Det holdt hårdt – men til sidst kom jeg i bukserne på hende …

i De Grå Sider
graasider-1

Mange gange har jeg læst de beretninger om egne oplevelser, der står i rapport, og i dag, hvor jeg er alene hjemme, vil jeg skrive om min egen oplevelse, der hændte for mere end 25 år siden.

Jeg deltog med store mellemrum i nogle kurser, og før jul holdt vi julefrokost. Den aften blev en af pigerne kørt hjem af en af mændene, uanset hun skulle i den modsatte retning af, hvor han og jeg boede. Han endda længst væk. Jeg trak på skulderen og syntes, at det var dumt af ham.

Næste gang var det imidlertid mig, der kørte hende hjem, og ude på en øde vej standsede jeg og omfavnede hende, og da hun ikke gjorde modstand, foreslog jeg hende, at vi skulle have samleje. Hun
afslog, og da jeg spurgte, om det var fordi, hun havde menstruation, svarede hun ja, og derefter kørte jeg hende hjem. .

I tre eller måske fire år kørte jeg hende hjem et par gange om året, prøvede at holde hende fast i den tro om, at det var hende og mig. Men jeg kom aldrig længere med hende, end den første gang.  Så snart vi havde startet bilen, lagde jeg hendes hånd over i mit skridt, så hun kunne mærke, at hun gjorde indtryk på mig, men når vi senere holdt stille, og jeg omfavnede hende, lagde hun benene over kors, så jeg hverken forfra mellem lårene, eller bagfra mellem balderne kunne komme til at nå frem til hendes kilder eller åbning.

Dog fik jeg som regel fat i hendes brystvorter. Uanset vi faktisk sloges i bilen hver gang, blev vi aldrig
uvenner. Vi havde fundet et bestemt sted inde i en skov, men ikke ret langt fra vejen, hvor vi holdt stille.

graasider-2En aften blev jeg så længe ved med at presse min finger ind mellem hendes lår, at jeg åbenbart var nået frem til hendes kilder, for til sidst foreslog hun, at hvis jeg ville love ikke at gøre andet end bare at gnide med fingeren dér, hvor den var, ville hun skræve med benene . . . –  Jeg trak dog straks hendes trusser til side og stak fingeren ind i hendes skede, da hun spredte benene. Hun havde sagt, at jeg gerne måtte gnide hårdt og ved nu skiftevis af slappe af og knibe lårene sammen, fik hun min finger – der kun stræbte efter at komme længst muligt ind -til at glide ud og ind, til hun kom! Samtidig gned hun med sin venstre hånd om mit lem.

Da jeg næste gang kørte hende hjem, var hun med barn med sin mand, og jeg holdt mig tilbage. Første gang vi var sammen efter, at hun havde fået barnet, aftalte vi, at vi næste gang skulle have samleje, og hun understregede, at jeg endelig måtte bruge gummi.

Jeg kørte ved en eller anden lejlighed rundt ad de veje, hvoraf jeg plejede at køre hende hjem, hvorved jeg fandt ud af, at der var et langt bedre sted at holde, hvor man var fuldstændig alene inde i skoven. Da vi derefter næste gang var på vej til, hvor hun boede, mindede jeg hende om løftet, men hun svarede, at hun havde skiftet mening. Hun lagde dog villigt sin hånd i mit skridt og tog om den … – Selvom vi havde planlagt, vi skulle gøre det, havde hun benene over kors, så jeg ingen vegne kunne komme. Jeg knappede mine bukser op, og hun gned villigt nok mit lem, men jeg kunne ikke komme til at røre hende . Kamp med hende gav ingen resultat. Og til sidst sagde hun, at hvis jeg ikke kørte hende hjem, ville hun stige ud af bilen og gå hjem.

På det tidspunkt havde vi siddet sammen i bilen dybt inde i skoven i måske to timer. Jeg var lige ved at
miste humøret og besluttede at give op. Alligevel tog jeg mig sammen endnu en gang og begyndte at fortælle hende, at jeg ikke ville sige noget til min kone, for det ville ikke give hende større respekt for mig. Heller ikke ville jeg komme med kærlighedserklæringer. Men jeg sagde: – Når nu skæbnen har givet os
disse muligheder for at være sammen uden at behøve lyve for nogen, og måske både din mand og min kone alligevel regner med, at vi laver noget – eller at der er noget – hvorfor skulle vi så ikke, når vi er mand og kvinde, havde det sammen.  – Du kan sidde overskrævs på skødet af mig, fortsatte jeg, her på forsædet, og jeg tager gummi på.

Jeg må have sagt, hvad hun havde drømt om mange gange, for da jeg derefter kyssede hende som så mange gange før den aften, blev jeg klar over, at hun i sit indre havde sagt ja!  Jeg trak mine bukser ned,
skjorten op om maven og tog gummi på. Så rykkede jeg over mod hende, så bilens rat ikke sad i vejen for os. Da rejste hun sig op, så godt hun kunne og stak hænderne op under sin nederdel og trak noget ned.

Hun havde ryggen mod bilens køler og knælede så med samlede ben til højre for mig på sædet. Hun sagde
ingenting og bevægede sig ikke. Jeg var ved at miste tålmodigheden. Meget forsigtigt rørte jeg ved hendes venstre hofte med min højre hånd og sagde: – Sæt det ene ben over på den anden side af mig Hun tøvede nogle få sekunder, støttede sig mod ryglænet med sin venstre hånd, samlede op i sin nederdel med højre hånd, så den ikke hindrede hende i at skræve med benene eller var i vejen, og skrævede over mig . . .

Hendes bevægelser var så hurtige og dygtige, at hun i løbet af en brøkdel af et sekund havde sin skede
fyldt med mit lem. Hun fik sin tilfredsstillelse ved ikke at bevæge sig op og ned over »den«, men ved at lade sit underliv rotere omkring »den«, og til sidst udstødte hun et hyl som en gris! –  Hun havde kun trukket sine trusser af det ene ben, så de sad rundt om det andet lår og balden. Jeg fik forsigtigt trukket dem af hende, så jeg med begge hænder kunne gribe om hendes nøgne balder og løfte hende op, så »den« kom til at glide i hendes skede, når jeg bevægede mig op og ned under hende.  De andre forhindrede, at jeg nogen sinde mere var alene med hende, og jeg havde besluttet, at jeg kun ville køre hende hjem, men aldrig lave en rigtig aftale med hende, så vi begge måtte lyve over for vore ægtefæller. Men selv i dag – 25 år senere – fylder det mig med ophidselse at erindre, hvordan hun til allersidst – lidt efter lidt – gav efter og til sidst lod sin blottede »åbning« synke ned over mit lem . . .

JOE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *