Den lille med den store

i De Grå Sider

Jeg var en lille splejs med en stor pik. En meget stor en, faktisk. Mine kammerater i skolen kaldte mig “den lille med den store”. Det smigrede mig, men herudover var mit selvværd ikke ret højt dengang. Jeg var lige fyldt atten, men jeg lignede mere en dreng på fjorten. Altså lige bortset fra pikken!

 

Det er mange år siden. Men der er ingen tvivl om, at det var nogle seksuelle oplevelser, jeg havde dengang, der formede mit sexliv, som det er i dag.

Jeg elsker at blotte mig. Jeg tænder på det! Og jeg er også lidt af en lurer. Men da jeg samtidig er det mest lovlydige menneske, der kan gå på to ben, styrer jeg mig i hverdagen. Jeg kunne ikke drømme om at vise mig frem for nogen, der ikke ønskede det. Den slags blotteri har jeg kun foragt til overs for.

Så min eneste udvej i dag er sexklubberne. Nudistlejre siger mig ikke noget. Og nudister gennemskuer mig hurtigt. De fornemmer, at jeg kun er der for at vise min store pik frem. Så bliver jeg frosset ud. Det er fair nok! For nudister betyder den nøgne krop intet. For mig betyder den alt.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at min ophidselse ved at blotte mig blev grundlagt, da jeg var de her atten år og nogle måneder. En blotter blev født, da Pernille og Malene tog mig under kærlig behandling.

Faktisk var det dengang både traumatisk og helt afsindigt ophidsende. For de to tøser ydmygede mig gang på gang. Og jeg elskede det!

Det var om sommeren i et stort sommerhuskvarter på Østfyn. Jeg boede i min families sommerhus sammen med min mor, min storesøster og hendes mand. Det var en herlig sommer. Min far var kaptajn på en olietanker. Så han var kun sjældent hjemme.

Nogle veje fra vores hus boede to piger, som gik en klasse over mig på Gymnasiet. Det var Malene og Pernille. De var blevet studenter denne sommer. Jeg skulle op i tredje G efter sommerferien. Jeg var faktisk lige så gammel som de to piger. Grunden til at jeg gik en klasse under dem var, at jeg havde været syg et år og måtte gå en klasse om. Min sygdom var lidt af forklaringen på, at jeg var så lille og splejset. Så svag.

Jeg fantaserede om de to tøser hver eneste dag denne sommer. Når jeg onanerede, så jeg billeder for mig, hvor jeg kneppede dem eller fik slikket pik af dem. Jeg havde aldrig troet, at disse fantasier skulle gå i opfyldelse. De skete ikke desto mindre.

Det var mere almindeligt dengang, at piger var topløse på stranden eller lå uden bh i deres haver. Det gjorde Malene og Pernille også. Så jeg gik ofte en tur forbi deres hus i håb om at få et glimt af deres næsten nøgne og helt vidunderlige kroppe. Sommertider så de mig. Jeg vinkede. De vinkede tilbage et par gange, men ikke hver gang. Vi kendte godt hinanden fra skolen, men vi snakkede ikke rigtig sammen. De to piger var nærmest uopnåelige for mig.

Jeg blev mere og mere modig. En aften, hvor der var blevet næsten mørkt, så jeg et glimt af Pernille inde bag vinduet til deres soveværelse. Hun var nøgen! Jeg sneg mig nærmere, ja, jeg gik som i trance ind i haven og skjulte mig i nogle buske uden for vinduet. Hun var der endnu.

Hun var åbenbart lige kommet ud af brusebadet. Malene var der også. Hun gik rundt kun i trusser. Jeg holdt vejret. De var så eventyrligt smukke. Jeg kan stadig se dem for mig fuldstændig krystalklart, selv om det er så mange år siden.

Jeg trak pikken frem og begyndte at gnide på den. Pernille stod og tørrede sit hår, og hun var stadigvæk helt nøgen. Hendes mørke dusk mellem benene glinsede fugtigt. De smukke faste bryster var løftet opad, da hun stod med løftede arme og hænderne i håret. Malene kunne jeg ikke længere se.

Men pludselig frøs jeg til is. For jeg hørte Malenes stemme lige ved siden af mig.

– Står du og lurer på os, dit svin! hvæsede hun.

I bar befippelse ville jeg tage flugten, men resultatet blev, at jeg skvattede over nogle grene eller en træstub, og pludselig lå jeg lige så lang, jeg var. Sekundet efter mærkede jeg, at Malene havde vredet min arm om på ryggen, hvor hun holdt mig som i en skruestik.

Jeg var som sagt meget spinkel, og jeg følte, at hun kunne bukke begge ender sammen på mig, hvis hun ville. Hun fik mig op at stå, stadig med armen vredet om bag ryggen, og førte mig ind i huset, hvor hun kaldte på Pernille.

– Se hvad jeg har fundet, sagde hun. Svinet stod og gloede ind af vores vinduer.

Pernille havde i mellemtiden fået trusser og bh på. Hun kiggede foragteligt op og ned af mig. Min pik hang stadig ud af bukserne.

– Det er dig, de kalder “den lille med den store”, er det ikke? spurgte hun.

Jeg nikkede.

– Jamen, så lad os se, om det passer. Smid bukserne, krævede hun.

Hun sendte et sjofelt grin til Malene, der vred min arm endnu længere om på ryggen. Jeg sagde, at jeg ikke kunne smide bukserne, så længe Malene holdt mig i førergreb. Malene slap taget, og med en følelse, der var en blanding af skam og jublende fryd, trak jeg bukserne ned.

– Helt af med dem! beordrede Pernille. Også blusen!

Lydigt klædte jeg mig af, til jeg stod helt nøgen foran de to tøser. Det rykkede i min pik, men jeg var hverken helt stiv eller helt slap. Kun stor. De gjorde da også store øjne.

– Han stod og rev i den, sagde Malene.

– Der er ellers også noget at rive i, kommenterede Pernille.

Og så gik det helt grassat. For pludselig sprang Pernille hen og tog alt mit tøj op fra gulvet og forsvandt ud i køkkenet med det. Malene tog igen førergreb på mig og skubbede mig ud af døren.

– Nu kan du gå hjem sådan her! Du får – måske – dit tøj senere. Jeg håber, der er rigtig mange, der opdager dig.

Jeg havde ingen anden udvej end at gå de godt tre hundrede meter hjem til sommerhuset. Undervejs mødte jeg to ældre kvinder, der stirrede på mig, som om jeg var en undsluppet sindssyg.

Da jeg kom tilbage til sommerhuset, stod min søster i haven og røg. Hendes mand er allergiker, så hun ryger ikke indenfor. Hun undlod heldigvis at kommentere min tilstand. Jeg prøvede til gengæld at se ud, som om det var det mest naturlige i hele verden at gå en aftentur splitter fornøjet.

Da jeg kom i seng, var jeg fyldt op af skam og liderlighed. Jeg onanerede og kom i en udløsning så voldsom, at spermen røg helt op på mit natbord. Jeg fantaserede om alle de ydmygelser, jeg ville udsætte Pernille og Malene for, men inderst inde var jeg godt klar over, at min ophidselse hang sammen med den ydmygelse, jeg selv havde været ude for.

Et par dage senere havde jeg taget mod til mig og ville hente mit tøj. Pigerne var imidlertid ikke hjemme. Men der sad en seddel på døren, så de ventede åbenbart gæster. Andre end mig, formodede jeg.

“Vi er på stranden, i retning mod Lundeborg. Kom og mød os!” stod der.

Jeg begav mig ud at stien og ud mod den nordlige del af stranden, hvor der aldrig er ret mange mennesker. Det holdt også stik denne dag. For der var faktisk ikke andre end Pernille og Malene. Jeg så dem på lang afstand. Da jeg kom lidt nærmere, kunne jeg se, at de kun havde trusser på. Det var ellers næsten gråvejr, så de fik ikke meget ud af at solbade den dag.

Jeg gik ind i bevoksningen bag stranden. Træerne og buskene går helt ned til stranden dér, så jeg kunne færdes nogenlunde ugenert. Troede jeg. Da jeg stod bag et træ og så, hvordan pigerne begyndte at smøre hinanden ind som beskyttelse mod den sol, der pludselig var tittet frem, blev jeg liderlig. Jeg trak endnu engang pikken frem og begyndte at gnide på den.

