De grå sider | Jeg slikkede den røde ræv

i De Grå Sider

På det tidspunkt havde jeg ikke haft en rødhåret før. Jeg kendte alle historierne om, at rødhårede skulle være mere balstyriske, mere flippede, mere varmblodige i sengen. Måske var det sandt, måske ikke.

Det var i hvert fald sammen med hendes duft og hendes former, medvirkende til, at jeg vidste, at jeg ville have hende. Jeg havde denne helt klare følelse i maven af, at jeg skulle have Rebecca tættere på hurtigst muligt.

Det fik jeg også en dag. Det var egentlig en rigtig kopirums-historie, for det var her, jeg fik lejlighed til at sige til hende, at jeg syntes, hun var lækker. Det kom på en lidt kantet måde, mens jeg stod indhyllet af hendes søde og lidt kraftige duft, og et øjeblik tænkte jeg, at hun følte, jeg var et skvat. Det gjorde hun ikke.

Måske havde hun det sådan, som de fleste piger har det, nemlig at det er okay, at en fyr kommer med komplimenter, så gør det ikke så meget, at det er kantet eller dårligt timet. En kompliment kan man ikke klandre ham for. Så gik der nogle dage uden, at der skete andet, end at jeg overbegloede hendes røv, som nemlig også var lækker, og jeg havde seriøse problemer med at holde øjnene fra hende.

Hun havde kvindelige former, var lidt rund, rund og dejlig feminin, sådan som en kvinde skal være. På et tidspunkt, da vi var alene på kontoret, begyndte der at ske noget. Hun kom hen imod mig, mens jeg stod i kontorets køkken og gav mig det mest udfordrende skæve blik med de blå øjne.

– Mente du det, du sagde den anden dag?

– Øh ja.

– Er du sikker?

– Ja.

Hun gik helt ind i mig, og jeg tog chancen og holdt om hendes røv. Den var fantastisk at røre ved, fyldig og velformet, helt klart noget for mig. Hun så ud til at ville kysse mig, men narrede mig så bare. Hun gjorde sine læber og sig selv udfordrende og uopnåelig.

Jeg strakte ud efter hende, indhyllet i hendes duft og hendes slanke arme. Så gav hun endelig efter, og vi kyssede. Det blev et langt, vådt kys, hvor jeg befamlede hendes røv og slappede helt fantastisk af imens. Jeg var i himlen, men vel egentlig bare stadig på kontoret onsdag sidst på eftermiddagen.

Der stod et Piet Hein-bord, som jeg satte hende op på, og vi kyssede videre, mens jeg begyndte at knappe hende op. De hvide bryster lå godt i mine hænder.

Hun havde denne hvide, lidt sarte hud, som mange rødhårede har. Jeg kunne lide det og lide at se mine hænder imod hendes hud, og da jeg nærmede mig hendes buksekant, tror jeg, hun kunne se, at jeg var ophidset.

– Er du okay?

– Øh ja.

Det var åbenbart meget tydeligt, at jeg var meget intens og nysgerrig. Jeg skulle bare se den, nu ville jeg se, hvordan den så ud, det var det eneste, jeg kunne tænke på. Hendes trusser var fine, i hvert fald ikke hverdagstrusser, og da jeg rykkede bunden lidt til side, så jeg så de røde hår. Det var nyt, og jeg ved ikke helt hvorfor, men mine forventninger var kørt op, og mine forventninger blev også indfriet.

Den var fræk. Den var fræk, fordi den var anderledes, men også fordi hendes holdning til hendes rødhårede kusse var, som jeg havde forventet. Hun vidste, at hun havde noget specielt.

– Kan du lide den?

– Er du gal mand…

Jeg stak et par fingre ind i hende, og hun nød det. Der var vådt, der var skønt, det var livet. Jeg gled rundt og begyndte at nyde hendes nydende lyde. Jeg tog langsomt magten over hende og dermed over den, den røde ræv.

Bare det at røre den og mærke den, var vildt, og så den duft, som hun havde, som jeg opdagede også prægede hende nede mellem benene, som om dette krydderi var en del af hendes hud og af hendes væsen. Duften af hende, duften af Rebecca. Jeg smagte på hende med en forsigtig tunge, tog brillerne af, så jeg kunne komme rigtigt til og slikkede den røde ræv, der var våd. Jeg var hård for længst, og det var tid til at handle. Jeg hev mig ud og skubbede hendes ben sådan lidt op, så jeg kunne komme til.

Der var ingen grund til at vente længere. Jeg havde set den, smagt på den, og jeg havde mærket hendes brystvorter såvel som hendes sprække, og hun var varm og klar og duftede af dette ubeskrivelige, men som måske bedst kan beskrives som en tur om aftenen ind igennem en pakistansk restaurant. Koriander måske.

