Fed sex med tykke Alice

i De Grå Sider

Det er sjovt, som de tykke piger tit bliver overset. Det er ligesom om, at alle de andre piger ser ned på dem, og dermed gør de også selv, og fordi de fleste piger gør, er der også mange fyre, der ikke rigtigt ser på dem som seriøse kæreste muligheder. Men det er lidt ligesom den gamle vittighed. “Hvad er ligheden mellem gamle biler og tykke piger? De er sjove at køre i, men ikke når ens venner ser det.”
I min omgangskreds var der desværre ret mange poptøser, der gik mere op i deres udseende end noget andet. Jeg ved ikke, hvor meget vi skulle høre om diæter, spinning-kurser og forskellen på pilates og astanga-yoga. Det var rimeligt irriterende, når man nu bare ville have fisse. Men der var også en enkelt pige i gruppen, som hed Alice, og ligesom havde hægtet sig på, og som de magre veninder trak med som et slags socialt projekt. Det var egentligt lidt uretfærdigt, for hun var helt klart den mest intelligente af pigerne og den sjoveste.

Til festerne endte det altid med, at man sad og hylede af grin og drak med Alice, mens de magre piger stod og dansede med hinanden. Og når så det blev senere, gik man i gang med at bage på en af de tynde piger. Men jeg må indrømme, at de par gange, jeg havde lokket en af tøserne med hjem, havde det været virkelig dårlig sex.

De kastede sig på ryggen og tog imod, som om de gav en gave, når man fik lov til at kneppe dem. Det var bare som om, man var blevet vænnet til ikke at tænke på Alice som en af pigerne. Hun var mere en af kammeraterne, selvom hun jo naturligvis var den af alle hunkønsvæsnerne, der havde de største bryster i miles omkreds.

Og så en aften skete der ligesom det, at vi var to af vennerne, der endte med at sidde på hver side af Alice og snakke og grine, som vi plejede, da pludselig hun lagde en hånd i skødet på mig. Jeg fik øjeblikkelig ståpik og måtte indrømme, at hendes store gyngende bryster var mere kvindelige end samtlige pilates-kællinger i rummet til sammen.

Jeg kiggede mig omkring for at se, om nogen havde opdaget noget, og så, at min kammerat, der sad på den anden side af Alice, havde nogenlunde samme udtryk i ansigtet som mig, og spottede Alice hånd i skødet på ham også.

Det så ud til, at Alice havde taget springet og var træt af at vente på, at vi fik nosset os sammen til at gøre noget ved sagen. Og det var da også rart for en gangs skyld, at der var en kvinde med noget initiativ i.

Efterhånden som Alice fik spillet os hårde udenpå bukserne, blev vi mere og mere stakåndede og røde i hovederne og fik sværere og sværere ved at få smarte replikker frem. Til gengæld begyndte vi at lade hænderne gå på opdagelse ovre hos Alice, og der var jo meget at tage på.

De magre tøser på dansegulvet opdagede, at der foregik noget ovre ved bord fire, og snakken begyndte at gå rundt omkring på dansegulvet. Det var tid at tage en beslutning, og det var egentlig ikke så svært.

– Skal vi ikke tage hjem til mig?

Min kammerat, Mike, havde lidt sværere ved at tage den beslutning, for han havde altid været mere af en slave af spinningtøserne, så han havde nok foretrukket, at det hele havde foregået lidt mere diskret. Men jeg tænkte, at det var ved at være tid for Alice at få lidt bekræftelse. Så vi rejste os, med stiv pik ned af låret, og gik ud sammen alle tre, ind i en taxa og tog hjem til mig, hvor dobbeltsengen stod klar.

Vi var dårligt nok nået ind i soveværelset, før Alice sad på sengekanten og hev vores pikke frem og begyndte at sutte løs. Og hun suttede pik som en drøm. Ikke som de piger, der sutter ens pik, fordi de føler, de skal gøre noget for en, men hun suttede pik, som om hendes liv afhang af det.

Vi stod som to liderlige skoledrenge og fik guffet gren, så det var en fryd, og imens kunne vi række ned og gribe i en barm, der var få forundt at opleve. Vi havde længe vidst, at Alice gemte på et par enorme kasser, men da først de blev sluppet løs, var det helt abnormt.

Vi kunne ikke være passive så længe i træk, så snart blev Alice smidt på sengen og fik flået tøjet af, mens jeg kastede mig over hendes store jader, og Mike røg mellem benene på hende. Snart genlød rummet af klagende jamren fra Alice, der vist ikke havde fået noget længe.

Efter nogle minutter skiftede vi stilling, og jeg pressede min stenhårde pik op i hendes fisse, der var ret stram. Men det var måske bare fordi, man forventede, at en stor pige også har en stor kusse, men det var jo slet ikke tilfældet. Imens fik Mike hevet svaberen ind i flaben på Alice, der fik pik i begge ender, og det var noget, hun nød, kunne vi høre. Når hun ikke lige havde en pik i munden, begyndte hun at udstøde obskøniteter og vulgariteter, så det var en fryd. Snart begyndte hun at krampe sammen om min pik, og det var tid for mig at sende den første ladning op i hende med et brøl, mens hun skreg sin første orgasme ud i rummet, og fik masser af pik i flaben.

Det tog få sekunder for Mike at følge med ved at komme ud over ansigtet på Alice med et højt råb. Vi lå et øjeblik og sundede os, inden Alice luntede ud i badeværelset for at vaske sit ansigt.

Da hun kom tilbage, var vi så småt ved at tænke på, at vi skulle af sted igen, men det tog ikke mange øjeblikke for Alice at få os på andre tanker, da hun lå på alle fire og suttede vores pik på skift igen.

Da vi var kampklare igen, rakte hun ud efter en skuffe og fandt en lille tube vaseline frem. Det fik vores pikke til at stritte endnu mere, og vi indtog vores positioner. Mike fik lov at ligge nederst, og Alice sænkede sin varme kusse ned over hans pik, mens han tog sig kærligt at hendes store junger.

Jeg fik indsmurt greben og gjorde klar til indtrængen. Det var meget meget svært at få pikken ind. I forvejen var Alice en ret stram tøs, og nu var der allerede en pik oppe i hende, så det var lige før, jeg slet ikke kunne være der. Men med god vilje og en sidste kraftanstrengelse kom jeg i bund, og Alice var grædefærdig af liderlighed.

Lige så forsigtigt begyndte vi at kneppe hende igennem fra hver vores side, og Alice udstødte en lang ubrudt klagelyd, mens hun blev fyldt ud som aldrig før. Det var skønt at mærke hendes stramme huller krampe omkring vores pikke. Det tog ikke lang tid, for nogen af os at nærme os klimaks, og da først, Alice begyndte at skrige og jamre sig og skrige sin orgasme ud i rummet, fulgte vi op ved at give fuld skrue og kneppe igennem, indtil vi kom oppe i hende med synkronbrølen, så hele opgangen må have hørt det.

Og så faldt vi ellers i søvn alle sammen. Men næste morgen var det lørdag, og vi fortsatte lidt endnu. Det var et nyt kapitel, der åbnede sig der for os alle tre, og det blev ikke sidste gang, vi gik sammen hjem os tre.