Jeg fik bollerne i nælderne

i De Grå Sider

Er jeg forelsket i Josefine? Tjah. Jeg forguder hende såmænd; jeg kysser den jord, hun betræder, og jeg begærer hendes krop og sjæl. Så forelsket? Jo, det er jeg nok!

 

Og det ved hun. Hun er nok alt for sikker på mig. Hun kan få mig til hvad som helst, og hun udnytter det hæmningsløst. Det vil vist fremgå ganske tydeligt af min beretning, at hun leger med mig. Jeg elsker at være hendes legetøj.

Vi havde været på stranden, hun og jeg. Min lille bil var placeret på en parkeringsplads godt to kilometer fra det sted, vi lå. Da vi skulle hjem, trak jeg hende op at stå fra tæppet i sandet. Jeg havde hendes højre hånd i min. Da hun stod op, førte hun pludselig hånden op til min mund og stak en finger ind mellem mine læber.

– Slik mine fingre, sagde hun.

Jeg adlød som altid. Jeg adskilte læberne lidt mere, og nu stak hun endnu en finger ind i min mund. De smagte af saltvand. Hun kiggede mig dybt ind i øjnene; det var, som om hun så ind i min masochistiske sjæl. Jeg mener ellers ikke, at jeg er masochist. Men når Josefine er i det lune, er jeg.

Mens hun stod med næsten hele hånden inde i min mund, kom to kvinder i fyrrene forbi. De kunne ikke undgå at se, hvad der foregik. Jeg kunne ud af øjenkrogene se, at de hviskede sammen.

En underlig ophidselse gik igennem mig, mens Josefines fingre kørte rundt i mine mundvige og omkring min tunge. Min pik begyndte næsten naturstridigt at blive stiv.

Josefine trak fingrene ud af min mund. Hendes sjette sans havde allerede fortalt hende, hvad der var ved at ske, og hun kastede et blik ned mod bulen i mine badeshorts. Så bad hun mig samle tingene og lægge dem ned i den lille vogn, vi altid brugte, når vi skulle transportere noget. Vi begyndte vandringen gennem skoven ned mod bilen.

Da vi havde gået et par hundrede meter, vendte hun sig pludselig mod mig. Det var hende, der trak den lille vogn.

– Giv mig dine bukser, sagde hun.

– Hva’ba? – Gi’ mig dine bukser! gentog hun.

– Skal jeg så gå med røven bar? spurgte jeg vantro.

Hun nikkede med et lille tilfreds smil. Jeg stod stille et øjeblik. Så gjorde jeg, som jeg altid gjorde, når Josefine krævede noget. Jeg adlød. Jeg smed shortsene og rakte hende dem. Hun krøllede dem sammen og smed dem ned bag i vognen. Jeg forestillede mig, at vi ville møde nogen på stien, men der var nu ikke nogen i sigte.

Vi gik endnu et par hundrede meter. På højre hånd lå nogle brændestabler. Uden at se på mig, gik Josephine hen til en af stablerne og lænede sig op ad den. Så smøg hun sig hurtigt ud af sine shorts. Hun var nøgen indenunder. – Slik mig! befalede hun.

Jeg gik hen mod hende og lagde mig på knæ foran hende. Hun brugte begge hænder til at sprede skamlæberne, og det var nemt at sætte tungen direkte mod klitoris, sådan som hun godt kan lide det.

Jeg slikkede hende godt og vel et minut, tror jeg. Så blev hun træt af den leg, selv om hendes åndedræt var begyndt at blive mere stødvist. Hun skubbede mig væk med en hånd på min pande og tog igen sine bukser på. Jeg var stadig nøgen. Der var heller ikke nu nogen mennesker i sigte.

Vi gik videre. Vi var nu godt halvvejs til P-pladsen. Pludselig kunne jeg se, at der kom nogen mod os længere nede ad stien i retning mod P-pladsen. På afstand lignede det to ældre mennesker, en mand og en kvinde.

Josefine tog min hånd og holdt godt fast. Hvis jeg ville gemme mig, skulle jeg rive mig løs med magt. De too gamle kom nærmere. På vores venstre side løb nu den lille bæk, der følger stien det meste af vejen. På højre side groede der et tæt krat af brændenælder.

– Smut derind, sagde Josefine med et nik med hovedet mod brændenælderne.

– Men, for Fanden. Jeg er jo nøgen! protesterede jeg.

Var kællingen blevet fuldstændig sindssyg? Nu gik hun hen og plukkede en brændenælde, tilsyneladende uden at brænde sig. Jeg lagde mærke til, at hun tog helt nede ved roden. Så gik hun hen imod mig. Hun holdt brændenælden foran sig som en lanse. Den pegede direkte mod min pik. Jeg sprang baglæns.

– Stå stille! befalede hun.

Jeg stoppede. Sekunder senere ramte spidsen af et af de brændende blade mine nosser. Det sved og brændte. Men endnu engang skete der dette mærkelige, dette naturstridige, som Josefines nærvær gør ved mig. Jeg blev ophidset.

Smerten var erotisk, ja, direkte liderlig. Jeg turde slet ikke tænke på, hvordan jeg ville have det bagefter, men lige nu var det afsindigt liderligt. Nu tjattede hun endda med nælden direkte hen over min pik.

