Fik Fisketorvets frækkeste sild på krogen

i De Grå Sider

“Jeg rejste mig op og stirrede på hende, mens hun satte sig på skamlen og tog min pik frem med rutinerede fingre”
Nogle folk kan godt lide indkøbscentre, og andre kan bedre lide at gå i små butikker. Jeg hører helt klart til den sidstnævnte kategori, indtil jeg for første gang oplevede at score på Fisketorvet. Det var en ret surrealistisk oplevelse.

Jeg skulle både i Føtex, Silvan og H&H, så derfor blev det Fisketorvet, da det lå tættest på. Jeg skyndte mig igennem centeret fra den ene butik til den anden, men da jeg var i Silvan, kom jeg til at stå i kø bagved en flot dame.

Hun var vel omkring de 40 med stort blondt hår og en svajende kavalergang, der fik flere af de ansatte fyre til at gøre sig ærinder ved kassen, selvom det var tydeligt, at de bare lige skulle have sig en kigger på den frække dame.

Damen vidste godt, hvad hun var værd og skød op i barmen, så det var en fryd, og de andre damer i køen så giftige ud. Jeg skyndte mig at hjælpe hende med lidt varer rent instinktivt, selvom jeg ikke vidste, hvad det skulle føre til her i Silvan.

Da jeg bagefter hastede over i Hennes & Mauritz, var hun der pludselig igen og havde problemer med at bære sin pose, mens hun skulle prøve tøj. Jeg tøvede et øjeblik, og så fik jeg øje på hendes kavalergang igen og gik over til hende.

Hun kiggede eftertænksomt på mig, da jeg tilbød at holde hendes pose, mens hun testede tøj. Så rakte hun mig posen og skød sin barm imod mig.

– Er du ude på noget?

Det benægtede jeg på det bestemteste, og hun afbrød mig og sagde, at det var en skam, for ellers havde hun tænkt sig at tilbyde mig et blowjob ovre i omklædningsrummet. Det gjorde mig rimeligt mundlam, og resten af tiden jeg gik rundt efter hende med hendes pose, prøvede jeg dels at styre min ståpik og dels at finde ud af, hvordan jeg fik hende guidet tilbage til hele blowjob-tanken.

Endelig styrede hun mod omklædningsrummet og bad mig vente udenfor… jeg stod lidt og så skuffet ud, som en lille dreng der alligevel ikke havde fået noget slik, men da hun stod i døren vendte hun sig om og nikkede mig med. Snart efter var hun ved at smide tøjet inde i omklædningsrummet, mens hun holdt øjenkontakt til mig og langsomt tog sit tøj af.

Hun havde ingen trusser på under kjolen, og det var jo skønt at se. Og efterhånden som hun prøvede sine forskellige bh’er af og forskellige trusser begyndte det at gøre for ondt i min pik. Jeg måtte befri den.

Diskret prøvede jeg at lirke den ud af bukserne, så hun ikke bemærkede det, men hun var en moden og erfaren dame, der vidste, hvad der foregik i lyskenområdet.

– Rejs dig op.

Jeg rejste mig op og stirrede på hende, mens hun satte sig på skamlen og tog min pik frem med rutinerede fingre. Det var skønt at mærke, hvordan hun stille og roligt lod sine varme fingre glide op og ned af min pik og trak forhuden forsigtigt, men bestemt tilbage, mens hun hele tiden kiggede mig i øjnene.

Da jeg troede, at jeg ville sprøjte hende i ansigtet, slugte hun pludselig min pik med et ryk, og jeg var ved at gispe så højt, at jeg var bange for at blive hørt, men ingen kom løbende og rev døren op. Men så højt havde jeg aldrig gispet før, tror jeg.

Hun suttede min pik langsomt men bestemt i lange strøg, og det var noget af det frækkeste, jeg har prøvet. Hele tiden stille og roligt. Ikke hektisk og hysterisk som de fleste unge piger gjorde det, men roligt og bestemt.

Jeg prøvede desperat at holde igen, men det var virkeligt svært, særligt når hun kiggede mig op i øjnene og lod tungespidsen spille over mit pikhoved. Jeg kunne ikke holde til mere og prøvede at trække mig væk fra hende, men hun holdt fat i min pik, og snart efter sprøjtede jeg hende dybt ned i halsen, hvor ikke en dråbe gik tabt.

