Jeg fik smidig showdanser på krogen

i De Grå Sider

“Hun rettede strålerne lige mod min pik, hvorefter hun rakte mig bruseren og tog min pik i munden igen. Jeg sprøjtede min overkrop over og derefter mit hoved, mens hun vedblev at sutte pik, hvorefter jeg lod vandet risle ned over hendes ryg”
I gamle dage var rejsebureauernes guider lige så fulde som gæsterne. Og lige så uansvarlige. Den går ikke længere! I dag er der skrappe krav til, hvordan charterturismens rejseguider skal opføre sig. Det er der i det mindste i det selskab, som jeg har arbejdet for de sidste 14 måneder.

Én ting har dog ikke forandret sig: Der er stadig nogle turister, der synes, det er enormt skægt og frækt at lægge an på guiderne. Af og til er det svært at lade være med at lade sig rive med. For vi er omgivet af løsslupne danskere i højt humør, af halvnøgne kroppe, af sol og sprut dagen lang. Det er op til os at holde hovedet koldt, for vi kan ikke forvente, at gæsterne gør det.

Det er som sagt svært. Jeg må indrømme, at jeg har fået rigtig meget fisse de sidste 14 måneder, og jeg havde kunnet få dobbelt så meget, hvis jeg selv ville. Min seneste oplevelse var med en kvinde, der var næsten dobbelt så gammel som mig.

Det var på Rhodos. Den smukke græske ø i Middelhavet tæt ved Tyrkiets kyst. Gæsterne på Rhodos er sjældent så vilde og heller ikke så unge som dem på Kos. Men der var gang i den alligevel.

Ved et velkomstparty havde flere piger og kvinder lagt an på mig. De var mellem godt atten år og op til omkring fyrre. Min beretning handler om en mørkhåret frodig kvinde på cirka fyrre. Måske lidt yngre. De kan være svære at bedømme. Jeg var selv 23 på dette tidspunkt. I dag er jeg 24.

Hun havde haft masser af spørgsmål ved velkomstmødet om eftermiddagen, og hun ville snakke videre bagefter. Jeg kendte godt typen. Den krævende, lidt ensomme gæst. Hende, der skulle leve alle sine frustrationer ud på de to uger, ferien varede. Ikke besværlig; men tidskrævende. Jeg forsøgte at holde lidt mental afstand til hende. Men det var svært. Hun så for det første rigtig godt ud. Hun havde store bryster, og selv om jeg endnu havde til gode at se hende i badedragt, eller nøgen, var der ingen tvivl om, at de var faste. Hendes røv var også fast.

Jeg tippede på, at hun dyrkede meget fitness. Ellers kunne man ikke se sådan ud i hendes alder. Hun rejste sammen med en veninde, men de havde hver deres værelse. Det undrede mig. Jeg opdagede senere hvorfor.

Et af deres formål med ferien var nemlig at få så mange mænd på krogen og med ind på værelset som muligt. Jeg indrømmer med det samme, at jeg var en af dem, hun fik på krogen. Hun hed Pernille.

Om aftenen var det lykkedes hende at få mig hevet ud på dansegulvet. Bandet, der kom fra Sverige, spillede Abba-efterligninger, og det gjorde de faktisk temmelig godt. Stemningen var fin.

Pernille var en guddommelig danser! Det slog mig med det samme. I betragtning af, hvor fyldig hendes krop var, bevægede hun sig som en springfjeder, som en, ja, danser! Professionel danser. Hun fortalte mig da også, at hun havde en fortid som showdanser.

Hun ville ikke lade mig gå. Hendes hænder var overalt på mig, både på dansegulvet og i baren samt ved hendes bord. Jeg var nødt til at droppe hende lige nu, inden der var andre gæster, der fik ondt af, at jeg brugte for meget tid på hende. Jeg talte ikke mere med hende den aften.

Det gjorde jeg næste formiddag i guidernes træffetid. Hun var utilfreds med sit værelse, så hun bad mig komme op og kigge på det. Det var ikke noget, personalet på hotellet kunne ordne, sagde hun. Jeg lovede at komme klokken fem om eftermiddagen, når jeg var hjemme fra dagens udflugt.

Jeg kunne høre vandet løbe i bruseren, da jeg bankede på hendes dør lidt over fem. Døren gik imidlertid op mistænkeligt hurtigt. Hun stod foran mig med blussende kinder og glade blå øjne og kun med et håndklæde omkring kroppen.

