Jeg tog sangerinden bag om scenen

i De Grå Sider

Som ung mand, meget ung mand var der tryk på tilværelsen. Jeg sad aldrig ned, var altid i gang med et eller andet.

Hvis det ikke var arbejde, fest og farver, så brugte jeg tid i idrætsklubben, og det var sådan set gennem mit frivillige arbejde i idrætsklubben, at jeg fik en af mit livs bedste seksuelle oplevelser.
Jeg var træner og aktiv frivillig, og da årets fest skulle løbe af stablen, meldte jeg mig selvfølgelig til. Jeg er stadig vild med rock, og dette års fest ville blive besøgt af Anne Linnet.

Denne sexede, lyshårede musiker tændte mig vildt, og jeg kunne bare ikke få et stykke frivilligt arbejde, der kunne bringe mig tæt nok på hende. Jeg ville have stået på scenen iført sorte lædertrusser og halsbånd og holdt hendes mikrofon for hende, hvis hun bad mig om det.

Wooow, den dame var mere end dejlig. Hun var gudeskøn.

Jeg brugte al min charme og overbevisende evner til at få mig en tjans som scenearbejder. At jeg havde været nødt til at lyve en smule om mine evner som scenearbejder og evt. lydmand havde ikke generet mig overhovedet, før jeg stod på scenen og gloede dumt på de andre, der løb rundt omkring hinanden og brugte udtryk, som jeg aldrig havde hørt før. For ikke at virke alt for tåbelig begyndte jeg forsigtigt at rode i en kæmpe bunke ledninger, og så nikkede og gryntede jeg en gang i mellem. Senere gik jeg rundt og flyttede lys en smule frem og tilbage og snakkede lidt med de andre scenearbejdere om, hvordan lyset ville reflektere bedst på min superstjerne. Jeg syntes selv, at jeg kamuflerede min store uvidenhed om lyd og lys rigtig godt, men en gang imellem kunne jeg godt mærke de andres måbende blikke på mig, men som eftermiddagen skred frem, røg der flere og flere Thor-bajere ind, og til sidst syntes jeg selv, at jeg lød temmelig klog.

Der var indtil flere opvarmingsbands på scenen før det store hovednummer, og jeg blev mere og mere sikker på, hvad det var, jeg foretog mig. Formentlig mere pga. det efterhånden store øl-indtag end mine virkelige evner som scene-arbejder, men hamrende sjovt var det.

Jeg tog mig tid til at sætte mig ned og nyde et lokalt band, og det var en fejl, jeg gerne gør igen. Jeg glemte nemlig helt mine pligter, hvilket gjorde, at deres lyd måske var en anelse for høj og skinger.

Heldigvis var de næsten (og kun næsten) ligeglade, da det kun var deres tredje koncert nogensinde. Og alt i alt syntes de, at de havde en god oplevelse. Alt dette ved jeg fordi, at sangerinden fra gruppen bagefter kom hen til mig og spurgte, om jeg kunne lide udsigten. Jeg havde bestemt ikke arbejdet for hårdt, mente hun. Og ja, måtte jeg jo indrømme, jeg havde nydt at kigge mere på hende og hendes hoppende bryster, end jeg havde nydt hendes sange.

Hun blev endnu mere rød i hovedet, end hun allerede var, men smilte så til mig og tog hænderne ind under de store modne appelsiner, der truede med at sprænge den hvide trøje, hun havde på. Hun løftede op i dem, og jeg blev helt svimmel.

Af en eller anden årsag bliver jeg altid frygtelig liderlig og påtrængende, når jeg har fået et par øl indenbords. Jeg stirrede på de store vedhæng og spurgte, om jeg ikke skulle hjælpe med at løfte. Hun måtte da få ondt i ryggen.

Hun grinte højlydt af mit forkølede forsøg på at lægge an på hende.

– Er DET din scorereplik? Det må du da kunne gøre bedre!

– Jeg er bedre til action end ord, smilede jeg igen, skal jeg vise dig det?

Jeg plantede min store hånd ovenpå hendes lille bitte hånd og lod tommelfingeren glide hen over hendes stive brystvorte.

Hun bed sig i læben og kiggede på mig. Jeg kunne se, at hun var fristet til at sige ja, så jeg lagde trumf på og nev hende let i brystet. Hun sukkede, og så overgav hun sig. Jeg trak hende langt væk fra selve scenen og ud i et mikroskopisk areal med buske og træer. Jeg mente selv, at vi var nogenlunde skjult, men liderligheden var den mest herskende følelse, og jeg gad ikke sikre mig, at vi var 100 procent skjult for omgivelserne.

Til tonerne af “Marquis de Sade” hev jeg trøjen over hendes hoved og begravede ansigtet i hendes dejlige, store patter. Der var et lille tyndt træ, som jeg skubbede hende op ad.

Hendes febrilske hænder knappede mine bukser op, og jeg stod med røven bar og en kæmpe stivert, der pegede ind mod hendes navle. Hun tog trøjen af med en enkelt bevægelse, og hendes kæmpe babser fyldte den guldfarvede bh ud til bristepunktet.

Jeg hev hendes bukser ned om hendes knæ og slikkede hendes kusse uden på hendes trusser. Hun stønnede og spredte benene lidt, så jeg bedre kunne komme til. Jeg trak trusserne til side og begravede mig i hende. Hun var ikke barberet, som tøser er nu om dage, men dejlig busket og lugtede af kvinde. Mine hænder søgte opad og æltede de store bryster, og hun blev mere og mere slap og villig i mine hænder.

– Sut mig, krævede jeg, og lydigt gik hun i knæ og tog min pik i munden.

Jeg tror, at jeg voksede til dobbelt størrelse, og jeg greb fat i hendes hår og kneppede hende dybt og hårdt i munden. Hun kæmpede for at holde min pik i munden og samtidig med at få vejret, men jeg var så liderlig og okay fuld også, at jeg ikke havde tid eller lyst til at stoppe.

Jeg bare bankede min dunkende stav dybere og dybere i munden på hende. Sveden løb ned over mit bryst.

Da jeg slap hende et kort sekund, tog hun initiativet og skubbede mig ned på jorden. Jeg lå på noget hård og skarpt, måske en gren, og forsøgte at flytte mig lidt, men hun var lynhurtig og satte sig på min tunge.

– Din tur til at kneppe mig, sagde hun.

Hun bøjede sig samtidig ned og tog mig i munden. Hendes røv hoppede op og ned på min tunge, hendes safter løb vitterlig ned ad inderlårene på hende, og hun stønnede så højt, hun nu kunne med en kæmpe pik i munden.

Hun dirigerede mine fingre ind i hendes vidtåbne sprække, hoppende frem og tilbage på mine fingre og tunge. Pludselig holdt hendes fantastiske tunge pause, hun stivnede helt da hendes orgasme ramte.

Kussevæggene pressede mod mine fingre i en rytmisk dans, og hun skreg sin liderlighed ud. Et øjeblik lå hun helt stille. Så trak hun sig væk, stillede sig med hænderne på den tynde træstamme.

– Tag mig hårdt, stønnede hun og vrikkede røv lige ned i mod mig.

Det skulle jeg ikke opfordres til to gange. Den hårde jord var ikke det mest behagelige, og min pik var bestemt ikke færdig med hende og hendes dejlige krop. Jeg trængte dybt op i hende, og hun jamrede.

– Det er for hårdt, stønnede hun, men nu var min hjerne for alvor slået fra, og jeg bankede og bankede min pik dybere og dybere op i hende. Hun havde svært ved at holde balancen, og jeg tog hårdt omkring hendes store patter og holdt balancen for os begge to. Hun havde selv bedt om det hårdt, kan jeg huske, at jeg tænkte.

Hendes lille hånd holdt om mine nosser, og med den anden masserede hun sin klitoris.

– Det er for hårdt, stønnede hun igen.

Jeg bankede min røv endnu hårdere fremad og grinede:

– Og du kan lide det, din liderlige tøs, sagde jeg. Indrøm det nu bare.

Jeg kneppede hende i et hæsblæsende tempo, så sol, måne og stjerner, mens hun fik den ene orgasme efter den anden. Hendes kusse pressede hårdere og hårdere mod min pik, næsten smertefuldt hårdt, masserede den hele på én gang, og til sidste måtte jeg give op, give los, og lade hele ladningen forsvinde dybt ind i hende.

Vi stod et øjeblik og kom langsomt til os selv. Vejrtrækningen blev mere normal, og vi satte os på jorden. Min sperm gled langsomt ud af hende og blev suget op af den sorte muld.

Pludselig begyndte hun at grine. Se, pegede hun. Vores lille private buskads var ikke helt så privat alligevel. Jeg kiggede op og så direkte hen på toiletskurene, der var stillet op i dagens anledning til tørstige og trængende koncertgængere, vel vidende at min bare røv for kort tid siden ville have været at se der for ventede tissetrængende mennesker, bankende frem og tilbage i hendes kusse.

Hun grinede igen. Ja, folk kan da ikke sige, at de ikke har fået noget for deres koncertbilletter.