Jeg måtte tage hende med en stor klat creme fraiche til og så en bajer. Det var sådan det skulle være, åh Rebecca. Jeg gled op i hende uden problemer, og hun var stram omkring mig. Jeg skubbede hende fremad på bordet, så det vaklede, og jeg tog hende bare, mens hun var en anelse fjern, i sin egen verden, tror jeg, jeg ved faktisk ikke, hvad hun havde gang i. Det er vel ligesom mænd og kvinder generelt: vi er i hver vores verden. Hun fik sin nydelse, og sådan som jeg tog hende, og sådan som hun lød, ved jeg, at hun nød det. For helvede, jeg tog hende, midt på kontoret, midt i vores hverdag.

– Åh ja, tag mig så…

– Åh, fuck, du er lækker. Det var jo det, jeg sagde. Jeg tværer dig ud. Kan du mærke mig?

– Ja, kom, åh.

Hun lå så blottet og liderlig med et hoved, der rullede fra side til side og en åbentstående fugtig mund, tændt. Hun havde haft lyst til at blive taget, det kunne man se, og hun var sådan en type, der trængte og sikkert gik og fik for lidt.

Jeg gav hende det, hun skulle have, og jeg sugede til mig af hendes duft, mens jeg pressede og pressede mig indad og indad, sådan og sådan, fyldte hende ud, mens hun lå udsplattet oppe på bordet.

– Åh, ja, jeg knepper dig.

– Ja, tag mig bare. Du må godt. Knep mig hårdt.

Hun blev ved med at sige dette, som om hun vidste, at jeg havde længtes efter hende og været hård i bukserne hver eneste dag, siden hun startede i firmaet.

Jeg skulle indvie hende i forretningshemmelighederne. Jeg skulle fortælle hende, hvordan vi gjorde det her i firmaet og vise, hvordan kvinderne skulle kende deres plads. Hun havde bare vimset omkring mig i noget, der føltes som en evighed, og de småflirtende e-mails gjorde det ikke bedre. Jeg var tændt på hende, og nu skulle hun mærke mig rigtigt. Mit sprog blev mere voldsomt.

– Du er en luder, er du ikke?

– Jo jo, jeg er din luder. Så knep mig ordentligt.

Jeg nærmest slog på hendes bryster og hev i brystvorterne. Jeg bøjede mig frem, kyssede hende og blev ved med at pumpe mig op i hende, lettet og glad, men først og fremmest godt hård.

Sådan kørte jeg hende op, og på et tidspunkt fik vi hende drejet rundt, så hun bare stod med røven ud i luften, liggende med maven på bordet, og jeg kunne ligesom stå bag hende og pumpe hende godt med pik. På den måde kunne jeg mærke den struttende røv så skønt imod mig. Det kunne hun lide. Især da jeg hev hende lidt i det knaldrøde hår, som om jeg ville vise hende, hvem der bestemte. Jeg slog lidt på balderne, mens jeg tog hende. Da jeg kunne høre hende komme, pressede jeg endnu hårdere, så bordet rykkede lidt og de ruller fadølsplasticglas, der lå forenden, faldt på gulvet. – Åh ja, jeg kommer, jeg kommer…

– Så kom, kom bare.

Hun kom, skreg, og jeg hev mig ud, jeg holdt mig selv i hånden og sprøjtede ud over hendes røv. Sådan. Ud med det. Det var et smukt syn, den hvide sæd imod hendes hvide hud og hen over de smukke balder, og hun kiggede om imod mig med et sløret blik i de blå øjne. Lige dér lignede hun en drøm, og måske var hun det også.

– Du er en smuk kvinde, Rebecca.

– Tak. I lige måde, altså mand.

Vi lo. Det var et intimt møde og et tryk, der blev taget. Jeg smurte den hvide sæd ud over hendes ryg og nød bevægelserne. Med nogle kys kom vi så i tøjet sammen og gik ud af kontoret. Jeg havde noget af hendes duft på mig, da jeg gik hjem gennem mørket, og hun havde kysset mig, da vi skiltes i et langt, vådt kys, som om hun ville sige tak.

– Det var længe siden.

– Du fortjener bedre. – Vi må gøre det igen.

– Jamen, skulle det være en anden gang..?

Jeg vendte mig om og kiggede efter hendes røv. Utroligt! Næste dag på kontoret var alt normalt. Vi passede vores arbejde, og jeg holdt øje med min mail-boks. Der dumpede et billede op på min skærm af en ræv og teksten: “Du er god mod dyr. Kan du tæmme mig?” Jeg skrev tilbage, at jeg da kunne prøve.

Jeg fik også chancen, og vi havde en lille romance, hvor jeg fandt ud af, at det var rigtigt det med det varmblodige. Rødhårede er bare vildere. De er fødte til sex og nydelse. De kan ikke få nok og vil gøre dig afhængig. Det var godt at få afprøvet myten og slukke ilden, der bliver ved med at blusse op og brænde igennem.