sgu ikke, lille skat.

Hun tog nu et håndfast greb om min erigerede manddom, og med indbydende, vrikkende hofter, trak hun mig som en anden hund ind i soveværelset.

Hun lagde mig blidt midt i sin enorme dobbeltseng, som helt sikkert var hendes “arbejdsplads”, og endnu engang oversnaskede hun mig vildt og voldsomt, mens hun med sine erfarne fingre masserede min dryppende pik.

Langsomt begyndte hun at bevæge sig ned ad min svedige krop, og mens hun hele tiden så mig dybt i øjnene, lod hun sin tunge spille hele vejen ned til sit sprøjteklare, stangstive legetøj.

Jeg nød hvert et sekund, og jeg kunne mærke ophidselsen stige i takt med, at hun nærmede sig “bestemmelsesstedet”.

Da hun nåede helt ned, satte hun sig op på knæ, begyndte at knappe blusen op, hvorefter hun krængede de små halvskåle med sorte blonder ned under sine fyldige bryster. Så tog hun med begge hænder om min dirrende møbelbanker og spændte nosser, mens hun sindssygt frækt lod sine store, stive brystvorter danse henover mit pikhoved.

Jeg var ved at eksplodere af liderlighed, og endelig skete så DET. Mens hun fortsat meget intenst så mig direkte ind i øjnene, dykkede hun ned over min store manddom, og da hendes læber kun sluttede om selve hovedet, havde jeg følelsen af, hvordan en ko måtte føle det, når de snurrende malkemundstykker placeres på de spændte patter. Hun var bare helt utrolig, men hun var nu også lidt af en led satan. For hun ville seriøst pirre mig til det yderste. Så hun gav sig meget, meget god tid hver eneste gang, hun slugte min pik helt ned til roden, inden hun efterfølgende legede med mine klunker med tungen.

Behandlingen nærmede sig den rene tortur, og jeg kunne mærke, hvordan mine opsparede safter nærmest kogte for at fylde hendes eventyrlige suttemund.

Til sidst måtte jeg trygle hende om at blive befriet for dette enorme pres, og da hun åbenbart mente, at jeg havde lidt nok, gav hun mig den bedste og mest givende kæmpeudløsning.

Hun sugede som en afsindig, malkede ubehersket min dunkende pik med munden, mens hun erfarent masserede mine hårde nosser med fingrene.

Hvorpå hun med en umættelig appetit begærligt slugte hver eneste dråbe lunken sperm, jeg plaskede langt ned i halsen på dette pragteksemplar af en lyslevende malkemaskine. Da jeg endelig slap ud af klørene på denne fantastiske maneater, havde jeg det fuldstændig, som hun på forhånd i toget havde lovet. Fransk mundgodt til topkarakterer – lige til fem stangstive pikke.