– Kom ind, kom ind! Kvidrede hun. Hun lignede ikke en gæst, der skulle til at brokke sig over noget.

Håndklædet var hele tiden lige ved at ryge ned over de svulmende bryster. Det lykkedes hende dog at holde fast i det for en stund, selv om hun havde taget min hånd og trukket mig indenfor.

Hun lukkede døren bag mig og begyndte at fortælle mig, at der havde været problemer på badeværelset, men at alt nu var i den skønneste orden. Jeg skulle derfor til at gå igen, men hun holdt fast i min hånd. I det samme røg hendes håndklæde på gulvet. Hun stod foran mig i al sin velskabte nøgenhed.

Jeg fandt det både pirrende og pinligt; jeg kunne ikke lade være med at sluge hendes krop med øjnene. Hun så sgu godt ud. Brysterne var netop så fantastiske, som jeg havde formodet, men det, der overraskede mig mest, var, at hun var helt glatbarberet. Det er vist ikke så almindeligt hos kvinder på hendes alder, tror jeg. Hun tog det helt roligt.

– Du ser vel masser af nøgne piger hver dag? halvt spurgte, halvt konstaterede hun. Det kunne jeg nu roligt afkræfte. Der gik længe imellem, selvom topløse piger og kvinder var ganske almindelige omkring hotellets swimmingpool. Ikke danskerne, sjovt nok. Jo, dem over fyrre. Men de unge tyske og især de unge russiske piger, som der var mange af, solbadede topløse. De tog imidlertid alle bh’en på, når de gik i vandet.

Pernille havde igen taget min hånd. Jeg blev klar over, at der var lusk med i det; at hun vistnok var i gang med at forsøge at forføre mig. Enhver anden, det var sket for, ville have samlet håndklædet op og skjult sig bag det og sikkert også undskyldt sin klodsethed. Det gjorde hun ikke. Hun tog som sagt min hånd og trådte et skridt nærmere. – Puha! Du stinker! Du trænger vist også til et brusebad, sagde hun og tak af med mig.

Jeg fulgte med som i trance. Jeg stank nu ikke! Men jeg var godt svedig. Det havde været en meget varm eftermiddag, og jeg havde netop planlagt at tage et brusebad inden aftensmaden. Jeg ville bare lige overstå Pernille først.

Nu vendte hun sig mod mig og knappede min skjorte op. Den klæbede til min krop på grund af sveden, men hun fik den hevet op af mine shorts og helt af mig. Så kom turen til shortsene. De var med livrem, som hun hurtigt fik løsnet, og lidt efter stod jeg kun iført underbukser og sandaler.

Underbukserne trak hun ned ved at gå ned i knæ foran mig, og da hun nu alligevel var dernede, tog hun uden videre min pik i munden. Det hele var gået meget hurtigt. Naturligvis havde jeg kunnet stoppe hende eller trukket mig tilbage, men et eller andet holdt mig tilbage. Sandsynligvis begyndende liderlighed. Da min pik først befandt sig i hendes våde varme mundhule, var der ingen vej tilbage.

Hun slikkede mig kun et øjeblik, men alligevel præcis så længe, at jeg blev helt stiv. Mit lilla pikhoved stod som en nyudsprunget eksotisk blomst lige ud i luften.

Hun stirrede forelsket på det, da hun trak mig ud i badeværelset. Her tog hun bruseren ud af stativet på væggen og brugte den som håndbruser, da hun først havde fået tændt for vandet. Det var præcis så køligt, at det virkede forfriskende og alligevel så varmt, at det ikke fik min pik til at skrumpe sammen igen.

Hun rettede strålerne lige mod min pik, hvorefter hun rakte mig bruseren og tog min pik i munden igen. Jeg sprøjtede min overkrop over og derefter mit hoved, mens hun vedblev at sutte pik, hvorefter jeg lod vandet risle ned over hendes ryg. Hun forsøgte at gnide vandet ind i sin krop, men det kneb med at blive rigtig våd over det hele, da hun lå på knæ foran mig.

Hun rejste sig efter et kort stykke tid og tog bruseren ud af hånden på mig. Så oversprøjtede hun sine bryster, mens hun kørte den ene hånd rundt på dem. Det fik min pik til yderligere at stivne, da det så helt enormt frækt ud. Dernæst rettede hun vandstrålerne direkte op i sin barberede fisse, samtidig med at hun spredte benene en anelse. Et saligt blik spredte sig i hendes øjne.

