Kaffe med spermfløde

i De Grå Sider

“Hendes øvede fingre snoede sig ned forbi livrem og det hele og fandt kort efter min pik. Der var imidlertid ikke plads til begejstring, så hun valgte at lyne mine bukser ned og hive min manddom frem i dagslys”

Uheldet har hele tiden været ude efter Jasmin og mig. Eller heldet, om man vil, når man som Jasmin er lidt af en ekshibitionist. Måske er det forkert at bruge ordet ekshibitionist, men hun har i hvert fald et afslappet forhold til sex og til nøgenhed. Og hun er vild med at vise sig frem. Også i afslørende situationer og stillinger. Så, jo! Hun er nok ekshibitionist.

Det er jeg bestemt ikke. Jeg er faktisk temmelig blufærdig. Men hvad nytter det, når man er kæreste med en pige som Jasmin?

Det, som jeg kalder “uheld”, er en masse situationer, hvor mit og hendes sexliv er blevet blottet. Hvor vi er blevet overrasket på “fersk gerning”. Enten af vildt fremmede eller af folk, vi kender. Eller, som i de seneste tilfælde, af mine forældre! Jeg syntes, det var enormt pinligt. Jasmin syntes bare, det var sjovt.

Jeg bor stadig hos mine forældre trods mine 21 år. Det fungerer fint, for jeg bor i kælderen, mens mine forældre bor i resten af huset. Jeg har endda mit eget brusebad dernede. Det eneste, jeg mangler, er mit eget toilet.

Jasmin overnatter tit hos mig. Forleden nat skulle hun op og tisse, efter at vi havde ligget og bollet. Klokken var på dette tidspunkt omkring to om natten. Jasmin trådte ud af min seng og gik hen mod trappen. Hun var splitternøgen.

– Øh, skal du ikke lige have noget over dig? spurgte jeg.

Det, mente hun ikke, var nødvendigt. Hun skred op af trappen, som jeg kunne se fra min seng. Hendes faste røv vuggede fra side til side, da hun besteg trappetrinene. Hun lod kælderdøren stå åben og tændte den lille lampe i entreen, så hun dels kunne se, hvor hun gik og dels ikke faldt over en af min mors åndssvage katte.

Lidt efter skete det uundgåelige. Pludselig hørte jeg Jasmin fnise og sige hej. Sekunder senere min fars dybe stemme.

– Jamen, hej! sagde han bare. Gå du bare først.

– Næ, næ. Jeg venter. Det er dit toilet! sagde Jasmin.

Kunne hun da for Helvede ikke bare skride ind og pisse! I stedet for at stå og vise sig splitternøgen frem for min far og diskutere med ham.

– Vi kan også tisse over kors! fnisede hun.

Jeg krøb ned under dynen. Jeg ville ikke høre mere. Lidt efter kom hun grinende ned ad trappen. Jeg skulle til at skælde ud, men hun tog definitivt pippet fra mig ved at sige, at min far var lige så veludrustet som mig.

Han sover altid nøgen, når det er varmt i vejret. Han havde garanteret nydt at stå og overbeglo Jasmin og nydt lige så meget, at hun stirrede på hans pik! Nu stillede hun sig op foran mig med spredte ben, mens hun kiggede ned af sig selv.

– Han ku’ da godt ha sagt noget om min nye frisure! mente hun.

Det var hendes fissefrisure, hun hentydede til. Hun havde kun en frimærkestor firkant af hår siddende over fissen. Den var i anledning af foråret blevet farvet skrigende grøn! Det er sådan nogen ting, Jasmin er god til. Skøre indfald.

Hendes på én gang skamløse men charmerende opførsel havde igen vækket mine sanser. Og min pik. Jeg trak hende ned i sengen igen. Kort efter sad hun på mit ansigt, mens hendes hånd var omkring min pik. Det var hendes favorit.

At sidde på min tunge og mærke, hvordan jeg labbede hen over hendes klitoris, mens hun med hænderne hidsede min pik mere og mere op, inden hun næsten hver gang tog den i munden til sidst, så vi sammen kom, mens vi lå i en 69’er.

Min mor har også haft fornøjelsen. Og det var faktisk endnu værre, da hun ikke kun afslørede hende uden tøj, men kom brasende ind, netop som Jasmin havde taget min stive pik i munden og lå med røven vendt mod den dør, min mor kom ind ad.

Hun slap ikke min pik ét sekund trods forstyrrelsen; jeg tror endda, hun vrikkede en anelse med røven. Min mor smækkede hurtigt døren i. Hun har aldrig nævnt episoden med ét ord.

Det har Jasmin til gengæld. Hun fortalte mig nemlig efterfølgende, at hun blev liderlig af det, når der var nogen, der så hende i disse intime situationer.

Jeg havde lidt svært ved at forstå, hvordan hun kunne blive liderlig af at vise sig frem for mine forældre, der er nogen af de mest usexede mennesker på Jorden. Men det var slet ikke det, som det drejede sig om, men derimod, at der var nogen, der kiggede. Næsten lige meget hvem, bare det var voksne mennesker.

Og så begyndte hun at fortælle. Hun fortalte om begivenheder før min tid, hvor hun havde kneppet, bollet eller suttet pik på offentlige steder kun med det formål, at nogen skulle se hende.

Hun havde også haft en forkærlighed for at tisse i det fri, når chancen for at blive set var stor. Det sidste forstod jeg ikke. Jeg fandt tisseri aldeles ucharmerende. Men det var det langt fra alle, der gjorde, sagde hun,

Jeg blev klar over, at det ikke så meget var selve situationen, hun tændte på. Det var det at være mål for eventuelle tilskueres begær og liderlighed.