Nu rejste Malene sig og tog trusserne af. Så gik hun ganske nøgen ud i det lave vand. Kort efter smed hun sig i de små bølger og svømmede ud af. To minutter senere vendte hun om og gik som en havfrue ind ad stranden igen og hen mod Pernille. Jeg ved ikke, om det var min underbevidsthed, der spillede mig et puds eller om jeg bare var uforsigtig. For pludselig stivnede hun, og jeg blev opmærksom på, at jeg ikke længere stod i sikkerhed bag træstammen. Jeg var derimod nu helt synlig fra dér, hvor hun stod. Hun pegede op mod mig, og Pernille vendte sig og fik også øje på mig. Malene tog ikke tøjet på, ikke engang badetrusserne. Hun stod bare som en skumfødt Venus og var nøgen og så vidunderlig ud. Jeg havde fuldstændig stiv pik. Da tøserne vinkede mig nærmere, gik jeg ned mod dem, uden at stikke pikken ind bag mine shorts. Den kunne alligevel ikke være der.

– Hygger du dig? spurgte Pernille, da jeg var kommet helt derned.

– Det kan I vel se! sagde jeg med hentydning til min stive pik, der stod stor og truende og pegede anklagende mod dem. Det var jo også deres “skyld”, at jeg var så stiv.

– Smid tøjet, sagde Pernille.

– Næ, næ, den hopper jeg ikke på igen, protesterede jeg.

Jeg tog om min pik, mens jeg snakkede. Pludselig lå jeg nede i sandet. Pernille havde fjernet benene under mig med et velrettet spark, og nu sad hun hen over mig med hele sin vægt. Jeg evnede ikke at fjerne hende, eller også havde jeg ikke lyst.

Mens hun sad på min overkrop, trak Malene mine shorts af mig. Det var kun med besvær, hun fik dem hevet ud over min pik. Da hun havde fået dem af mig, tog hun om mine nosser med den ene hånd og klemte dem hårdt. Det gjorde vildt ondt. Men på en ophidsende måde. Meget ophidsende.

Pernille rykkede længere og længere op på min brystkasse. Hun sad overskrævs på mig, og nu var hendes fisse helt oppe ved min hage. Hendes knæ var på mine arme. Jeg kunne ikke røre mig.

Med ét tog hun fat i kanten af trusserne, lige ved kussen, og trak stoffet til side. Jeg havde et skeløjet kig lige op i hendes kusse, når jeg kiggede nedad. Så rejste hun sin krop op på knæene, men stadig hvilende på mine arme. Dernæst sænkede hun kussen ned over min næse og mund. Jeg var i himlen!

Men det var ikke nok med det. For nu mærkede jeg noget ved min pik. Malene havde sluppet sit tag i mine nosser, I stedet holdt hun nu om selve pikken, og ikke nær så hårdt som før. Kort efter mærkede jeg, hvordan hun sænkede sin krop ned over min pik. Hun havde besteget mig og sad lige nu bag Pernille med min pik oppe i sin liderlige kusse. Hun kunne dog ikke tage mig helt.

– Hold kæft, hvor er du stor! udbrød hun.

Jeg skulle til at sige noget, men Pernille lukkede effektivt munden på mig ved at tvære sin våde kusse rundt i mit ansigt.

– Slik mig, dit lede lurersvin! sagde hun.

Hun gned kussen mod min næse, min tunge og min hage. Jeg blev pludselig nervøs for, at hun ville tisse mig i ansigtet. Eller rettere: Jeg håbede, at hun ville. Desværre gjorde hun det ikke.

Malene red mig, til jeg kom. Min sperm fossede op i hendes våde kusse og ned på min mave. Hun blev siddende, indtil al spermen var løbet ud af hende. Min pik var våd og slasket. Så steg hun af og kørte fingrene gennem den våde klat på min mave. Pernille havde flyttet sig fra mit ansigt, og nu stak Malene sine spermindsmurte fingre ind i min mund. Jeg turde ikke andet end at slikke dem rene.

– Vi beholder dine bukser, sagde Malene. Du kan hente dem i aften. Måske!

Jeg svømmede hele vejen hjem, så jeg kun skulle gå fra stranden og op til vores sommerhus uden tøj. Endnu engang stod min søster i haven.

– Er der noget, vi skal tale om? spurgte hun bekymret.

Jeg rystede på hovedet og skyndte mig ind på mit værelse, hvor jeg onanerede endnu engang.