Jeg hentede tilfældig sex i parken

i De Grå Sider

“På et tidspunkt greb jeg hende om håndleddene. Det fik hende til at gå helt amok. Som om det, at jeg tog styringen helt og aldeles, gjorde det nemmere for hende at give sig hen”

 

Jeg er en af de fyre, der virkelig elsker tilfældig sex. Alle fyre kan godt lide sex, men der er mange fyre, der tror, at kvinder slet ikke har det på samme måde. At de bliver ved med at spille stramtantede, fordi de er kedelige og hæmmede. Men lad mig fortælle jer en hemmelighed: Kvinder er mindst lige så sexfikserede som mænd, de er bare opdraget til at lade som om, de ikke er. Og det er der, alle misforståelserne opstår.

Når man henvender sig til kvinder, skal man bare sørge for ikke at lade som om, det ikke handler om, at man vil i seng med dem. Så er alting muligt. Det er en underlig mekanisme. Men hvis bare man spørger om, hvad klokken er, eller starter et helt andet sted, så er det muligt at få en samtale i gang, og når først, man er der, så er alt muligt.

Kvinder siger jo altid, at de gerne vil have, at man er ærlig. Men når man første gang har begået den fejl at tage dem på ordet, gør man det typisk ikke igen. Derfor skal man heller ikke gå hen til en pige på gaden og sige:

– Du ser jo fantastisk ud! Skal vi ikke gå hjem til dig og kneppe?

Så bliver de fleste kvinder sure og synes, man er plat og vulgær. Derfor lærer man som meget ung teenager, at man skal pakke tingene ind og tale udenom. Og det er nok i virkeligheden der, man begynder at glide fra hinanden, hvis ikke man allerede er det.

Selv lærte jeg i en meget tidlig alder, at man er nødt til at tale kvinder efter munden for at nå derhen, hvor man gerne vil. Det kan virke uærligt, men sådan er betingelserne desværre.

Derfor havde jeg gjort det til en vane, som en slags øvelse, mindst en gang om dagen, at falde i snak med en tilfældig fremmed kvinde. Ikke nødvendigvis for at komme i bukserne på hende, men bare for at øve mig i at starte samtaler med fremmede kvinder. Det var en fantastisk øvelse, som alle burde bruge hver dag.

Og ikke nødvendigvis bare med kvinder, men med alle. Det er virkelig noget, der skærper de sociale færdigheder, og gør de lettere at fungere sammen med andre mennesker til hverdag og fest.

Det skete da også af og til, at der var stemning hos en kvinde, man kunne gå videre med, og det var, hvad der skete for mig den her helt almindelige røvsyge torsdag eftermiddag, hvor jeg var på vej hjem fra arbejde.

Jeg cyklede gennem byen og stoppede op og trak igennem en park for at få lidt grøn afslappet stemning. Midt i det hele sad der en yndig ung pige og læste i sin bog, mens hun sippede af sin iste og nød solen.

Jeg lagde ruten omkring hende og satte farten ned, mens jeg tænkte på, hvilken åbningsreplik jeg mon skulle bruge. Jeg tænkte, så det knagede, mens jeg nærmede mig, og hun løftede hovedet og smilede tilbage til mig. Jeg var så tæt på nu, at det ville være mærkeligt, hvis jeg bare drejede af, så jeg stoppede og smilede til hende det bedste, jeg havde lært:

– Du ser ud til at have fundet det bedste sted i hele parken.

Hun grinede til mig og sagde, at det var lige præcis det, hun havde ledt efter. Og så var den der. Den stemning, der skal være for at gå videre. Det er egentligt ikke så vigtigt, hvad man siger til en kvinde i sådan en situation. Det er bare en åbning, og så mærker man efter, om der er basis for at gå videre. Det var der her.

Snart sad jeg på hendes tæppe og snakkede med hende om løst og fast. Hun var specialestuderende og trængte til en pause fra specialesumpen. Det kunne jeg jo godt forstå. Vi fik snakket om at studere, jobbene, der ventede bagefter. Stress og præstationsangst, og kærester og meget mere.