– Den ka’ li’ det! jublede hun, da hun så, at jeg igen blev stiv. Jeg prøvede at fjerne fra mig fra de svirpende små slag og kiggede samtidig nervøst ned ad stien for at se, hvor tæt de to skovvandrere var kommet på os. De var væk! De var enten vendt om eller var drejet ned ad en lille sti, jeg ikke kunne se herfra, hvor jeg stod.

Jeg sprang hen til hende og tog fat om hendes håndled for at vriste brændenælden ud af hendes hånd. Jeg kunne jo ikke bare gribe om den; det ville gøre for ondt.

Hun strittede selvfølgelig imod, men pludselig gav hun slip og tog i stedet fat om min pik, der endnu ikke var faldet helt til ro. Kombinationen af brændenælden, den friske sommerbrise og hele den absurde men frække situation havde sat sine spor.

Hun stak sit ansigt helt hen til mit.

– Ved du godt, at du er masochist? spurgte hun pludselig med et provokerende udtrykt i ansigtet.

Det vidste jeg jo godt. I hvert fald, at jeg havde nogle masochistiske tendenser en gang imellem. Men det var første gang, at der var nogen, der have sat ord på. Tænk engang, at en tyveårig tøs kunne se det så klart! – Giv mig mine busker! krævede jeg. Det er ikke sjovt længere!

Hun ignorerede mig. Jeg kunne selvfølgelig bare tage dem i vognen, men det ville være et brud på de underforståede regler i vores lille leg. Jeg kiggede igen ned ad stien. Der var ingen.

Nu vendte hun sig og trak mine busker frem fra bunken på vognen. Så tog hun tre raske skridt ind imellem træerne, idet hun bad mig om at følge efter hende.

Da hun var kommet et godt stykke ind i skoven, vendte hun sig. Hun havde stadig mine bukser i hånden. Pludselig smed hun dem af alle kræfter op i det nærmeste træ. De blev hængende godt tre meter oppe. Det tog mig kun få sekunder at se, at jeg nemt kunne få dem ned derfra.

Så trådte hun med ét ud af sine bukser, så hun stod med nøgen kusse foran mig . – Slik mig igen! bad hun.

Næh, det er måske mere rigtigt at sige, at hun befalede det. For der var noget bydende i hendes stemme. Jeg var opfyldt af et brændende ønske om at adlyde hende. Så jeg faldt ned på knæ foran hende og borede ansigtet ind mod hendes hårløse kusse.

Hun løftede det ene ben og lagde det over min skulder, mens hun holdt balancen ved at lægge begge hænder på mit hoved. Nu kunne jeg for alvor komme til. Jeg borede næsen og dernæst tungen op i den fristende kusse og konstaterede, at hun var liderlig.

Hvor længe havde hun mon selv haft fornøjelse af at lege med mig? Altså sådan rent seksuelt. Det kan godt ske, at jeg havde nogle masochistiske tendenser, men hun var til gengæld lidt småsadistisk. Så vi supplerede faktisk hinanden fint. Nu skubbede hun mig bagover, så jeg kort efter lå nøgen på ryggen i de bløde visne nåle fra gran- og fyrretræerne over os. Så rykkede hun helt op over mit ansigt og sænkede kroppen ned over det, så hun til sidst sad mageligt med fissen på min mund.

– Ligger du godt? spurgte hun.

Pludselig blev jeg nervøs for, at hun ville tisse mig i munden. Så tænkte tanken til ende; jeg konstaterede til min store overraskelse, at jeg nærmest håbede på det.

Det gjorde hun dog ikke. Men hun kørte sin våde fisse rundt i hele mit ansigt, så jeg ind i mellem dårligt kunne få luft. Specielt ikke, når hun klemte lårene sammen om mit ansigt og pressede hele sin kropsvægt ned over mig og blev siddende.

Hun lagde sine hænder bag min nakke og pressede mit ansigt op mod kussen, som om hun ville mase det op i hende. Den absurde tanke tiltalte mig. Jeg ville gerne stikke hele hovedet op i hende, hvis det ellers kunne lade sig gøre. Ja, jeg ville gerne krybe helt op i hende. Det kunne Freud sikkert sige noget om.

Det lykkedes mig at slikke hende til randen af orgasme, uden at jeg mistede bevidstheden på grund af iltmangel. Da hun selv var tæt på, rakte hun den ene hånd bagud og tog hårdt fat om min pik. Og så onanerede hun mig i takt til min tunges bevægelser på hendes kilder, så vi næsten kom samtidig kort efter.

Mit første sprøjt fløj helt op på hendes ryg. De næste var mere afdæmpede, men der var dog stadig tryk på. Og det var, som om min udløsning ikke ville få ende.

Jeg blev ved med at sprøjte, og hun blev ved med at malke min pik, til det til sidst næsten gjorde ondt. Først da jeg gryntende og nærmest klynkende vred og vendte mig under hende, holdt hun inde.

Hun hoppede nu af mit ansigt og bøjede sig ned og kyssede mine læber. Hun må have kunnet smage sig selv på min mund. Jeg kunne mærke, hvordan hendes kussesaft var gnedet ud over hele mit ansigt. Hun kyssede mig igen, ømt og længe. Så slap hun mig og kiggede mig dybt ind i øjnene.

– Min lille masochist! sagde hun kærligt, mens hun rev blidt i mit hår…