Bind din bondage smart – så har du fri adgang

i Michelle Corydon
bond-front

Når du skal lege med bindelege og bondage, er kroppens tilgængelighed vigtig at tænke ind i legen. For hvad betyder det at binde noget frækt, hvis dit tændingspunkt er fri adgang til hele kroppen – og du så ikke får det?

Det kan se så smukt ud, når den japanske rigger binder sin bunny i en svævende japansk bondage. Han har en kontrol over rebene, som de færreste nok har. Han skal kunne få hende ned og skifte hendes stilling på få minutter. Sidder du hjemme i stuen og eksperimenterer med bondage og bindelege og vægter en god tilgængelighed til din underkastede, som de så fint på eroflix også har gjort i denne bondage underkastelsesscene har gjort? Så skal du måske tænke over et par ting.

At den underkastedes krop er tilgængelig for den dominantes, altså din lyst, kan være et tændingspunkt for jer begge. Det at afgive kontrollen og lade kroppen være et objekt, du kontrollerer, er for en hel del underkastede et stort tændingspunkt. Så længe du gør det med den fornødne respekt og omtanke. Tilgængelighed for dig kan være, at kroppen sidder i en position, så du med din pik kan komme til fisse eller anus, eller måske munden. Måske skal du bruge brysterne til klemmer – eller du vil køre din pik op imellem dem. Det er helt op til dig. Inden du bruger din underkastedes krop, er det en god ide, at I har snakket om grænser og fundet et stopord først, så I begge er helt sikre på, hvor grænsen går. Så undgår I psykiske knubs og dårlige kvaler.

 

bond1At lege bindelege og bondage med reb virker så lige til for dig som dominant. Men med mindre du er spejder og har studeret kroppens anatomi længe, kan mødet med rebbondagen være en udfordring og et nyt, ufrivilligt studie. Japansk bondage er nemlig ikke så lige til. Selvstrammende knuder og reb der ligger på nerver er blot nogle af de ting, du kan komme til at opleve som ny rigger med din bunny, som de to parter i bondage så fint kaldes. Fat mod. Du kan med tiden lære det og med øvelse skal du nok få det sorte bindebælte, når først du har øvet dig med reb og bondagebog i hånden.

Når du skal binde din bondage skal du tænke tilgængeligheden ind i din bondage. Simple bindinger til at sprede ben, brystbondage som holder brysterne fri og fremme samt armbindinger kan få dig rigtig langt, men der hvor du skal træne er også i at binde dem op og skifte binding. Det gør du ved at øve dig i at binde rebene op – og binde dem på igen. Sensuelt, med lange, frække træk. Du kan også, som på filmen på eroflix skyde genvej.

Kæder og manchetter gør skift af position til øget tilgængelighed hurtigere

Jeg vedkender – det er oldschool men… Vil du skyde genvej i dine bindelege og siger det der med reb dig ikke særlig meget, kan du bruge læder og manchetter. Rebet kan du bruge til sengen i stedet – eller til at hænge ned fra loftet. Så længe du har styr på udstyret og du har en villig underkastet, kan du hurtigt flytte kropsposition og på den måde sikre dig en god tilgængelighed. Manchetterne, som læder håndjern så fint kaldes er bløde og klikkes blot af og på kæderne eller løkken i rebet med karabinhagerne. På den måde skal du altså ikke være fuldt-uddannet sort spejder for at kunne lave frække, tilgængelige bindelege som også din partner synes er virkelig pirrende.

bond2

Når du skifter position på din underkastede, så prøv at bruge dit kropssprog. Læg dit bryst ind mod din underkastede partner så du guider hendes krop med dig. På den måde viser du din kropslige overlegenhed. Når du fører armen fra placering til placering så grib hårdt fat i den frigivne arm og guid den. Særligt hvis din partner er maskeret med et blindfold, så hun intet kan se. Det er pirrende og frækt at mærke, at du er fysisk overlegen.

Du behøver ikke være udstyret med en sixpack og muskler som en bodybuilder for at det er frækt for din underkastede at mærke din krop under din bindeleg. Det univers og det rum i skaber sammen i jeres relation gør din krop af kød og blod, en del af dig, til et aftryk af din dominans. Du skal huske på at hellere ej alle kvinder tænder på six pack og daglige ture i fitnesscentret. Du skal derfor ikke have dårlige tanker om din egen krop som et redskab i din bindeleg, men blot prøve at bruge din. Du vil hurtigt opdage, at den altså understøtter din dominans. Det er lidt som at danse. Hele kroppen skal følge med. Både det du siger, det du gør og det du udstråler. Ellers virker det ikke.

Er du lidt usikker, når du skal lave bindelege, så find inspiration i film. Vælg en bondage, du føler dig sikker i før du starter ud. Husk baby steps. De får dig på sikker vej. Se også Samantha i fræk Bondagefilm på eroflix.dk her

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig Hilsen Michelle Corydon
BDSM Mentor siden 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *