Jeg tændte hende med frække ord

i De Grå Sider

“Det skøre var, at hun pludselig hoppede af mig og gik hen efter sin bog. Hun satte sig på mig igen, som man sætter sig på en knallert, red mig videre, mens hun begyndte at læse”

Jeg er erotisk forfatter. Det betyder, at der er ting, jeg har naturlig adgang til, herunder at se verden i et erotisk lys. Jeg fokuserer på det dejlige, skønne, og det intime, og ofte sker det, at, fordi jeg fokuserer så meget på det, der sker de vidunderlige ting af sig selv. Sådan har det været i nogle år, og jeg føler, jeg har det bedste job i verden.

Oplevelserne kommer til mig, de sker for mig, eller også er de lige ved at ske, og så sker de én gang til på papiret. Jeg deler ud så meget, jeg kan, fordi jeg sprudler over af sex, men også af sexlængsel. Man lever i en bestemt atmosfære, hvor der er blødt og rart at være.

Indimellem møder jeg så disse vidunderlige skabninger, man kan næsten sige: på research. Jeg mødte én til en forfatteraften, hvor jeg var ude for at fortælle om én af mine bøger. Normalt kan jeg godt lide at være lidt spion-agtig og ikke rigtigt give mig til kende.

Det er én af fordelene ved jobbet; det er som om, det er legalt at gemme sig lidt og betragte, hvis man har lyst. Offentlighedens liv har aldrig rigtig fascineret mig, og det er det gode ved at leve som forfatter i Danmark, man kan stort set leve i fred.

Her, i Århus, var andre forfattere, og én af dem, var voldsomt vild med det, jeg læste. Eller også var det mig, hun var vild med… Nu er biblioteker måske ikke de mest sexede steder i verden, men efter lukketid kan man godt fyre den af på et bibliotek. Fandt jeg ud af.

Vi var de sidste selvfølgelig – og fik at vide, at vi skulle lukke og slukke efter os. Så sad vi og hang i læsesalen, hvor oplæsningen havde været, og det var her i alt det slidte, at samtalen blev intim. Hun ville vide, hvor mange, jeg havde været i seng med.

Jeg sagde, ikke flere end en almindelig charlatan. Hun spurgte, hvad jeg gik efter ved en kvinde. Jeg sagde personlighed, øjne og røv. Det var ikke engang løgn. Hun stillede flere spørgsmål i den dur, og hun blev mere og mere tændt i øjnene.

Jeg sagde, at jeg godt kunne lide et af hendes digte, hvor hun talte om ferskner. Vi sad over for hinanden, og det var nemt at lægge en hånd på hendes lår, og vores ord foldede sig ind i hinanden som et hjerte.

Jeg knappede hendes bukser op og stak et par fingre ned til hendes kusse. Ja, hun var våd, havde gået og været tændt over mig og mine ord. Dejligt at se, at ordene af og til har den virkning. Det var det, det hele drejede sig om i sidste ende: at blive tændt, ja, at mærke lysten, ja ja, og vide, at man kunne kneppe, jah.

Jeg så hende fast i øjnene for at følge, hvad hun følte og kunne se, at hun kæmpede for ikke at lukke øjnene. Jeg fastholdt bare hendes blik, mens jeg lod mine fingre arbejde. – Nå, det er sådan, du scorer?

– Ja. Måske…

Jeg havde ikke gjort alverden, men nu sad jeg med hende og fik forfatteren til at holde mund og bare kysse mig med en gemt lidenskab og undersøgende læber, så det var en fryd. Hun kyssede lækkert og gik til den med tungen. Virkelig til den. Og hun lynede mig op og hev min pik frem, og sådan sad vi og legede med hinanden midt imellem bøger og tidsskrifter. Lidt perverst, på den sjove måde.

Ord var fine nok, men det slog ikke den virkelige kussesaft, som jeg mærkede med mine fingre. Jeg onanerede på hende, ved godt, hvordan man gør, og hun kom med længere og længere klynk. Det samme gjorde jeg, sådan som hun ondulerede mig, det var fedt. Og hun nød det, det kunne man se.

– Hold da kæft, du er stiv nu.

– Ja.

Hun slikkede mig lidt og bøjede sig så over mig og red mig bare sådan. – Er det en situation, du er vant til?

– Ja. Generer det dig, at du ikke er den første?

– Nej. Tværtimod.

For det var hun ikke, ærligt talt, men aldrig havde jeg kneppet på et bibliotek før, og der var den særlige tørhed og det hele var lidt slidt, og måske var vi også sådan lidt slidte, men hun var sexet og ville noget med min pik. Hun red mig for hårdt, og hun blev ved, hun var den udholdende type, der kan blive ved og ved og sidder som om, hun leger.

Det skøre var, at hun pludselig hoppede af mig og gik hen efter sin bog. Hun satte sig på mig igen, som man sætter sig på en knallert, red mig videre, mens hun begyndte at læse.

Det var ferskenafsnittet. Hvordan en fersken føles i munden, dens lidt behårede overflade, og hvordan det føles på tungen, når man sætter tungen til, og igennem hele vinteren havde glemt, hvordan det føles, og når det bliver sommer igen, så at gøre det.

Og det var om fersknens konsistens, dens frugtkød, som man kan møde, og som man kan komme til at elske og få smag for, og som måske, måske minder lidt om kusse.

Det læste hun for mig, mens vi elskede, og jeg havde fået skubbet hende rundt og tog hende bagfra, mens hun fortsatte med at læse. Jeg tog hende, og ord og krop flød sammen. Jeg blev mere og mere vild med at kneppe hende, og hun lod sig kneppe, måske med forestillinger i sit hoved om, hvem jeg var og ikke var. Det er der mange, der har. Jeg har selvfølgelig set lidt forskelligt, men først og fremmest er jeg nærværende i nuet, og det er jeg god til at være.

– Åh, kom, kom…

Jeg kneppede og slog hende lidt, så lidt mere og til sidst ret meget, sådan for at vise, at hun var en kvinde, som jeg kunne styre, og at det var en nydelse for mig at styre hende.

Kvinder skal sættes på plads, det er sådan lille teori, jeg har, efter forskellige oplevelser, så er det alligevel det, der slår igennem og står tilbage, at kvinder skal sættes på plads i det erotiske spil, og det blev forfatteren.

– Ferskens behårede overflade som…

“Klask” lød det, og jeg fortsatte bare. Nu kunne hun få lov at mærke den virkelige vare.

Sådan elskede vi, indtil hun skreg højere og højere mellem bøgerne, og hun også kom i sådan en krampeagtig orgasme dér pludselig og lod det ske, mens hun slog hårdt med den ene hånd, som om hun ønskede det væk. Men det var sket, og jeg kom ud over hendes røv i et voldsomt brøl.

Min sperm sprøjtede bare ud, og jeg nød at smøre den rundt over hende og bare betragte hende som kød, der skulle smøres ind, kød, der skulle plejes af min sæd. Yes, sådan skulle det være, hun skulle vide, at hun var hengivet og overgivet og fri og alligevel styret. Jeg lod hende smage min hvide sæd, værsgo, og hun kunne lide det. Vi var færdige. Vi var udmattede, og bøgerne omkring os blev som en parks træer, der bare stod og lyttede.

Ømme håndtryk, kys og kram, og vi smækkede efter os og skiltes i mørket. Det var endnu en oplevelse, som jeg kunne lægge til de oplevelser, jeg havde fået som erotisk forfatter.

Som sagt er det alle anstrengelserne værd. Oplevelserne kommer helt af sig selv. Jeg skal bare være lidt vågen. Og så hjælper det også over for kvinderne, som virkelig har noget med ord.

Ord tænder dem, det har jeg fundet ud af, så har man først ordet i sin magt, så har man virkelig en chance. Og så får man også noget på den dumme. Prøv det, begynd, hvisk. Og se, hvordan det ene ord tager det andet, og ordene siver ind under kvindernes trusser, én efter én.