Hun havde skyndt sig, at sige, at hun havde en kæreste, men jeg fornemmede, at det vist mere var en bekendt. Så efter lidt tid skulle hun hjem og skrive mere speciale. Jeg tilbød at følge hende, og hun sagde tøvende ja tak.
Hele tiden handlede det om at skabe en let og uforpligtende stemning, og på ingen måde virke som om, jeg lagde an på hende eller blev anmassende. Let og luftig var mine mellemnavne.

Så da jeg spurgte, om hun gav en kop kaffe, var det helt naturligt, at hun sagde ja. På det her punkt, vidste vi godt begge to, hvad det hele handlede om, men for at det hele kunne fungere, lod vi begge to, som om vi ikke gjorde. Men luften blev tyk af seksuelle undertoner, og hun vred sig vej op ad trappen med sin akademiker-røv.

Vi var dårligt nået ind i lejligheden, før jeg tog fat i hende og trak hende ind til mig, og med kys og kærtegn var vi allerede halvvejs inde i soveværelset. Mens jeg forsigtigt pillede tøjet af hende, blev hun ved med at sige, at hun ikke normalt gjorde “den slags”, og at hun altså ikke var sådan en.

Jeg var naturligvis fløjtende ligeglad. Jeg var jo ikke præsten, så for min skyld burde hun gøre “den slags” hver dag og lige præcis være sådan.

Snart lå hun på ryggen med spredte ben og fik slikket fisse i vildskab, mens hun rev puderne i sengen rundt og vred sig og satte sig forskrækket op i sengen og stirrede ned på mig med åben mund. Men jeg slikkede videre, og hun blev gudhjælpemig ved med at komme med udbrud om, hvad hun var vant til, og at hun altså ikke…osv.

Alt sammen noget jeg dygtigt ignorerede og slikkede og fingerkneppede hende til hendes første modstræbende orgasme, hvor hun skreg og hylede, mens hun holdt sig for munden.

Jeg vidste, at jeg skulle handle hurtigt, hvis jeg skulle nå det hele, inden næste bølge af forbehold kom væltende. Jeg vidste af erfaring, at nogle kvinder skammer sig så meget over deres orgasme, at de har svært ved at fortsætte.

Så heldigvis havde jeg fået taget bukserne af, mens jeg lå og slikkede fisse, og fået kondom på, så mens hun stadig kom sig over chokket, trak jeg op og pressede min pik op i hende med et lille svup.

Det fik hende til igen at slå øjnene op og stirre sig forbløffet omkring, mens hun småtjattede til mig for ligesom at demonstrere sin symbolske modstand mod det, der skete for hende.

Og så gik det vilde ridt ellers uden nogen avancerede dikkedarer. Jeg vidste, at hvis jeg skiftede stilling for mange gange, ville hun komme ud af stemningen, så det fik presset hendes ben op på skuldrene, og på et tidspunkt greb jeg hende om håndleddene. Det fik hende til at gå helt amok. Som om det, at jeg tog styringen helt og aldeles, gjorde det nemmere for hende at give sig hen.

Jeg sønderkneppede hende igennem, hvad der lød som den ene heftige orgasme efter den anden, mens hun jamrede og skreg, og da jeg endelig var klar til at komme, råbte jeg: “Nu kommer jeg!”

Det fik hende til at komme endnu vildere, så jeg så mit snit til at trække min pik ud af hende, flå kondomet af og sprøjte udover hendes bryster og ansigt med et brøl. Det fik hende til at skrige og stønne, så hun var helt væk.

Da hun lidt efter kom til sig selv og forstod, hvad der var foregået, sprang hun op med et skrig og løb ud på badeværelset for at vaske sig. Sjovt, som de hæmmede altid er de mest liderlige, når man ellers tager kontrollen fra dem, tænkte jeg, mens jeg tog tøj på og gik ned og hentede min cykel og tog hjem igen.

Det havde været endnu en dejlig dag i byen.