Senere samme dag havde vi aftalt, at vi skulle en tur til byen. Jasmin skulle bare have et par støvler, så jeg skænkede det ærlig talt ikke en tanke, at hun kunne bruge dagen til at få sin sære lyst udlevet. Men jeg blev klogere.

Det med støvlerne var hurtigt overstået, heldigvis. Bagefter ville Jasmin på café. Vi gik ind i den første, den bedste, men dér ville hun ikke være. Heller ikke i den næste. Først den tredje fandt nåde for hendes øjne. Det undrede mig, for der var ikke særlig mange mennesker.

Hun trak mig ned i bunden af cafeen, hvor der ikke var et øje i nærheden. Så bad hun mig hente to Cafe Latte. Da jeg kom tilbage med dem, bad hun mig sætte mig ved siden af sig i den polstrede bænk, der stod op ad væggen. Herfra havde vi et fint kig til hele den halvtomme café. Men hvad der selvfølgelig var Jasmins idé med det hele var, at resten af cafeen også havde et fint kig til os. Det havde jeg bare ikke regnet ud endnu.

Vi sad lidt. Så mærkede jeg pludselig hendes hånd nede i mine bukser. Hendes øvede fingre snoede sig ned forbi livrem og det hele og fandt kort efter min pik. Der var imidlertid ikke plads til begejstring, så hun valgte at lyne mine bukser ned og hive min manddom frem i dagslys. Jeg var delvis beskyttet af bordpladen, så jeg sikrede mig hurtigt, at der ikke var nogen, der kunne se mig. Det var der ikke, så længe der ikke kom nogen ved de nærmeste borde.

De eneste mulige tilskuere var et par veninder, der sad tre borde væk. De sad ind mod sidevæggen. Den ene havde fronten vendt direkte mod os. Den anden skulle kun dreje ansigtet en kvart omgang, og så var vi også i hendes synsfelt.

Ved bordet ovre ved vinduet sad to damer omkring et halvt hundrede år. Foreløbig syntes jeg kun, det var sjovt og frækt, for Jasmins hånd nede under bordpladen kunne stadig ikke ses af nogen. Jeg havde bare slet ikke fattet, hvad det var, hun lagde op til. Det var efterhånden lykkedes hendes dygtige fingre at gnide min pik godt stiv.

Pludselig rykkede hun sig lidt og krummede sig sammen ind over mig. Nu tog hun min stive pik i munden, men for at kunne komme til, var hun nødt til at skubbe lidt til cafébordet. Den uventede, skarpe lyd af bordben henover klinkegulv fik de to piger til at kigge op.

Jeg fik øjenkontakt med den ene, efter at hun i et kort sekund havde fattet, hvad der skete. Hun løftede øjenbrynene og sendte mig et vantro smil. Veninden drejede hovedet, og jeg kunne se, at den anden havde hvisket noget til hende. Nu stirrede de begge to på os. Min pik var i Jasmins mund. Henne fra dem kunne de nok ikke se så meget andet end hendes hår og det øverste af hendes hoved, der lå i mit skød. Men de kunne ikke et sekund være i tvivl om, hvad der foregik, da Jasmin nu begyndte at bevæge hovedet rytmisk op og ned over min pik. De to modne damer havde indtil videre ikke opdaget noget. Til min overraskelse fandt jeg det meget ophidsende, selv om jeg aldrig har været det fjerneste ekshibitionistisk anlagt. Jeg tror måske, at det var det her med, at tøserne ved det andet bord kunne se, hvad der foregik, uden at de i virkeligheden kunne se noget. De kunne i hvert fald ikke se min pik. Opildnet af en pludselig liderlighed lagde jeg nu en hånd på Jasmins baghoved.

Mine fingre krøllede sig sammen om hendes hår, og jeg begyndte at rykke hendes ansigt op og ned over pikken. Det må have set helt enormt mandschauvinistisk ud, men lige nu ænsede jeg kun det frække i det. Jeg tog en slurk af min kaffe med den ledige hånd og kiggede nonchalant ud af vinduet, mens Jasmins hoved stadig pumpede op og ned over min pik.

Hun rullede sig nu ud og lagde det ene ben op på den lange lædersofa på endevæggen, så hun nu lå decideret på maven. Hendes runde røv strittede uimodståeligt. Pludselig fik jeg en enorm lyst til at stikke pikken op i hendes røv, men jeg nøjedes med at lægge hånden på den.

Lidt efter stak jeg den ned under hendes busker, hvor den forsvandt ned på den endebalde. Tøserne ved bordet et par meter væk fulgte nu levende med i det hele. Og det vidste Jasmin. Det var jeg slet ikke i tvivl om.

Jeg holdt ikke særlig længe. Med et drømmende blik stirrede jeg ud i det blå ud af vinduet, samtidig med at min varme sperm fyldte hendes mund. Hun slap mig først, da hun havde slugt det hele og slikket min pik ren.

Så dukkede hendes forpjuskede hoved op igen. Hun lod fuldstændig, som om intet var hændt. Som om hun blot havde været nede under bordet et øjeblik for at samle noget op fra gulvet.

Et par minutter senere skulle den ene af vores tilskuere på toilettet. Trappen ned til wc’erne var henne ved siden af vores bord. Lige idet hun gik forbi, kiggede hun på mig med et på én gang forarget og frækt smil.

– Var det dejligt, spurgte hun mig.

– Ja, svarede Jasmin.