Hun mente imidlertid ret hurtigt, at vi var skyllet tilstrækkeligt over, for hun trådte ud af bruseren og trak mig med sig. To håndklæder blev revet ned af krogene på væggen, inden hun trak mig ind i værelset igen. Nu skubbede hun mig baglæns hen mod den store dobbeltseng, mens hun fortalte mig, hvor lækker hun syntes, min krop var.

Jeg var ikke vant til, at kvinder i hendes alder kaldte en pik for en pik, men det var det ord, hun brugte. Hun sagde, jeg havde en lækker pik; at den var fræk og lige til at bide i og alt muligt andet.

Hun skubbede mig omkuld på ryggen på den bløde madras, hvorefter hun kravlede hen over mig som en tiger på rov. Jeg troede, at hun igen ville tage min pik i munden, men hun kravlede lidt længere op, så min pik nu lå mellem hendes store bryster.

Nu klemte hun brysterne sammen om den med begge hænder, så hele staven og hovedet blev masseret af de bløde halvkugler. Da vores kroppe stadig var ret våde, gled det hele fint.

Så vendte hun sig pludselig 180 grader, så hun i stedet lå med ansigtet mod mine fødder og med fissen lige mod min mund. Jeg vidste, hvad hun forventede af mig, så jeg løftede nakken de få centimeter, der var nødvendige og satte tungen mod hendes våde revne.

Hun pressede sig et par centimeter bagud, så min tunge røg ind mellem skamlæberne. Jeg fulgte hendes kusses konturer og lod tungen glide hen til hendes klitoris. Der gik et gys igennem hende.

Hun tog atter min pik i munden, mens vi nu lå i en 69’er. Jeg har altid ment, at 69’ere er noget rod, men her var det virkelig godt. Måske fordi jeg lå underst. Eller måske blot fordi hun slikkede ualmindeligt lækkert.

Det var hende, der bestemte slagets gang. Hun drejede sig endnu engang rundt, forbavsende adræt i betragtning af hendes størrelse. Så skrævede hun hen over mig og førte min stive pik op i den barberede kusse. Jeg lå stadig på ryggen, så jeg kunne følge med i det hele. Det var rent ud sagt skidefrækt at se, hvordan min tykke pik gled op i den glatte revne og forsvandt længere og længere op i hende, indtil hun simpelthen sad på mig, spiddet til roden på min pik.

Hun roterede med kroppen i små cirkelbevægelser, og jeg kunne se, at hun havde det herligt. Men det var først, da jeg førte min tommelfinger ned til hendes helt synlige kilder, at hun røg helt op på tangenterne. Hun åbnede munden og lukkede øjnene og begyndte at kærtegne sin ene brystvorte med to fingre, mens hendes vejrtrækning blev hektisk og stødvis.

Og så kom hun sgu! Hun havde virkelig trængt til pik. Det kom helt bag på mig. Hun udstødte et hyl som en varulv ved fuldmåne, mens kramper gik gennem hendes krop. Så sank hun sammen over mig, hvor hun lå helt stille lidt. Jeg var lige ved at tro, at hun var besvimet. Da hun endelig løftede hovedet, havde hun tårer i øjnene.

Hun sagde ikke noget, men så blot ømt på mit ansigt. Det blev hun ved med, da hun bevægede sig nedad og tog min pik i munden. Og hun fastholdt sit blik på mit ansigt, også da jeg kort efter sendte et vandfald af varm sperm ind i hendes mund. Hun slugte det hele. Det havde jeg på forhånd vidst, hun ville gøre.

Da hun slap mig, rakte hun igen ud efter håndklædet.

– Snup et brusebad mere, sagde hun. Det gjorde jeg, mens hun blev i værelset. Da jeg kom ind igen, havde hun taget trusser og bh på.

– Tak, søde! Jeg siger det ikke til nogen! sagde hun, da jeg gik.

Det løfte holdt hun vist kun delvis. For da jeg mødte hendes rejsepartner næste morgen, sendte hun mig et frækt blik.

– Hej, tyr! sagde hun. Kommer du ikke lige op og ser på min håndbruser? Den virker ikke helt, som den skal! smilede hun.