De forsømte camping-koner krævede sex

i De Grå Sider

“Jeg slikkede hendes kusse, der blødte safter, som var hun en olieboring, der havde ramt hovedåren”

 

Så var det tid til campingferie. Jeg var kørt på en ny campingplads dette år og var endt nede på Sydsjælland, hvor jeg regnede med, at der ikke var så mange mennesker, men der var faktisk ret overfyldt. Det var nok krisen, der holdt danskerne hjemme, og den danske sommer var nu også dejlig, når det ikke lige pissede ned.

Men jeg fandt mig et roligt hjørne tæt op af skoven, så jeg kunne være nogenlunde i fred særligt for alle de ækle børn, der hærgede rundt på campingpladsen og plagede fastlæggerne, der stirrede forargede op fra deres campingmagasiner.

Det var egentligt en underlig verden, men når man tjente så lidt som jeg gjorde, var det en god mulighed for at komme væk hjemmefra. Og så var der altid usædvanligt meget fisse på sådan en campingplads, selvom man måske ikke skulle tro det.

Nogle gange var det de unge piger, der fjollede rundt og ventede på at blive samlet op af forskellige fyre, der kunne drikke dem stive inde i den nærmeste by og bolle dem i en opgang.

Men de meste tilgængelige var de forsømte hustruer, der sad alene tilbage i campingvognen, mens manden kørte børnene til stranden, eller var ude og købe is. Jeg fik indrettet mig godt og organiseret min lille lejr, men ekstra stor luftmadras, og så gik jeg i gang med at rekognoscere pladsen.

Jeg spottede hurtigt to unge tøser i begyndelsen af tyverne, der vimsede rundt i deres bikini, og blev overbegloet af de omkringliggende familiefædre, der stirrede sultent på dem, mens de vandede deres koners flytbare blomsterbede, der var nydeligt placeret rundt om deres campingvognsområde.

Der var også adskillige lovende konemuligheder rundt omkring på pladsen, særligt en, der blev skældt ud mere eller mindre nonstop af sin lille fede mand, der struttede rundt om campingvognen som en tysk officer.

Hun var i slutningen af 30’erne og godt fyldt ud, men stadig på en feminin måde med en god bagdel og masser af balkon, og med et stort brunt hår. Jeg besluttede mig for at lægge mig på lur.

Dagen efter, hvor den lille oberst var ekstra sur, og kom med mange lange formaninger, satte han sig ind i sin lille bil, og efter at have hærget gearstangen en del kørte han af sted. Eftersom han råbte så højt, hørte jeg, at han skulle helt tilbage til København og ordne noget med sit firma. Perfekt.

Jeg kunne næsten se på konen, hvordan hun slappede af, da lyden af den lille bil og mandens mongole håndtering af gearstangen forsvandt i det fjerne. Hun stod et øjeblik med sænkede skuldre og sukkede tungt, mens hun kiggede ned.

Jeg gik over til hende. Da hun kiggede op, sendte jeg hende mit største smil og undskyldte, at jeg trængte mig på, men jeg havde lidt problemer med min elforbindelse, om jeg måtte have lov til at se, hvordan deres var sat til?

Det måtte jeg da, så jeg smalltalkede hende rundt om vognen, og hun huskede sine manerer og inviterede på kaffe, så vi snart sad og hyggesnakkede i forteltet.

Hun havde da faktisk også en elektrisk høkasse, der var gået i stykker, som jeg gerne måtte se på. Snart efter lå jeg inde i vognen og kiggede også på deres transportable minivaskemaskine, mens konen stod og klappede og kiggede imponeret på mig.

Da jeg kravlede ud under vaskemaskinen, virkede den igen, og jeg tørrede mig på panden, mens min maskulinitet blev beundret af konen, der kiggede op og ned af mig.

Jeg foretog et pludseligt overraskelsesangreb og tog et skridt frem, greb om hende, kyssede hende på munden og slap hende igen. Hun stirrede et øjeblik forbløffet på mig, så kastede hun sig over mig og prøvede nærmest at kravlede op på mig, mens hun jamrede, at hun var en kvinde, en kvinde!

Jeg kunne ikke være mere enig og rev forhænget til sovesektionen til side og smed hende på dobbeltsengen og rev min trøje af, inden jeg begyndte at overgramse hende som en anden teenagedreng, og hun elskede det og stønnede som en desperat.

Snart var hun nøgen og kiggede lidt forbløffet på mig, mens jeg kravlede ned og gik i gang med at gøre noget, som jeg fornemmede, at hun aldrig havde prøvet før.

Men et minut efter var hun tilvænnet og stønnede og vred sig, mens jeg slikkede hendes kusse, der blødte safter, som var hun en olieboring, der havde ramt hovedåren. Eller også en kone, der bare ikke havde fået god sex i årevis.

Da hun kom, spændte hun i hele kroppen som en fjeder og jamrede sig og råbte på Gud. Det var en sand fornøjelse med så modtagelig og taknemmelig en partner.

Mens hun stadig lå fuldstændigt udbombet ovenpå det gyselige orangegule sengetæppe, fik jeg manøvreret hende i stilling og pressede langsomt, men bestemt pikken op i hende, så hun vågnede helt op igen.

Det var skønt, at se hendes ansigtsudtryk, mens hun slet ikke kunne forstå, hvad der foregik, og jeg trængte på det tidspunkt også til hende.

Det blev et skønt ridt, og selvom jeg prøvede at vende hende rundt i flere forskellige stillinger, kunne hun ikke overskue for avancerede udfordringer, så vi endte i missionærstillingen, og kørte os op i en stor fællesorgasme, hvor vi skreg og hylede sammen, så det var helt sikkert at de nærmeste naboer kunne høre os.

Dagen efter blev jeg vækket af en af de andre koner på pladsen, der kom over og fortalte, at hun havde problemer med sin vandhane. Måske det var noget jeg kunne kigge på? Jeg kiggede først på hende og kunne se, at hun havde forberedt sig godt til at komme over og spørge mig. Pushup-bh, lille stram nederdel og det blonde hår sat op til narrestreger og makeup som en teenagetøjte. Hun var godt nok et par år over de 40, men til gengæld væsentligt frækkere end min reparationsopgave fra i går.

Snart efter var jeg inde i en ny campingvogn og sad med en kold øl i hånden, mens jeg fik en blæser af den lille frække husmor, hvis mand og børn var taget i forlystelsesparken, der lå i næste kommune.

Jeg fik også set deres soveafdeling, da jeg lå på ryggen, mens den liderlig mor red mig med små hidsige ryk og småhysteriske udbrud. Da jeg begyndte at hugge til var hun allerede kommet et par gange og skyndte sig ned og malke min pik af i munden på sig selv. Ah, det var godt at være altmuligmand på campingpladsen.

Dagen efter var det en af de andre koner, en ung en af sagen, der ikke kunne være mere end i midten af tyverne, der havde problemer med…ja jeg husker ikke hvad det var, men jeg huskede at hun var gift med en væsentligt ældre og tilsyneladende lettere alkoholiseret mand, der åbenbart var væk den dag. Han var formegentligt på besøg i centerpubben i nærmeste by.

Snart efter lå den lille lidt kornfede blondine indover spisebordet i midten af campingvognen og blev pulet godt og grundigt i sin stramme lille nummer. Det var noget, der kunne få hende til at hyle, og da jeg kom oppe i hende, var det lige før hun besvimede.

Ja, det danske campingliv var faktisk værd at rejse efter, og så skal man jo ikke så langt.