Hun løftede endeligt hovedet, da jeg var færdig med at krampe og smilede til mig.

– Så er det min tur. Ned på knæ.

Min ben eksede så meget, at jeg hurtigt faldt ned på knæ foran hende, hvor hun spredte benene og satte sig godt til rette. Så dirigerede hun mig ind mellem sine ben, hvor jeg hurtigt fandt hendes klitoris og slikkede det bedste, jeg havde lært.

Det var åbenbart tilfredsstillende, for snart efter begyndte hun at stønne dæmpet og kaldte mig en “god dreng”. Det var ikke noget, jeg var blevet kaldt i mange år, men jeg nød rosen, og stak to fingre op i hende, og det var virkeligt noget, der kunne få hende til at vride sig.

Det var også tydeligt, at hun trænede et eller andet, for hun var dejligt stram. Og det var jo skønt at mærke hende lukke sammen om mine fingre. Jeg tænkte på, hvordan det ville være at glide op i hendes varme, stramme fisse, og det var en fryd.

Da hun endelig kom var det med en sagte jamren, og fingrene krampagtigt hårdt fat i håret på mig. Vi var begge to stille lidt, men da jeg rejste mig opdagede vi begge to, at jeg havde fået en solid ståpik igen.

Så fik jeg endnu en sutter af den blonde dame, der ellers skulle skynde sig hjem og lave mad til hele familien, forklarede hun, mens hun spillede min pik og kiggede op på mig. Jeg nikkede ivrigt for at få hende til at sutte mig færdig, men jeg kunne pludselig se hendes blik blive sultent.

Så rejste hun sig op og skubbede mig ned på stolen og gled ned over min pik. Og så fik jeg endelig at føle hvordan det var at være oppe i hendes stramme fisse.

Hun havde beholdt sin bh på under hele seance, men nu kom brysterne ud i det fri, og jeg elskede at se hendes store tunge bryster hoppe foran mit ansigt, mens jeg prøvede at fange brystvorterne med munden.

Det gik der lidt tid med, og det var skønt endelig at fange dem og mærke dem blive patronhårde i munden på mig, hvilket fik damen til at stønne og knurre lidt.

Pludselig trak hun sig op og stå, og min pik føltes helt kold ude i den hårde virkelighed. Men så vendte hun sig om og sank ned over mig igen, og begyndte at spille klitoris på sig selv, mens hun hævede og stødte sit underliv ned over min pik.

Jeg havde hænderne godt fat om hendes hofter, men jeg fik ikke lov til at styre så meget, og snart efter red hun sig selv til en indestængt orgasme. For selvom hun var væk i liderlighedens land, var hun ikke længere væk end at hun vidste, at hun ikke skulle begynde at huje og skrige.

Hun sank sammen over min pik, der var stivere ende nogensinde, og jeg kunne mærke hendes ben ekse og sitre. Det var tid at tage styringen, så jeg rejste os op og gled ud af hende og vendte hende om og lænede hende ind over skamlen, så hendes muskuløse røv stak i vejret.

Hun brokkede sig lidt og sagde, at hun egentligt ikke havde tid, men det var der ikke noget der hed nu.

Jeg pressede pikken op i hende med et grynt og sørgede for at komme helt i bund. Det var skønt endeligt at få lov til at styre, og jeg begyndte i dybe ryk at kneppe hende hårdt bagfra, med et solidt tag om hendes hofter.

Da hun begyndte at stønne ordentligt greb jeg fat i hendes hår og kneppede til. Det var noget hun kunne lide, og selvom hun havde travlt nok med at støtte imod væggen ind til næste prøverum, kom hendes lille hånd alligevel af og til ned og kæle lidt for klitten, der ellers måtte være godt øm nu.

Det var tid at give los, og jeg pulede igennem og kom med et indestængt brøl, der helt sikkert kunne høre i nogle af de andre prøverum. Det kom dog ingen kommentarer i første omgang, og vi fik tøjet på og skyndte os ud. Der stod alligevel en lille kø og ventede på at komme til, hvor fyrene smilede og pigerne så lidt indebrændte ud.

Udenfor butikken skiltes vi med et smil, men efter den oplevelse går jeg altid på Fisketorvet, når jeg skal købe noget. Hvad som helst…