Dyrepasseren fik det dyriske frem i mig

i De Grå Sider

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde regnet med, at jeg ville tænde på en dyrepasser. Hun arbejdede i Zoologisk have og gik rundt i grønne gummistøvler hele dagen. Det var egentlig ikke mig, men måske påvirkede det mig, at hun gik rundt iblandt dyr hele dagen. Det betød noget. Det betød også noget, at hun havde en lækker røv, sådan lidt fyldig. Det blev sådan, at mine børn til sidst spurgte, hvorfor vi nu skulle i Zoologisk have igen, endnu en søndag eftermiddag, men jeg måtte forklare dem, at der var kommet nye dyr, og at elefanterne var ude nu. Når vi så kom derover, var det ikke altid det blev sådan, som jeg havde sagt, men noget måtte jeg finde på. Jeg skulle bare se Jeanette.

 

Hun gik rundt i girafhuset igen den søndag, og det lykkedes mig at få pigerne til at lege ved kaninparken. Så fik jeg tid til at snakke og flirte lidt.

Hun havde et ansigt som var klart og stærkt. Hun lignede ikke én, der gad at gøre ret meget ud af sig selv, men jeg kunne ikke vide, om det bare var hendes arbejde at se sådan ud. Hun var ikke direkte usoigneret, slet ikke, bare ikke særlig feminin i traditionel forstand. Men alligevel lækker og med flotte, dybe, grågrønne øjne og et kraftigt, mørkt hår.

Hun havde bemærket, at jeg nu kom igen, og der var en god kontakt imellem os. Jeg stod og filmede helt vildt, og det lykkedes mig at røre ved hendes ene arm. Jeg mærkede, at hun kunne lide det. Vi stod længe og så hinanden ind i øjnene uden at sige så meget. Der var varme. Der var kontakt. Så stak hun hænderne i regnfrakken og vendte rundt.

Det var lykkedes mig at få hendes nummer, og da vi mødtes nogle dage efter lukketid på en helt almindelig hverdag i Zoologisk have, var der ingen tvivl om, at vi havde noget, vi skulle have gennemført. Hun gik rundt der, hvor jeg forlod hende sidst, og vi gik og snakkede. Hun fortalte om sit arbejde med dyrene. Jeg havde set hendes fortrolighed med dem, og det var ret imponerende. Hun havde greb om dyrene, og hun virkede på en måde mere i kontakt med dyr end med mennesker. Vi satte os inde på et slags kontor inde ved siden af girafferne. Der lugtede ikke godt. Der stod en termokande, og det lå nogle numre af National Geografic.

Atmosfæren var underlig tør, og der var græsstrå og halm over det hele. Hun sad oppe på bordet i sine cowboybukser. Hun tog mig i hånden og kiggede på den, som om det var en pote, hun skulle undersøge. – Kom med den anden. Hun kyssede mine hænder, meget sanseligt og lidt mystisk. Så begyndte hun at blive lidenskabelig og stak et par fingre ind i munden og suttede på dem. Hun legede med sin tunge og nød det tydeligvis, mens hun gav mig det vildeste blik. Det var sådan lidt legende og prøvende det hele, både meget uskyldigt og meget forbudt. Vi var stadig i Zoologisk have. Vi var på forbudt område.

– Du er virkelig sød, fik jeg sagt.

– I lige måde.

Hun slikkede videre og nærmede sig min mund. Hun tøvede et øjeblik, vendte sig om, men kyssede mig så, pludseligt og let. Jeg kyssede igen. Hun holdt om mig, og jeg fik endelig lejlighed til at mærke hendes røv imod mig. Jeg kunne mærke, at hun havde stramme balder, selvom de var fyldige. Det var en rigtig kvinderøv, og sådan nogle kan jeg slet slet ikke stå for. Jeg tog på den og nød det i fulde drag.

– Nå, hvilket dyr er du så?

Hun var legesyg.

– Jeg er en løve, svarede jeg!

– Okay. Det lyder da spændende. Og hvad spiser sådan én?

– Kvinder…

Jeg tog fat om hende rigtigt, om lår og røv, og vi kyssede intenst nu. Det blev hedt, og jeg løftede hende op på bordet. – Er det frokosttid nu, så?

– Ja. Det er tid…

Jeg hev bare hendes alt for meget tøj af hende og nød hende. Jeg bøjede mig ned over hendes bryster og slikkede dem. Det var fantastisk blødt. Hendes brystvorter var skønne og dejligt stive. Jeg forestillede mig, at hun var et slags dyr, som jeg gik ombord i, og den tanke begyndte at gøre mig mere vild. Jeg mærkede, at jeg blev hård. Hun var våd bag trusserne, og jeg tillod mig at tage resten af tøjet af hende.

– Kan du lide min krop?

Hun virkede meget åben.

– Ja, dine former er skønne. Hvilket dyr er du for resten?

– Jeg er en gazelle.

– Okay. Det lyder specielt?

– Jeg er også speciel.

Det ragede mig egentlig, hvilket dyr hun var, for jeg mærkede, at hun var våd, og den måde, hun var henkastet på, kunne jeg slet ikke stå for. Hun opfattede sig selv som denne krop og som et dyr, tror jeg, det betød noget, at hun var biolog, for hendes krop var mere fysisk end ellers. Hun gik efter fysisk nydelse. Hun kendte sin krops behov.

Jeg slikkede hende først, for jeg havde alt for længe savnet smagen af kusse. Jeg gled op til hendes bryster, krammede og slikkede de bløde puder og kyssede så hendes fyldige læber. Ind imellem vendte jeg mig om og gik fra hende i en form for undersøgelse af, hvad hun ville gøre.

Hun lå bare helt stille og ventede. Hendes blege hud virkede så afventende. Hendes lemmer så slappe, som om hun var et dyr, der slappede af. Uden længsel, uden følelser. Men følelser havde jeg, og min pik var stiv. Jeg tog den i hånden, nød at føle mig maskulin og gled op i hendes kusse, der gav rigtig godt efter, og så tog jeg hende til lyden af hendes stønnen. Sådan tog jeg hende og blev med at glide frem og tilbage i hende.

Hendes cowboybukser lå i det ene hjørne. Hendes trusser i et andet. Og verden handlede nu kun om os i dette træhus, os i denne Zoologiske have, nu kunne vi være dyriske og føle os frie og vilde. – Åh, ja, tag mig, kom…

– Ja, åh, du er fræk og vild…

Jeg nød at se hende give sig selv, og jeg nød, når hendes ben var bøjet sådan op, så man rigtigt kunne komme til og mærke, at hun gav efter for mig som mand eller dyr, eller hvad jeg nu var. Jeg tog hende bare og kneppede og blev ved som et vilddyr, og det blev vådt og varmt, og vi kunne råbe og stønne, for det eneste, der var på den anden side af væggen, var giraffer, og det eneste, der var ude på den anden side af girafferne var en tom dyrepark kun med dyr og efterladt ispapir på stierne! – Åh, ja, jaa…

– Kan du lide det?

– Ja, åh, løve, tag mig…

– Ja, jeg tager dig. Jeg knepper dig, uh, åh, ja…

Jeg ævlede mere, end jeg plejer, noget med at være vild og noget med at tæmme dyret, og der kom noget løssluppent over hele seancen. Jeg kunne ikke rigtigt styre det. Det var som om, vi kunne gøre hvad som helst her på hendes arbejdsplads.

Hun holdt fast om min røv og sagde, at hun havde lagt mærke til mig allerede første gang og glædet sig til at være tæt med mig, og hun sagde alle mulige søde ting.

Det var en fryd, for hun sagde så meget om min krop, også at jeg var pæn, og at mine hænder var fantastiske. Hun sagde meget om mine hænder, som om det var vigtigst af alt. Mine store, blide hænder, der holdt om hendes vidunderlige dyre-agtige bryster.

Jeg kunne høre, hun var ved at komme.

– Åh, ja, jeg kommer, åh…

– Ja, kom, kom så!

Hun rystede og kastede sit hoved fra side til side, mens jeg holdt hende om det mørke hår, og så kom hun da bare med nogle krampetrækninger, hendes negle i min hud, og jeg trak mig ud og sprøjtede over hende, så hun fik, hvad hun skulle have, Jeanette. Hun nød sæden og smurte den rundt over sig i rolige, lykkelige bevægelser, som om det var en slags bodylotion. Hun slikkede endda på sin finger for at smage den. – Mhm, salt…

Jo, her var virkelig et dyr. Jeanette var ikke helt normal. Snart ville hun hoppe i gummistøvlerne igen og vade rundt iblandt dyrene. Snart ville hun være iblandt sine egne. – Du er fræk, du er.

– I lige måde.

Måske havde hun ret. Der var i hvert fald meget, vi var enige om, for vi var nok begge lidt dyriske, i hvert fald liderlige som dyr indimellem. Hun forklarede mig også, at hun nogle gange blev så tændt af at være sammen med dyr, at hun blev nødt til at spille den af på personaletoilettet. At hun blev meget påvirket af det, virkelig. Jeg troede hende.

Med det, jeg havde oplevet, troede jeg hende. Hun gik fuldkommen rundt i sin egen verden, og jeg havde bemærket de store pupiller, hun havde, og så tilfreds, hun så ud, så dyb og rolig og lidt mystisk og hemmelighedsfuld. Måske var det bare en fornemmelse, men jeg tror, at noget i mig intuitivt vidste, at hun ville være god til sex og i virkeligheden gik og tænkte på sex, iblandt løver, aber og flotte flamingoer.

Det blev ikke sidste gang, vi var sammen i Zoologisk have. En anden gang beholdt hun de grønne gummistøvler på, og jeg ved ikke, om jeg er pervers, det mener jeg egentlig ikke, men jeg opdagede, at jeg var en lille smule tiltrukket af alt det, der havde med natur og dyr at gøre.

Det holdt mig til jorden på en måde, fordi jeg ellers godt kan være en lille smule flyvsk og oppe i luften. Her var en kvinde, som pegede på det væsentlige, og jeg hjalp hende med det. Vi fokuserede på det vigtige, Jeanette og mig, og vi faldt til ro i hinandens favntag.

Mine børn kunne ikke forstå den pludselige interesse for Zoo.

– Far, skal vi nu i Zoologisk have igen?

Jeg forklarede, at det blev en kort tur. Jeg skulle bare lige hen og hilse på Jeanette og aftale noget nyt med hende. Lysten havde meldt sig, og der skulle gives afløb, når vi igen var alene. Vi var jo dyr og måtte give efter for vores lyster. Det var Jeanette og jeg gode til. Virkelig gode faktisk. På dette punkt kan man godt misunde dyrene. De boller, når de kan. Det kan vi lære noget af. Det burde vi også gøre, for verden ser altid lidt bedre ud bagefter.